Престъпността у нас бележи ръст, убеден е Цветанов

Партиите трябва да стигнат до единна позиция за датата на изборите
Обновена: 13 юни 2014 20:10 | 13 юни 2014 20:03, Анисия Иванова
124
Престъпността у нас бележи ръст, убеден е Цветанов
Цветан Цветанов. Снимка, архив Булфото

Престъпността, сивата икономика и контрабандата бележат ръст у нас. Това заяви в студиото на „Лице в лице” на bTV зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той допълни, че заради пропуски от българска страна споразумението с Европейската комисия за новия програмен период е отложено отново и 2014 г. и 2015 г. ще са нулеви за страната ни. „Европа няма да даде парите си по начина, по който иска да ги харчи това правителство”, подчерта Цветанов.

"За последната година всичко е под действието на измамата", допълни той.

Още по темата

По думите му няма как това правителство да се крепи на ценности и прозрачност, всичко, което се случва през тази една година е задкулисие.

Той отново даде пример с аферата „Костинброд” и с „владеенето на определени институции и възможността да ги активираш срещу когото решиш”.

Според него, всички атаки срещу партията му са с цел българските граждани да не гласуват, а статуквото „да може да си купи демокрацията”, докато контролните органи са абдикирали от проблема. Бившият вътрешен министър засегна и темата за купения вот, като за представителна извадка използва резултатите от ромските махали: 44% за ДПС, 21% за БСП и 12% за „България без цензура”.

По думите му ГЕРБ са готови на избори по всяко време, но партиите трябва да стигнат до единна позиция за това кои са „най-неподходящите дати за избори”, тъй като политическите сили имат интерес от висока избирателна активност.

Запитан дали иска отново да е министър на вътрешните работи, Цветан Цветанов отвърна, че първо „трябва да минат моите неприятности със съдебната система”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
10
 
! Отговори
varg преди 9 години
Бележи Цветанов бележи.Ти си голям престъпник и ще си получиш заслуженото.
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За какво мислите че е тиквата в сащ! Първо да прецака Южен Поток и второ да му помогнат американците да се върне на власт, за да спаси този *** от затвора! А инвестиците ще бъдат за протести, както в Киев!
15
3
 
12
 
! Отговори
До този на снимката преди 9 години
Бегом в затвора и престъпниците на свобода ще намалеят с един
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дин дин дин дин диндириииииин лудата жаба
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тва като едно време като гербаджийте викаха на другите калинки :D Ама голям е цвъко, ще я вдига тая престъпност, ако трябва и в затвора ще влезе, само и само да натрие носа на Йовчев - ще ми се прави на по-добър от мен, айде бе! Мъченик си, цецу, не престъпник!
12
11
 
5
 
! Отговори
брокер преди 9 години
Позитановския *** няма търпение да каже някаква глупост, но да е срещу ГЕРБ. Мило *** под 1 егати и апартаментите от 60 квадрата и то по наследство в Люлин. Твоя кумир Станишев открадна доказано 2 000 000 евро и ги даде на Хохегер, а той на жена му Моника. Само този случай е достатъчен Станишко да си купи 100 апартамента. Това е истината и тя се знае от честните хора в България.
11
5
 
13
 
! Отговори
z преди 9 години
Да бе, тя престъпността при Цвъки като беше намалялааа, толкова малка че старците в Северна България мира ден и нощ нямаха от монгалите.
10
5
 
25
 
! Отговори
Стефан преди 9 години
Тоя престъпник нали е с присъда? За какво му давате думата?
9
6
 
23
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
Бегай в затвора бе главоч.
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Запитан дали иска отново да е министър на вътрешните работи, Цветан Цветанов отвърна, че първо трябва да минат моите неприятности със съдебната система.А второ, няма да бъдете на власт никога повече!А трето, неприятностите са направо реалности към дългия път към южното крило на ЦСЗ!
7
5
 
21
 
! Отговори
andrepetev преди 9 години
Ти знаеш най добре че бележи ръст. Нали си на хранилка от тях!
6
3
 
6
 
! Отговори
Иво преди 9 години
*** разбира се бе, без тебе сме загинали направо.
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
aaaxaaxaaax Tova vereno li be Cvyki mi ti syshto q digna taq prestypnost s 4 godin q digna marsh u pandelata ve dai primer kak se leji aaaxaaaxaaax
4
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цветанов отдавна е известен с безграничната си наглост. Няма нужда да ни го припомня всеки ден. Да се разбере с прокуратурата, кой ще плати сметката за лекарите.
3
5
 
23
 
! Отговори
Tanq преди 9 години
Скрий се бе, каратун!
2
17
 
6
 
! Отговори
прокурор-пенсионер преди 9 години
Ето и поредното доказателство затова , че Ц.Цветанов е бил прав. В съдебната система има огромна корупция , а няма нито един осъден. Сега търсят под вола теле за да го осъдят защото той единствен им разбърка корупционите схеми. Ако има няколко министри като Цветанов в България ще има ред и законност. Това го казвам съвсем не като политическо говорене , а като човек като всички Българи.
1
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТАКА Е ЦЕЦООООУ,ПРАВ СИ,НАЛИ И ТИ СИ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ПРЕСТЪПНОСТ,АКО УКРИВАНЕТО НА ДОХОДИ И ДАНЪЦИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ РАЗБИРА СЕ, 6 АПАРТАМЕНТА С МИЛИЦИОНЕРСКА ЗАПЛАТА