Жестокост! Баща преби до смърт 7-годишната си дъщеря

Трагедията разтърси Русе на Великден
Обновена: 21 апр 2014 17:46 | 21 апр 2014 16:40, Красимир Ангелов
181
Жестокост! Баща преби до смърт 7-годишната си дъщеря
Снимка: Булфото

Нечувана бащина жестокост разтърси Русе на Великден.

В неделя около 17 часа в местната болница е било закарано мъртво 7-годишно момиче, пребито от собствения си баща, съобщава bTV.

От полицията и прокуратурата потвърдиха за инцидента, но отказаха повече подробности заради  продължаващите следствени действия. Бащата, който е на 38 години, е арестуван за 72 часа, потвърдиха от прокуратурата в града.

След побоя мъжът сам закарал детето в болница, където само констатирали смъртта му.

Драмата се разиграла в жилищен блок „Мура" в кв. „Здравец". Съседи разказват, че в семейството непрекъснато е имало скандали и побоища, а по предварителна информация социалните дори са искали да вземат децата на семейството, които са две.

След трагедията второто дете, което е момиче на 4 годинки, е взето под закрилата на социалните служби.

Съседи обясниха, че преди време мъжът се разделил с майката на момичетата и сега живеел с друга жена.
Починалото дете било в първи клас в Основно училище "Васил Априлов" в Русе.

Директорът на училището Гергана Григорова  обясни пред  БТА, че момичето е посещавало редовно учебните занятия, като до ръководството досега не са постъпвали сигнали да е било малтретирано или върху него да е упражнявана някаква форма на насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
8
 
1
 
! Отговори
MM преди 9 години
DO 92!!OT BULGARITE PO GOLEMI *** IMA LI A TSARVUL.....MOJE DA ZAVARTI6 EDIN *** VSE PAK...EB....LNIK
80
1
 
27
 
! Отговори
валя преди 9 години
***..., заслужава да умре като го режат парче по парче .Господи защо даряваш с деца такива ***
79
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Волен Сидеров Премиер!
78
4
 
4
 
! Отговори
САУРОН преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯти си абсолютен *** ,приятелю
77
4
 
11
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
До До ГурбетчияСамо не ми стана ясно, след като целият ти коментар е написан с главни букви, защо само името "България" е написано с малки? Дори първата буква от тази дума не е главна.МЪЧНО МИ Е ,ЧЕ В българия СЕ СЛУЧВАТ САМО ЛОШИ НЕЩА ! ЗАТОВА Й ПИША ИМЕТО С МАЛКИ БУКВИ ! ХЕМ В ЗНАК НА ПРОТЕСТ ,ХЕМ ДА ПОДСКАЖА, ЧЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ ЗАСЛУЖАВА ДОРИ ИМЕТО Й ДА СЕ ПИШЕ С ГЛАВНИ БУКВИ ! КОЛКО ХОРА ПРИНУДИ ДА СИ ТЪРСЯТ ЩАСТИЕТО В ЧУЖБИНА ! КОЛКО ЛИ ОЩЕ ЩЕ ПРИНУДИ ?! ВЕЧЕ ДОСТА ХОРА БЪРКАТ В КОФИТЕ
76
0
 
6
 
! Отговори
До 88 преди 9 години
***,Ти ли си това?Коментар 88 е съвсем в твоя стил.
75
5
 
4
 
! Отговори
БГ фен преди 9 години
До mmдо 85освен всички тия които изреди и които ги има навсякъде в България останаха и хората ,които искат да защитят собствеността си и да покажат на децата си как да се грижат за собствената си земя и благополучие именно тук...в родината си ...понякога се чувствам доволен,че такива *** са напуснали БГ!....ТУК НЯМА МЯСТО ЗА ТЯХ!
74
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
85,Ясно е ти пък какъв си - и на латиница не си се научил да пишеш като хората. А вероятността да си *** е много голяма. Те се пенят така, ако успеят да се доберат до компютър.Хайде, не си губи времето тук, ами бягай да просиш в центъра на града, в който се намираш, защото след час-два хората по улиците ще са вече по-малко и ще си на загуба.И да не вземеш да се представяш за българин, защото, нали знаеш - ако решим да се търсим, ще се намерим!
73
0
 
