Спортна кола се вряза в спирка, ученичка e в болница

Минути преди удара автобус е взел голяма част от пътниците
Обновена: 19 май 2014 18:38 | 19 май 2014 16:43,
62

Катастрофата в Пловдив. Снимка Dnes.bg

Спортна кола се вряза в автобусна спирка в Пловдив. При инцидентът този следобед пострада 16-годишна ученичка, която е чакала автобус. По данни на очевидци шофьорът на леката кола е карал с повече от 100 километра в час.

16-годишното момиче, което пострада при инцидента, е с два счупени крака и различни травми по тялото, в момента й се прави обстоен преглед, съобщиха за Dnes.bg от УМБАЛ „Св. Георги” в Пловдив.

23-годишен гръцки студент е шофьорът на спортната кола. Според информация на полицията младежът се е врязал с колата в автобусната спирка, след като се е ударил в друг лек автомобил на кръстовището до моста на Герджика в Пловдив.

„Прелиташе, направо летеше”, разказа шофьорът на ударената кола.

Най-вероятно причина за инцидента е високата скорост. Полицаите са направили тест за наркотици и алкохол на гръцкия студент, който след инцидента е бил в неадекватно състояние.

"Шофьорът на „Нисан"-а мина преди малко с 200 километра край едно заведение на съседния булевард и явно е завъртял и е дошъл на този булевард”, разказа очевидец на случилото се.

Няколко часа движението по моста беше блокирано. Автобусната спирка е една от най-оживените в Пловдив. Минути преди удара автобус е взел голяма част от чакащите пътници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е виновен Гърка! Стига сте писали глупости!Защо не прави тигели с 100-150км/ч в града в Германия, Швейцария или дори Гърция?Всички убити на пътя и по спирките са 100% по вина на народа ни. Понеже ние сами не спазваме правилата и сме си избрали управници, които не ни контролират дали ги пазим.
52
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Гърция ако стъпиш на непресечената линия с колата ти свалят номерата и ти скъсват *** от глоби, да не говорим ако си с превишена скорост. Тук всеки кара колкото може да му върви колата, свири постоянно с клаксон, псува и се ръга...предимството се взима с кръв и "полицията ни пази", като заляга и се крие, за да ти вземе 20лв.Нация от простаци и крадци - туй е то България днес. Дори с кирливата ни *** съседка не можем да се сравняваме, а някой от там като дойде тук го кара по нашенски.
51
0
 
33
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
Условна за гръцкия ненормалник ! Най-тежката условна присада искаме ! Поне 2 години подписка ! може и 6 месеца домашен арест ! ...........проклет народ...........
50
1
 
32
 
! Отговори
g преди 9 години
malqkas
49
0
 
41
 
! Отговори
Жалко за момичето! преди 9 години
Гърците може да ни подиграват и унижават работниците там както си искат, но ние българите, поради "политическа коректност", сега трябва да наведем глава и да се извиним на "великия" гръцки студент!Ще го пуснат по живо, по здраво - то е ясно!
48
6
 
32
 
! Отговори
ayc4o преди 9 години
Predi dni edin takiv sis150km.4as byagayki ot politsiyata viv kirdjali se zabi vdirvo vnadrestnoto platno preobirnat po tavan.zsginal na myasto.stana mi jal vse pak sutrin otivah na rabota.shofyori deto karate birzo na vad mi e dumata nokoy ne iska da umre zatisnat mejdu lamarini nali zatuy umnata
47
0
 
45
 
! Отговори
sas преди 9 години
Сега ако сме нормална държава на тоя 10 години не му мърдат.Ама нали сме на дъното и родителите на тоя са някои паралии гледайте само как ще му се размине - с нещо от рода на условна и глоба там някоя хилка за щети ала-бала.
46
0
 
44
 
! Отговори
JO преди 9 години
Е в Ст.Град отсечката Зимния дворец- Клуб 35 е писта за коли със сини номера ,разни турчиля и гърци....На Фантастико само леко намалят заради легналия полицай и газ до ламарината да се изфукат пред гладните студентки...
45
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хораа,карайте внимателно никой не ви гони.Ефелъците нейде на безопасно място.Сами си го правим да знаете.Жалко за момичето дано се оправи.
44
0
 
35
 
! Отговори
edin преди 9 години
А,полицията дава информация-тия да не са хората дето работят в Контрол на Автомобилния Транспорт?*** с ***.
43
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се беше убил тоя ***
42
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що да пия и да карам, като мога да пуша и да летя
41
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аааааа УСЛОВНА !По "Евразийските" стандарти...Мамичката ви *** корумпирана УБИЙЦИ !!!
40
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Da se vavede konfiskaciq na avtomobila pri previsavane na skorosta s povece ot 20 km/h v gradski usloviq , globa minimim 2000 leva...s pove4e ot 30 km/h konfiskaciq i zatvor 1 godina..ili 10 000 leva..TOGAVA DA VIDIM KAK STE KARAT BARZO...
39
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МАЛАКАЗ ГАМОТО!!!
38
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква марка е колата от 9 снимка тоя направо е изрязал предницата доста е бързал...
37
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що не кара в Гърция или Германия така с 200 градско през деня?Като гледам спирката момичето не вярвам да оживее...В Пловдив КАТ са по 50 лева може 25 ако е сам катаджията...КОРУПЦИЯ
36
24
 
34
 
! Отговори
гвгк преди 9 години
не бъдете злобни на всеки от вас може да се случи и тогава ще обърнете палачинката и ще говорите по друг начин!Не сте безгрешни за да съдите за да не бъдете съдени утре вие от съдбата като се случи на вас подобно нещо!!!
35
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 35 Сегa и дa убиете шофьорa, то нещaстието е стaнaло, дяволa си нямa рaботa. Човек греши, сaмо Бог съди и прощaвa!
34
2
 
54
 
! Отговори
знаещ преди 9 години
Да му се даде орден и родителите на ученичката да платят щетите по колата и спирката!