Задържаха нападателя на лекаря от Спешното

Той е близък на болната жена, която е била прегледана
28 юни 2014 11:16,
57
Задържаха нападателя на лекаря от Спешното
Снимка: архив, Булфото

Задържан е 39-годишен мъж, нападнал снощи лекар от Спешна помощ по време на домашно посещение в столицата, съобщиха от СДВР.

Още по темата
Сигналът е подаден около полунощ. Пострадал е 55-годишен лекар от Спешна помощ, който е посетил адрес в столичния квартал „Ботунец”.

Той е прегледал болна от епилепсия, след което е бил нападнат.

Откаран е в болнично заведение, където след преглед е освободен.

По случая е задържан 39-годишен мъж, близък на прегледания пациент и е образувано досъдебно производство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Ботунецспешна помощ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докога лекари ще лекуват и ще бъдат бити от тази крадлива, мързелива и невнасяща лев здравни и всякакви осигуровки ***!!! Тези, които се борят и крещят за правата им да ги осигуряват и да ги превъзпитават! Ако техните защитници са чужденци да ги приемат в тяхната страна и да си ги отглеждат!
33
0
 
14
 
! Отговори
Ботунец - пътеводите преди 9 години
Както казах по-надолу, в Ботунец са "странни" ***. Говорят на смесица от *** и турски, но не могат да говорят правилен турски. Незнам откъде са дошли, но явно са се смесили някъде с турци, които са ги облагородили явно - приличат на българи 1 към 1 - на улицата на вид няма да ги разпознаете въобще. Мъжете се обличат добре (досущ като нас), живеят в блокове и явно си плащат ток и вода (не съм сигурен де). Но са си с *** нрав. Трябва да ги чуете да си говорят помежду си на странния с
32
2
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 32Ееее, така си кажи, бе художнико! Щом си израснал сред *** 100% си имал вземане даване с тях. Но твоите житейски сблъсъци с *** не ги окарикатурявай на всички като за еталон тук. Ако са те били или са те ограбвали през това време в което си живял сред тях, това не значи, че аз като мина или някой друг нормален гражданин през *** махала на родния си град ще бъде бит, ограбван и т.н. от ***. Много страх гледам си насъбрал в душицата си! Спокойно, брачед! Дишай дълбоко!
31
0
 
25
 
! Отговори
Хиподил преди 9 години
Лекарят, може да е длъжен да му помогне според клетвата си. Но не е длъжен да му ходи на крака на *** неосигурен ***. А, пък съвсем не е длъжен да ходи да яде бой.Да дойде в болницата. Там има охрана.Ще му обърнат внимание и лекарят, и охраната.
30
3
 
11
 
! Отговори
художника преди 9 години
До АТАКИСТПич, за разлика от тебе аз съм израстнал до *** махала в Самоков и това, което ти пиша е от първо лице. Нагледал съм се на подобни случаи и знам за к`во става въпрос щото съм бил вътре "в кириза" Ако пък искаш да се заяждаш - давай. Излей си простотиите! Аз с Българин заради *** няма да се карам.
29
1
 
13
 
! Отговори
Това е бедата, 28 преди 9 години
Така ще ни принудят да действаме така, както някога, в американския Юг. *** не знаят какво да правят със свободата, животът на останалите става нетърпим и тогава се появяват едни организирани хора с бели качулки, които нощем палят гетата на самозабравилите се *** /чиято свобода не е извоювана от тях самите, а им е подарена - така, както ние даваме бонуси и привилегии на *** и Пульо/.Наказват зверски и по-изявените бандити сред тях.Но не това е доброто решение,защото не е цивилизовано
28
0
 
