ДАНС удари група за сексуална експлоатация на жени

Трима са задържани, установени са 20 момичета за сексуслуги
19 юни 2014 21:13, Анисия Иванова
5
ДАНС удари група за сексуална експлоатация на жени
Снимка: архив Булфото

ДАНС проведе специализирана акция в София, свързана с трафик и сексуална експлоатация на жени на територията на България.

При акцията са задържани трима българи, осъществяващи престъпната дейност, съобщиха от пресцентъра на Агенцията.

Установени са над 20 момичета, които участниците в организираната престъпна група са набирали и предлагали за предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане и с цел получаване на облага.

От адреси в столицата са иззети вещи и предмети, имащи отношение към престъплението.

На извършителите са повдигнати обвинения по НК. На тримата задържани е наложена мярка за неотклонение “Задържане под стража” и „Парична гаранция”.

Спецоперацията е осъществена под ръководството на Специализираната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
10
 
14
 
! Отговори
Левски преди 9 години
Абе какао вършете от Данс само кокошки ловите,фанете *** че изнесаха Балгария.Предатели на народа сте само,нищо саществено.Всички от Даст сте за затвора,защото за пари продавате интересите на Балгария.Ако има турчела при вас изгонете ги 100% СШспредатели и за Турция работят.Във Балгария управници турци и *** никога не трябвада се допускат,понеже те винаги са искали да ни поробят,и ние българите да им слогувами.Българино сабоди се ще ни поробят *** вниваите?
2
4
 
7
 
! Отговори
Черни минджи преди 9 години
Ами те тези девойки се виждат с просто око. Вчера имаха митинг до виенската сладкарница. Там е официалната пиаца, а малолетните са на изходите на Метрото по периферията. ДАНС освен безплатни инпланти ползват и този контингент безплатно. Квалификацията им е нулева и са събирани от кол и въже.
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що ДАНС бе? Дайте пари на кварталния, той си вика такси и казва "карай ме в някой офис". Така един човек на ниско ниво ще залови помагачи,извършители и подбудители. Или трябва камери да има, стойки с черни нинджи, страшна работа ей.