Шофьор сгази 4-годишно дете с колело, то почина

Инцидентът е станал пред училище в Стара Загора
Обновена: 2 юни 2014 20:24 | 2 юни 2014 20:11, Александър Попов
216
Шофьор сгази 4-годишно дете с колело, то почина
Снимка: Булфото, архив

4-годишно дете почина, след като бе блъснато с джип.

Инцидентът е станал около 19:00 часа пред СОУ „Васил Левски”, намиращо се в центъра на Стара Загора, съобщи МВР, цитирано от Фокус.

Джип „Ленд Роувър” се е движел по ул. „Кольо Ганчев”, направил е обратен завой на ул. „Цар Симеон Велики” и е блъснал движещо се там на колело 4-годишно дете.

В момента на мястото се извършва оглед. Шофьорът е от Стара Загора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
убиец смърт за този ***
172
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** си ти имаш ли дете па щете видя тогава как ще мислиш и ме но че е българин *** а не *** бог да го накаже
171
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен Ако беше *** нямаше да дигнете такава олелия,ама понеже е е българин-наш сънародник искате да го убиете! НЕЩАСТНИЦИ!
170
3
 
3
 
! Отговори
193 преди 9 години
До ГнидоЯ се спри *** нйедна! Спри се с твоята безсилна злоба! Стига си кълнял! Само да проклиняш,безполезнено е,защото може на тебе да се върне! Недей да копаеш на някому чужд гроб,щото сам ще попаднеш в него! А Георги се разкайва и съжалява за това! Георги,не се отчайвай в надеждата си за Божието милосърдие! Аз пък желая на човека да се покае за неволният си грях и да се обърне към Бога,който може да го помилва и спаси! Господ да упокои и детенцето и да утеши оскърбените родители!
169
1
 
3
 
! Отговори
192 преди 9 години
До Добри Я се спри! Не разбираш ли,че щом желаеш скмъртта на виновния,ти ставаш убиец? И кой си ти,че да го осъждаш на мъки в ада? Погледни себе си,защото никой не е без грях,освен Бога.Погледни себе си,защото кой знае какво си правил ти на твоите близки.
168
3
 
2
 
! Отговори
Гнидо преди 9 години
До АзИ той и целия му род - бял ден да не видят! Дано и на него му се случи същото! Всички вече го знаят кой е какъв е и къде живее! Рано или късно ще има възмездие!!!
167
0
 
1
 
! Отговори
Бат Ваньо преди 9 години
Много се изнервям когато чета, че този знак, видиш ли, не ограничава всички МПС и родителите трябва да го предвидят.МПС със специален режим на движение имат пуснат звуков и светлинен сигнал и само тогава всъщност се ползват с преференции.Родителите са били там и в подобна ситуация ще реагират! Факт е че ние не знаем дали водача съжалява, можем само да предполагаме.Не твърдя че е подкарал колата за да убива.Истината е че не е трябвало изобщо да бъде на това място. Безотговорността е повсеместна.
166
4
 
5
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Вие,големите шофьори,кога сте давали предимство на пешеходци? Хиляди пъти не сте давали,никакво предимство,а сега плюете по един ваш сънародник и му желаете смъртта му! Нещастници! Погледнете първо вас самите,какви сте на пътя,и тогава пишете!
165
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 9 години
До SharkСтига си говорил глупости ,и стига кълня безсилно! А ти,как би се чувствал,ако един ден ти станеш убиец? Ще се радваш ли? Или ще се измъчваш от съвестта ти? На тоя,човек,който го плюете,със сигурност хиляди пъти съжалява и се разкайва за този свой неволен грях.
164
1
 
3
 
! Отговори
186 преди 9 години
До МукавейГлупако! Ти,като се качиш в колата имал ли си намерение да блъснеш човек? Сигурно нямаш? Или може би? Но тоя човек,когато се е качвал в колата,не е предполагал.че ще се случи такова нещо! Спри се с твоята безсилна злоба и се успокой! Да не би по твоят начин на мислене,трябва всички шофьори да не карат и използват колите си?
163
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 9 години
До 184Спри се малко! И се успокой,недей да лъхаш на безсилна злоба!Човека,няма е никакво намерение да убива,това е станало неволно! Вие беснеете към такива хора,които неволно са направили нещо,а не искате справедливост,когато някои целенасочено убиват желани от тях хора! Шофьорът ,когато е тръгвал за работа,не е предполагал,че ще стане такова нещо! Жал ми е и за Гоерги и семейството,жал ми е и за родителите на починалото дете.
162
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анониментрябва да му лепнат до живот съда за що то може и там не чй деца и то боли презтавете си че вашето дете какво ще направите ще го убия не да се крие ще го излежа
161
1
 
1
 
! Отговори
Никой преди 9 години
Истината е, че КАТ няма интерес да слага наазания различни от финансови санкции, а богатшчетта това не ги спира. Преди имаше взимане на книжка за превишена скорост и хората си караха бавничко. Сега няма такова нещо. Защото ако някой е без книжка, няма да прави нарушения и няма да плаща глоби. Вместо това може да вдигнат глобите да има повече паричи. А че богаташчетата си карат както си искат и убиват хора ... е голяма работа. Нали ще си сложим алуминиева дограма в управлението.
160
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя е някой *** де то не знае правилника затвор за такива чака рака и хубави коли и човешкия живот го нямат за нищо той и съвест няма
159
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съвестен, убиваш ме с (анти)логиката си. Все едно да излезе някой с картечница, да започне да стреля, да убие някой произволен, но видиш ли, нямал бил намерение да убива просто си стрелял на място, което не е стрелбище. Нямам думи.
158
0
 
4
 
! Отговори
???? преди 9 години
Прави се оглед какьв оглед детето го няма.Това са карачите с големите машини в бьлгария никои от нищо невзема поука нямам думи.Господи даи утеха и бьди сьс скьрбящите близки от насила жестоката и страшна загуба.
157
0
 
15
 
! Отговори
Жорко преди 9 години
Човече малко, почивай в мир, докато батковците и какичките тук се дърлим тук кой крив и кой прав... Карай си колелото в рая, смело, щото там надявам се няма тая гнусна шофьорска *** да може да ти попречи повече.
156
0
 
3
 
! Отговори
Съвестен преди 9 години
До Мукавей:Не съм адвокат на виновния, не ме разбирай погрешно. Проблема е много дълбоко заровен в нас и като нация и като гражданско общество /пример:в белите държави,ако превишиш скоростта или караш в Бус-лентата до 3 секунди някой ще позвъни на 112 и до 10 секунди ще бъдеш санкциониран/. Всеки с повечко кинти си мисли, че е недосегаем и за него правилата не важат и ето резултата. Да и общината ще вземе мерки, но след смъртта на едно дете, а не преди нея. За всичко е така и за "Индиго" и т.н
155
1
 
5
 
! Отговори
ан преди 9 години
чета че цял живот убиеца ще страданищо подобнотова са хора на които не им пука от нищоако имаше малко съвест щеше да внимававижте как си живее живота ставийски,убиеца на наш близък също си живурка щастливо и още тогава са изтрили съзнанието си,което не са и ималинепоносимо жестоко за близките родители баби дядовци лелина всички около 10 души живота вече е белязан
154
0
 
3
 
! Отговори
Samo Bog Proshtava преди 9 години
До Анонименти ако си на мястото на родителите на загиналото момиченце какво ще му простиш ли?и каква гаранция, че утре няма да убие някой друг?