Разследват полицай за "търговия с влияние"

Търсил адвокат на задържани в полицейското управление
Обновена: 18 юни 2014 20:04 | 18 юни 2014 20:00, Анисия Иванова
24
Разследват полицай за "търговия с влияние"
Снимка: архив Булфото

Директорът на Областната дирекция на полицията в Стара Загора Иван Чолаков е разпоредил проверка по повод информацията, че полицай е търгувал с влияние след инцидент снощи около 20.00 часа. Това съобщи говорителят на полицията Ваня Кръстева.

Инцидентът станал на кръстовище в центъра на града.

Двама братя роми, на 23 и 20 години, които пътували с кола, излезли от автомобила си и със сила извадили от друга кола двама млади мъже - компютърни специалисти, на 26 и 28 години, които изчаквали на червен светофар.

Те ги пребили с метална тръба пред очите на десетки свидетели. Причина за побоя била направена забележка към ромите, че не спазват правилата за движение.

Пострадалите са били настанени в болницата вчера, а днес са изписани. Извършителите са били задържани в полицията.

На пресконференция днес общинският съветник Маноил Манев, който е председател на общинската комисия по обществен ред и сигурност, разказа, че е станал очевидец на инцидента и е информирал полицията и прокуратурата за нарушението, съобщава БТА.

Манев, който е бил поканен от родителите на пребитите момчета в полицията, е наблюдавал как цивилен полицай, неангажиран с инцидента, пристига в полицейското управление, разговаря със задържаните и кани за защитата им адвокат по мобилния си телефон.

Според него постъпката на полицая е нарушение, което може да бъде окачествено като "търговия с влияние".
По повод инцидента със сбиването снощи е образувано досъдебно производство. Случаят се разследва от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Политическите тъпоти на Мано край нямат, много му е къса паметта от къде излезе и той, нали и той беше ченге, а кволи правеше докато беше такъв преди да стане шеф на комисията?, на това му викам Амнезия, драги ми приятели медала винаги има две страни. Много хора знаят какво имам предвид. миналото си е минало и остава назад, но доблестта е качество което се среща рядко, аз бих си мълчал на нечие друго място
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и Аз искам да отида да живея другаде... писна ми да чета такива Новини
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимка преди 9 години
В тази статия трябва да се обърне внимание на пришълците", за които закон няма, уж работа няма, детски и помощи обаче има... Правят си, каквото си искат. Поведение на ***, претенции на кралски особи.
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво г-н министър един бие момичета в РУ , друг търгува с влияние , трети крие пласьори , четвърти пази търговците на цигари по пазарите и т.н и т.н затова ли намаляваше уж престъпността или за докладите на евро комисиите
14
3
 
4
 
! Отговори
ExВС преди 9 години
Разбирачо, ай като му проверят телефонните разговори и останалите факти да се правят заключения.
13
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
о 1 - *** не са под закрилата на полицията.Полицията ги е арестувала,а това,че някакъв михлюз се е е *** на метеното не значи,че полицаите толерират ***.Не виждам и смисъл да им кани адвокат,могат и те да си поканят.Нещо ала-бала е работата.....
12
3
 
11
 
! Отговори
Комикс-БГ преди 9 години
Дори *** спазват реда и дисциплината спрямо изрядната униформа-стегнат конал и разбира се пистолет и палка на кръста.За разлика от белите си братя на държавна заплата отпуснати и нехайни към службата.Сега Тилев от Пещера да се извини на *** че му е нарушил дежурството(доброволно)и веднага да се назначи на работа в РПУ-то с 20 заплати при пенсиониране.
11
4
 
24
 
! Отговори
икономист преди 9 години
В момента ДПС и БСП са проклятието на България. Тези престъпни партии само за една година фалираха Държавата. Изтеглиха над 5 милиарда лв. заеми и нищо но от сърце. Чудя се само как има балъци да им се връзват на номерата, че уж били социално правителство. И какво направи това правителство ще увеличи пенсиите с 4. 50 лв. Срам и позор. Накрая се скараха кой да краде повече.
10
2
 
23
 
! Отговори
Питане преди 9 години
Полицаите ни корумпирани, съдиите и прокурорите корумпирани, политиците корумпирани, какво става в Абсурдистан?
9
2
 
31
 
! Отговори
Съд за овчев преди 9 години
Полицаите са най добри в боя над студенти и протестиращи.
8
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма полицай или техен агент който да не е престъпник. Като се почне от момчето на Пеевски, Йовчев всичко надолу с много малки изключения е корумпирано. Аз беден и честен полицаи не съм виждал. Не съм сигурен че пеевски не е шеф на данс в сянка.
7
1
 
28
 
! Отговори
Не е виц преди 9 години
Шефът на РПУ в Пещера Васил Тилев получил емоционален шок, след като видял на околовръстния път облечен в полицейска униформа *** да се опитва да спира коли за проверка.Случката се разиграла към 19 ч във вторник. След работа полицейският шеф тръгнал с приятели да поиграят футбол, когато видял преоблечения ***. Тилев бил шокиран и от факта, че на колана на мнимия полицай висял пистолет. Той се обадил на колегите си.
6
1
 
15
 
! Отговори
Ямболия преди 9 години
Да ги затварят тия калтачета..
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добро утро!ХАХАХАХАХА!
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Млад Мейринджър, това, онова Май вече не е толкова смешно?Неееее няма оправяне. Този батак вече няма оправяне...
3
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За *** и полицаи годишно се харчат над 4 милиарда лева. Те за това се и подкрепят, намалеят ли едните, намаляват и другите. Интелигенцията не вирее сред тея гадове. Това е някаква идиотска симбиоза.
2
0
 
42
 
! Отговори
Абориген преди 9 години
Алооо Стара Загора много сте си разпуснали скинарите...
1
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Забележете на чия страна е полицаят!*** бият компютърни спецове , под закрилата на полицията...И после се чудят , защо хората ги мразят...