5
 
! Отговори
! преди 9 години
Както винаги,след трагедията институциите се задействат. Щом са знаели,уволнение от директора до всички отговорни.
72
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Негово си е детето ако иска ще го трепе щом не слуша.
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В други държави да не би да не стават подобни убийства?Но с това не бива да се успокояваме - че след като се случва и другаде, значи няма страшно.Аз мисля, че има какво още да се желае и от властимащите, и от полицията, и от самите граждани.
70
6
 
3
 
! Отговори
mm преди 9 години
do 74!!!-v MOMENTA V BG STE OSTANALI SAMO TSARVULITE...A I *** KOITO SLED NQKOQ GODINA 6E VI E.....AT ZDRAVO!!!I GA6TITE SA VI PO ZALOJNITE KASHTI ZA6TOTO VE4E NQMA KAKVO DRUGO!!!!!!!!SAMO VERESII MIZERNI ZAEMI DA SE PREJIVEE NQKOI DRUG DEN I TVA E!!!!!!!!!!PALNA SMRAD I GNUSSS GANIOVTSI!!!!!!!!!!!!!!!
69
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
беднотията води до оскотяване
68
0
 
12
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Как е възможно такова нещо да се случва, какъв е този ***, който ще посегне на дете, за такива хора трябва най суровото наказние, но не смъртно(много е лесно), доживотен затовор с тежък физически труд и същото, което е причинил на детето, на него да се прилага всеки ден!!! Когато имам наказние за тези ***, следващия *** решил да го направи ще си помисли дали иска да си понесе последствията, а сега какво- убиваш, лежиш в най-лошия случай 5-8 год, а в най-добрия те изкарват луд, не може!!!
67
2
 
3
 
! Отговори
До Гурбетчия преди 9 години
Само не ми стана ясно, след като целият ти коментар е написан с главни букви, защо само името "България" е написано с малки? Дори първата буква от тази дума не е главна.Толкова ли ненавиждаш страната, в която си се родил, та дори нарушаваш граматичните правила, когато пишеш името й?
66
0
 
7
 
! Отговори
kakwo stawa be преди 9 години
Какво става, бре! Всеки ден убиват деца и млади хора, ей, изродихме се! Първо взехме ценностите на мутрите, после властта допуснахме властта да се срасне с престъпността и гледахме безсилни, а сега е вече върхът на падението: убиват деца! Чудовища ли сме вече?Убийството на дете няма връзка с политиците, но има връзка с морала в обществото, а той тръгва от управлението.
65
1
 
3
 
! Отговори
До Гурбетчия преди 9 години
Мога да те уверя, че тук, в София хората реагират, когато усетят, че у съседите се случва нещо нередно. Не само викат полиция, но и докато тя дойде, често пъти звънят на вратата и питат какво става.Известен ми е и комичен случай, който се повтори неколкократно. Синът на един директор и жена му /и двамата под 35 г., висшисти/ често се карат истерично. Съседите звънят добронамерено, за да прекъснат скандала, а тези, младите отварят и казват "Няма такова нещо, някои други са крещели."
64
0
 
8
 
! Отговори
до 67 преди 9 години
Е,това е най абсурдното твърдение което съм чел някъде.Че тоя е пребил детето си не са виновни от ГЕРБ.Няма как за този коментар БСП няма да ти плати нищо,защото е лишен от мисъл.А,че такива е имало и ще има и занапред никой не се съмнява.Независимо кой е на власт.
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано тази трагедия да е последната от "черната серия", която беляза Великден, 2014 г.Бог да прости детенцето.Но аз се питам, когато е известно, че деца живеят без майка си, а баща им е скандалджия и пияница, не е ли редно съседите да алармират съответните служби, като чуят, че всеки божи ден в този апартамент има скандали и бой?Ами самите социални работници? Когато е известно, че деца са отглеждани само от единия родител, не е ли редно да се интересуват какво се случва там?
62
0
 
5
 
! Отговори
Sekom преди 9 години
Дайте го насам този "баща"..............