Мъж уби брат си в "Столипиново"

Битов скандал помежду им завършил фатално
Обновена: 13 май 2014 16:27 | 13 май 2014 16:25, Анисия Иванова
11
Мъж уби брат си в "Столипиново"
Снимка, архив: Булфото

Битов скандал завърши с убийство в Пловдив, съобщава местната полиция. Двама братя са се скарали и единият убил другия, съобщи на брифинг главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, на който отчете 12% спад на битовата престъпност.

От полицията уточниха, че около 11.30 часа днес на тел. 112 е получен сигнал за възникнала кавга в двор на ул. „Калина”. Съобщено е, че след сбиване между двама мъже на 44 години и на 35 години, като по-възрастният от тях бил в безпомощно състояние.

Незабавно на адреса са изпратени автопатрул на Шесто РУП и лекарски екип, които констатирали смъртта на пострадалия. С полицейска мярка за 24 часа е задържан другият участник в конфликта.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е Окръжна прокуратура-Пловдив. Продължава работата по изясняване на причините за инцидента.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ПловдивМВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, че то това са си "културни" особености. При тях да си се колят с брадви и ножове си е ежедневие.
6
3
 
1
 
! Отговори
Лука гл.12 преди 9 години
думите на Исус Христос:-49 Огън дойдох да хвърля на земята; и какво повече да искам, ако се е вече запалил? 50 Но имам кръщение, с което трябва да се кръстя; и колко се утеснявам докле се извърши! 51 Мислите ли, че съм дошъл да дам мир на земята? Не, казвам ви, но по-скоро раздяла. 52 Защото от сега нататък петима в една къща ще бъдат разделени, трима против двама, и двама против трима. 53 Ще се разделят баща против син, и син против баща; майка против дъщеря и дъщеря против майка; свекърва против снаха си, и снаха против свекърва си.
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При *** самоубийството не съществува, за сметка на това убийството и кражбата винаги са на дневен ред
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега на колко броя *** сирачета ще се изплащат сирашки пенсии от хазната, пълнена с наши данъци? Редно е убиецът да ги изплаща, но предполагам, че и той е социално слаб многодетен баща, чието семейство се издържа само от помощи.Иначе, жалко, че един човешки живот е бил така нелепо и без време прекъснат.Дано Господ вразуми безумните и да закриля сираците.
3
5
 
14
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 9 години
*** работа, при това и мюсюлмани главорези1
2
3
 
26
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Саморегулация на популацията.
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо хабите ресурс за ***.