Жена падна от блок под колелата на общински "паяк" в София

Една от версиите за инцидента е, че се е самоубила
29
Жена падна от блок под колелата на общински "паяк" в София
Снимка: БулФото

Жена падна от столичен блок в района на гара "Подуене" и попадна под колелата на минаващия отдолу "паяк" на Центъра за градска мобилност. 

На мястото на инцидента има полицейски патрули, които разследват причините за инцидента.

Една от версиите е, че жената се е самоубила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Жена падна от блок
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
anny2 преди 9 години
И престанете да говорите само за колата,момичето е почина това не е майтап.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тая фиеста на снимката струва 2 бона, кви 40000??? А като се е самоубила поне да беше взела някой депутат или тия от паяка! плюс това колата е кюстендилска и не се знае дали е на самоубилата се!
7
1
 
5
 
! Отговори
kalin72 преди 9 години
Форд Фиеста - 40К лева??? Ти нормален ли си? Новия модел е под 30К лева, а този на снимката е на 10 години и е не повече от 5К лева.И номер 17 е много прав - набутали се хората в града и си мислят, че живеят, щом имат панелка или тухличка с 4 стени, ЛЕД телевизор и колица....а земите и селата ни пустеят. Шото сме толкова умни, че ни мързи да работим за себе си. Нека ни, това заслужаваме.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пустеят красивите земи на България. Земи за които проляха кръвта си нашите деди. Всеки се натъпкал в бетонена панелка на големия град, омагьосан от манията за нещо което всъщност, Нямало работа, бил уволнен. Ами създай си работа сам и няма да си уволнен
5
0
 
6
 
! Отговори
до -15 преди 9 години
До Анонимен 15Да бе, той Робинзон Крузо най вероятно е оцелял в живота защото е имал комфорта и удобствата,Къде ви е мозъка? Обществото ни е душевно болно, незаслужило Божия дар наречен - живот.
4
0
 
6
 
! Отговори
Заповядайте! преди 9 години
Програма за изтребване на българския народ е в пълна сила! - Разбира се, не бива да се използват сексуалните контакти по предназначение и за създаване на семейства, а само за развращаване на младежта, за насаждане на полови извращения, за увеличаване броя на конфликтите и разводите, а в крайна сметка за намаляване числеността на българите.
3
1
 
13
 
! Отговори
Поживял преди 9 години
Хора, животът няма цена! Не се отказвайте от него, само защото в определен период ви се е сторило, че няма смисъл да се живее.Един български филм има чудесно заглавие:"Светът е голям и спасение ДЕБНЕ отвсякъде".Позволете на спасението да ви намери и да ви сграбчи здраво.
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
видяла е че и вдигат колата
1
1
 
17
 
! Отговори
с. преди 9 години
Батка,да се бъзикаш с нещастието и трагедията на хората е доста тъпо и да ти кажа тия работи се връщат кофти!