Жестокост! Баща преби до смърт 7-годишната си дъщеря

Трагедията разтърси Русе на Великден
Обновена: 21 апр 2014 17:46 | 21 апр 2014 16:40, Красимир Ангелов
181
Жестокост! Баща преби до смърт 7-годишната си дъщеря
Снимка: Булфото

Нечувана бащина жестокост разтърси Русе на Великден.

В неделя около 17 часа в местната болница е било закарано мъртво 7-годишно момиче, пребито от собствения си баща, съобщава bTV.

От полицията и прокуратурата потвърдиха за инцидента, но отказаха повече подробности заради  продължаващите следствени действия. Бащата, който е на 38 години, е арестуван за 72 часа, потвърдиха от прокуратурата в града.

След побоя мъжът сам закарал детето в болница, където само констатирали смъртта му.

Драмата се разиграла в жилищен блок „Мура" в кв. „Здравец". Съседи разказват, че в семейството непрекъснато е имало скандали и побоища, а по предварителна информация социалните дори са искали да вземат децата на семейството, които са две.

След трагедията второто дете, което е момиче на 4 годинки, е взето под закрилата на социалните служби.

Съседи обясниха, че преди време мъжът се разделил с майката на момичетата и сега живеел с друга жена.
Починалото дете било в първи клас в Основно училище "Васил Априлов" в Русе.

Директорът на училището Гергана Григорова  обясни пред  БТА, че момичето е посещавало редовно учебните занятия, като до ръководството досега не са постъпвали сигнали да е било малтретирано или върху него да е упражнявана някаква форма на насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
11
 
5
 
! Отговори
за това са виновни преди 10 години
За това са виновни уличните кучета.
120
12
 
22
 
! Отговори
Вагнер преди 10 години
Пичове,това са- евро-атлантически ценности!На запад,това е ежедневие.Мир на душата на детенцето.Възмездието е скоро...много скоро!
119
1
 
5
 
! Отговори
xyz преди 10 години
Za takiva bashti - kastraciya ili t.n. sterilizaciya , za da nyama drugi deca za prebivane do smart /shokirashta reakciya , potresavashto bashtinstvo/ ! Gorkoto malko detence v parvi uchilishten klas - kakvo li e prejivyalo do smartta si ot bashta mu saznatelno prichinena ?!...A govorim za Voskresenie Hristovo tochno sega - Bog e umryal za da jiveem nie , a tozi bashta Bog da mu e na pomosht , che e zagazil zdravo ! Neka pochiva v mir malkoto momichence , otishlo na po-dobro myasto ot tova !!!
118
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв Орешарски бе!? Как може да политизирате трагедия от такова естество? Ако на власт беше Бойко или някой от останалите *** според вас това нямаше да се случи,така ли !? Болния мозък си е болен,без значение от политическата си принадлежност! Да почива в Мир детенцето!
117
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ОРЕШАРСКИ!!!
116
1
 
19
 
! Отговори
при преди 10 години
НЕСТАБИЛАНАТА ФОРМА НА СЪЩЕСТВУВАНЕ В ПОДОБИЕ НА ДЪРЖАВА КАТО ВИЖДАШ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА СТАВАТ ШЕФОВЕ НА ДАНС И ТЕМ ПОДОБНИ ТАКИВА УБИЙСТВА И ГРАБЕЖИ ВЪОРЪЖЕНИ ЩЕ СТАВАТ ЗА ЖАЛОСТ ВСИКИ ДЕН ! БОГ ДА ГО ПРОСТИ ДЕТЕТО !!!
115
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво е управлението на Орешарски, а?
114
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Една (т.е. не единСТвена) от причините за да се случва така - като това убийство, е това, че веществото алкохол е ТЕЖЪК НАРКОТИК! Бщата бил алкохолик, се чува, може би с алкохолна болест, но тъпата българска алкохолно-наркоманска тълпа вероятно не го счита за ТЕЖЪК НАРКОМАН!?Децата от малки трябва да се учат на истината за веществото алкохол - че е ТЕЖЪК НАРКОТИК! П.п. Сега гнусни пияндурници -наркомани ще почнат да ми слагат минуси на коментара!
113
5
 
28
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Хората вместо да пребиват дивите алчни капиталисти вадейки ги от скъпите мерцедеси - те пребиват собствените си деца сякаш те са виновни за това че са се родили- каква трагедия
112
0
 
