Шофьор блъсна баба и внуче на пешеходна пътека в Сливен

Възрастната жена е с опасност за живота, детето е със счупен крак
Обновена: 12 юни 2014 21:49 | 12 юни 2014 21:27, Красимир Ангелов
45
Шофьор блъсна баба и внуче на пешеходна пътека в Сливен
Снимка: Булфото, архив

Баба и внуче бяха блъснати на пешеходна пътека в Сливен, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Инцидентът е станал около 18 часа на булевард "Стефан Стамболов", като автомобилът - "Фолксваген Голф", е бил управляван от 21-годишен мъж.

75-годишната жена е настанена в болница в кома и с опасност за живота, а петгодишното момиченце е със счупен крак, но без опасност за живота, уточниха от МВР.

По случая е образувано досъдебно производство. Пробата за алкохол на водача е отрицателна.

Както Dnes.bg съобщи, при друг инцидент по-рано днес в София бяха ранени 4-годишно момче и 75-годишна жена, които бяха блъснати от лек автомобил в квартал „Левски”.

Само преди 10 дни пък в Стара Загора на пешеходна зона бе блъснат и убит 4-годишният Паоло.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 17 къде го видя това ляво и дясно в отговора ми,я се събери малко и не ръси простотии
34
0
 
4
 
! Отговори
Николай преди 9 години
Претендираме да сме супер нация, а на практика ние сме нация от убийци, ***, предатели и ***! Само пълним гробищата с деца, които са убите по пътищата, пълним джобовете на продажни политици и лягаме да ни миризят разни руснаци, американци и др.! Не ща да съм българин и не споделям простотията "българин да се наричам първа радост е за мене". Отказвам се от това да съм българин! Искам да съм гражданин на някоя Скандинавска държава!
33
0
 
3
 
! Отговори
SSS преди 9 години
До 40-тиАз съм от Сливен, честно да ти кажа, доста си прав :D :D :D :D :D
32
0
 
4
 
! Отговори
L преди 9 години
До мангоджериЗа съжаление си прав.
31
0
 
16
 
! Отговори
мангоджери преди 9 години
Сливен, тоя гнусен град, където на мутрите и сводниците се кланят всички, даже и МВР-то. Какво очаквате от младежи, които мислят само за мускули, ММА, ралита, и мечтите им са да станат сводници или гавази. С малки изключения младежи мислят за професия, бъдеще, реализация. Разврат, наркотици и алкохол ги вълнуват младите сливналий. А относно държавните институции, не ми се говори, те също работя, като частни фирми, интереса на държавата се защитава само в почивните дни на маса или тук като Вас.
30
0
 
5
 
! Отговори
ne4o преди 9 години
някои каза да не намесваме тука политиката....как да не я намесваме,вси4ки са виновни,политици,садебната система...и как няма да продалжават да карат като ***,на единия 4е убил 12 годишно дете му дават условна присьда,на другия убил малко дете на 4 години на пешеходен болевард му дават домашен арест...спиме вси4ките...краино време е да се сьбудем,ама не да играем хоро и да си пием сутрешно кафе,ами тоя пат глави трябва да хвар4ат
29
0
 
4
 
! Отговори
разкопки преди 9 години
До АнонименНе само в Сливен е разкопано. Четох ,че така е в 50 града.И в моя град е разкопано и никакво намерение нямат да асфалтират улиците ,да има маркировка.То е страшно.Все едно са ни бомбардирали. Някакъв мафиот осъществява проекат наречен "Воден цикъл" и съсисипаха всички тези градове.Нали трябва да се вземат едни пари от ЕС.
28
0
 
6
 
! Отговори
... преди 9 години
Полицаите да излязат на улицата ,а не да се крият като мишоци в полицейските участъци.
27
0
 
13
 
! Отговори
110 преди 9 години
в сливен е така летят със 120 по централните улици и никой не ги закача
26
0
 
21
 
! Отговори
ФАКТ!!! преди 9 години
За мен проблемът е само един- НЯМА ПОЛИЦИЯ! Има само корумпирани шапкари, които не се интересуват от опазването на реда в полза на обществото! РАзни *** карат като бесни, защото никой не ги контролира и се чувстват безнаказани! Трябва патрули и проверки на всяко кръстовище, не да ми спят по районните!!!!!!!!
25
6
 
4
 
! Отговори
бубин преди 9 години
Доста коментари прочетох колеги.. .По мое скромно мнение, само драстично увеличаване на санкциите за превишенa скорост биха имали ефект.. .Не кълнене, псуване и прочие. Дано са живи и здрави, детенто и баба му.
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо да не си направи кефа и да се прояви като мъж и да не ги блъсне? Нито ще го осъдят, нито ще му вземат книжката за повече от 1 година - максимум.
23
1
 
22
 
! Отговори
сбъркани сме преди 9 години
Българската психика по пътищата е под всякаква критика. Всеки е озъбен към останалите участници от движението. Претендира за предимство, дори и по закон да няма такова! Защото така си избиват комплексите. А комплекси много наблюдавам.Как с такива хора да очакваш предвидливост към действията на другия или пък разбиране? Ако ти влезе мушица в окото докато шофираш ще спреш! Ще я вадиш на клаксони...21 годишен ***, пребил баба и внуче на пешеходна пътека в Сливен. Пробата за мозък е отрицателна
22
1
 
13
 
! Отговори
Сливен преди 9 години
По този булевард е някакво чудо. Ако има камера, сигурно на ден ще има по хиляда нарушителя с превишена скорост и поне десетина, които карат с над сто. А влизането на кръстовище със занасяне на задницата това вече го прави всяка втора кола, която се кара от младеж. Няма и помен от някакви контролни органи. Те идват само ако има труп, ранен, осакатен, повредена кола и регистрират.
21
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как се познава българин в Западна Европа? Стои на зелено и чака колите да минат.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"В последно време се рисуват пешеходни пътеки навсякъде, даже н откровено опасни места."Ти каква класика си. Какво значи опасни места за пешеходна пътека? Имаш ограничение, имаш знак, като караш с 90 градско навсякъде е опасно да се пресича.
19
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Проблема не е само в шофьорите, бабичките пресичат все едно са в пустинята.
18
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В последно време се рисуват пешеходни пътеки навсякъде, даже н откровено опасни места.
17
2
 
35
 
! Отговори
мен преди 9 години
Страх ме е да пешеходствам....страх ме е и да шофирам...*** държавата, *** народа неандерталски! Правилата са да се спазват!!!
16
3
 
37
 
! Отговори
ПАК ПИТАМ преди 9 години
А как турчеещите се *** взимат книжки без да могат да четат и пишат на БЪЛГАРСКИ