1
 
! Отговори
акуд преди 9 години
Rom s kola li e ?????
27
0
 
1
 
! Отговори
akud преди 9 години
Rom s kola li e ?????
26
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** ни бият, а ние им пращаме помощи, есемеси и накрая ще им узаконим гетото и ще им построим наново къщи!
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Художнико (12),Ако твой кон се беше изходил пред полицаите, щяха да ти друснат яка глоба. Ако 5 *** автомобил бяха минали, докато те глобяват и никой в тези автомобили не беше с колан, глоби за тях нямаше да има!Атакист (8)Дава добра идея. Коригирам я с цел за осигуряване на работа на здрави млади мъже.С линейката да ходи не полицай, а охранител, а *** да плати такса - това може да се уреди със закон. Има ли еднократно проблем в една махала, занапред да пращат там линейките с охрана.
24
0
 
6
 
! Отговори
АНАЛНА ХРОНИКА преди 9 години
САМО ДА ВИ КАЖА,ЧЕ ТОНИ ДАЧЕВА Е ПЪРВАТА ПОП-ФОЛК КРАЛИЦА.ОЩЕ ПАЗЯ ВИДЕОКАСЕТАТА С ДОМАШНОТО ПОРНО В НЕЙНО УЧАСТИЕ.ТАКА,ЧЕ НЕ СПОРЕТЕ!
23
0
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 22Прочети ми 20-ти пост! Надявам се да съм ти отговорил!
22
11
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 19Художнико, оня ден минах през "Максуда" пеша. Ако не знаеш к'во е това- да поясня- *** квартал на моя роден град Варна. Нито ме ограбиха, нито ми искаха огънче. Явно голям страх имаш от ***, брачед? К'во са ти правили преди време? Я разкажи!
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АТАКИСТ 14"Лекарят е дал Хипократова клетва и е длъжен ...." А да попитам,дали депутатите и министрите не са дали клетва ???? И защо те не са длъжни нищо и вече 25 години съсипват и унищожават собственият си народ ,при това в огромни мащаби и безнаказано ????
20
0
 
6
 
! Отговори
До 15 преди 9 години
Кака Маро,Ти сигурно си от другаде и не знаеш, че отдавна софиянци, разговаряйки, обозначават Ботунец с друго име - Циганец.Иначе, ако се върнеш назад в историята, ще видиш, че това е било нормално, хубаво селце край София. Нали знаеш, че впоследствие пълчища *** са заприиждали към големите градове, където един човек с *** произход и с голяма власт, подкрепяна от СССР, им е осигурявал заплати дори само когато се правят, че работят, а също и много бонуси, ако се плодят като зайци.
19
0
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 17Казах ти! И през бай Тошово време лекарите са полагали Хипократова клетва, но изобщо не ходеха в *** махали при спешен случай. Който *** го докарат в спешното неговите хора, му оказваха помощ.... Донякъде.
18
0
 
3
 
! Отговори
художника преди 9 години
До АТАКИСТНе го казвам аз, а ти в пост "10". А ако ти се минава ПЕША през *** махала, то или си много смел, или си ***. Нормален човек задължително ще бъде обран, като за начало ще те спрат да ти искат цигара или огънче, след това идват още няколко *** и те изваждат от джобовете, а може и пердах да отнесеш, зависи от това, колко си уплашен.Пожелавам ти ПРИЯТНА РАЗХОДКА !!!
17
1
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 16Питай тоя художника, дето го предлага т'ва. Едно че е смешно, едно че е жалко и трето- че е малоумно...ДА викаш ченге в линейката само щото трябвало да отиде в *** махала. *** и овчия примиренчески манталитет.
16
1
 
8
 
! Отговори
1 до АТАКИСТ преди 9 години
Почвам да си мисля, че такива лекари, които продължават да се врат по *** махали си заслужават боя. Даже им е полезно. Може да вземе да им доде акъла.Не бих стъпал на такъв адрес, дори с цената на уволнение. И не от страх. От елементарно чувство за достойнство.То това го няма никъде. Получават един калпак помощи, не плащат ни осигуровки, ни ток, ни нищо... Накрая като дойде лекар да го лекува, хуманоидът тръгва да го бие. Черешката на тортата - това остава без последствия за хуманоида
15
1
 
4
 
! Отговори
Дуло преди 9 години
Вие нормални ли сте да предлагате и полицай да ходи - *** и тях ги спукват от бой - по-добре да плащаме само за лечението на един отколкото на двама...