26
 
! Отговори
До 132 преди 10 години
Да, да..то ще убиеш ***, ще те вкарат да лежиш за човек. За такова нищожество, не си струва никой да си цапа ръцете. Ако има малко съвест, която нормалния човек би трябвало, да притежава след такава зверска постъпка, би си сложил сам въжето на врата в килията. Жалко за детето! Бог да го прости!Такива родители всички са за дръвника. Ако искаш да се биеш, *** намери си някой с твоите размери, бе ***.Закрила на детето...май няма никакъв смисъл да коментирам.Те не знаят за какво им се плаща..
111
2
 
16
 
! Отговори
NoName преди 10 години
Разпнете го на кръста.Чул съм че около Великден е доста вървежна форма на екзекуция.
110
2
 
18
 
! Отговори
д-р преди 10 години
Българин е, не е *** тоз, ама много пие. И често влиза в конфликти с личния си лекар.
109
18
 
9
 
! Отговори
АНОНИМНАА преди 10 години
КАКВО ВИ Е ВИНОВНО УПРВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА , ЧЕ НЯКОЙ СИ БЕЗУМЕЦ И *** Е ПОГУБИЛ ЖИВОТА НА ДЕТЕТО СИ? ЗАЩО ТЪРСИТЕ ВИНАТА В ХОРА, КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ СА СИ И ПОМИСЛИЛИ ЗА ТАКИВА ДИВАШКИ ИЗСТЪПЛЕНИЯ?!СПРЕТЕ НАЙ- ПОСЛЕ ДА ПЛЮЕТЕ. ЖАЛКО ЗА МАЛКОТО СЪЩЕСТВО, КОЕТО НЕ СЕ Е ПОРАДВАЛО НА ДЕТСТВО, НЕ Е ИЗРАСЛО В НОРМАЛНА СРЕДА.ТАКА Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА- ЕДИН ОТ ЕДНО ДРУГ ОТ ДРУГО.МНОГО ЖАЛКО ЗА ВАШИТЕ ИЗВРАТЕНИ ПОМИСЛИ.ПОМИСЛЕТЕ ЗА СВОЕТО ПОВЕДЕНИЕ И МОРАЛ.
108
3
 
24
 
! Отговори
Мина преди 10 години
Къде са сега защитниците за децата, май повече защитаваме кучетата отколкото децата. Разни организации имаме които само пари получават, а нищо не вършат.
107
4
 
11
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
До АнонименЕ, щом сред нас се е формирал индивид като теб, може пък наистина да сме диваци, знае ли човек ...АМИ ДИВАЦИ СТЕ ! ЩОМ ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ РЕАГИРА И ОСТАВА ДЕЦАТА В РЪЦЕТЕ НА ПОДОБНИ *** !!! КАК Е ВЪЗМОЖНО ?! НА ДЪРЖАВАТА ПРОСТО НЕ Й ПУКА ЗА ВАС , ЗАЩОТО И УПРАВНИЦИТЕ СА ДОШЛИ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС ,СТУДЕНИ И БЕЗСЪРДЕЧНИ !
106
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, щом сред нас се е формирал индивид като теб, може пък наистина да сме диваци, знае ли човек ...Ти вземи се разходи до високоразвитата Турция, ама не в няколкото европейски квартала на 2-3 по-големи града, а във вътрешността на страната. Виж какво става там, пък после ще говорим.След това може да идеш и в още по-високоразвитите Близък и Среден Изток, а също и в Северна Африка. Тогава може би ще разбереш какво искам да кажа.
105
1
 
6
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
До Анонимен104,Вярно е гурбетчийо! По-изостанали сме в сравнение с нормалните държави, но не забравяй каква "специализация" сме изкарали - 500-годишна.МИСЛЯ , ЧЕ НЕ Е НОРМАЛНО ДА ТЪРСИТЕ ОПРАВДАНИЕ С РОБСТВОТО ! ЕСТЕСТВЕНО НЯМА ХУБАВО РОБСТВО ,НО ЕДВА ЛИ ТОЧНО РОБСТВОТО Е ВИНОВНО , ЧЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ СОЦИАЛНИ ГРИЖИ НЕ ИМ ПУКА ЗА ЖИВОТА НА ДЕЦАТА ЖИВЕЕЩИ В ПОДОБНИ СЕМЕЙСТВА !ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО НАРОДИ СА РОБУВАЛИ ,НО ДНЕС СА НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ С НОРМАЛНО НАСЕЛЕНИЕ ,А НЕ КАТО БЪЛГАРИТЕ - ДИВАЦИ
104
6
 
3
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Отново *** истории....
103
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
99,не се вълнувай толкова.Пуснат ли пещите в Кремиковци с етнобалансираща цел, ти ще си в една от първите вагонетки, независимо от това къде си се заврял сега.
102
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
104,Вярно е гурбетчийо! По-изостанали сме в сравнение с нормалните държави, но не забравяй каква "специализация" сме изкарали - 500-годишна.