Задържаха нападателя на лекаря от Спешното

Той е близък на болната жена, която е била прегледана
28 юни 2014 11:16,
57
Задържаха нападателя на лекаря от Спешното
Снимка: архив, Булфото

Задържан е 39-годишен мъж, нападнал снощи лекар от Спешна помощ по време на домашно посещение в столицата, съобщиха от СДВР.

Още по темата
Сигналът е подаден около полунощ. Пострадал е 55-годишен лекар от Спешна помощ, който е посетил адрес в столичния квартал „Ботунец”.

Той е прегледал болна от епилепсия, след което е бил нападнат.

Откаран е в болнично заведение, където след преглед е освободен.

По случая е задържан 39-годишен мъж, близък на прегледания пациент и е образувано досъдебно производство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Ботунецспешна помощ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
7
 
! Отговори
кака мара преди 9 години
Абе тия не пишат побойникът какъв е-***,турчин,българин.От тук си вадя извода,че сигурно е ***.А не казват какъв е,за да не създават настроения срещу мнозинството на *** нация
13
6
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 12Художнико, значи по презумция щом казваш , че не трябва да се ходи на *** адрес, значи не ти трябва и ченге в линейката. Май сам се оплиташ! Лекарят е дал Хипократова клетва и е длъжен да окаже помощ даже и на смъртиния си враг. Друг е въпроса, защо трябва да ангажираш ченге, само защото мислиш, че отивайки на *** адрес ще има проблеми?Т'ва е все едно ако реша да мина през *** махала в моя град, трябва да извикам до мен ченге да ме пази????
12
0
 
17
 
! Отговори
Гецата преди 9 години
Бързо съдебно производство за хуманоида : 50 тояги на голо ! И след това - за органи !
11
1
 
10
 
! Отговори
художника преди 9 години
До АТАКИСТАз съм го написал ЯСНО -"само на ТАКИВА АДРЕСИ", ако се сещаш за к`во говоря. А полицията е за да охранява обществото в това число и лекарите.- Те не са ли от обществото? Плюс това ще вършат полезна работа, а не само да се крият в храстите и да си чоплят в носа.Ония ден ме глобиха щото съм без колан, а в същото време минаха две *** каруци и конете им се из`раха на пътя точно пред полицаите. Е нема такава ТОЛЕРАСТИЯ !!!
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днеска лекарите,а утре и другият матрял :)) ! *** съвсем скоро ще са мнозинство,и тогава да ви е яко дупе :) !
9
0
 
14
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 1При бай Тошо тия *** изобщо лекарите не ги отразяваха на адрес. Ако го закарат братята му до спешното отделение, може и да му отделят внимание.
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ром е за пиене, *** е за биене.
7
1
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 7Не може за всеки спешен случай да ангажираш ченге с линейката. Полицая все пак охрана на медицинските органи ли е или на обществото???Не, просто на всеки който кара линейка да се зачисли пистолет и проблема е решен.Манагалът ще тръгне да напада екипа? Вадиш патлака и замръзват хъхрящите! Ако има някой от тях повече на градус и не забележи, гърмиш във въздуха и в крака и така.... Няма друг начин.
6
1
 
12
 
! Отговори
художника преди 9 години
Крайно време е на такива адреси линейките да се придружават от полиция и да се взима ТАКСА за посещение на адрес.Ако не се плати таксата на място, да се прави АКТ в троен размер и така доста фалшиви сигнали ще отпаднат.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
задържали са го, следва забележка към доктора, че за такива драскотини не бива да се оплаква и трябва да се извини на магала- после го пущат да си харчи парите, които доктора му е дал, за да не го бият пак- ЖанВиденово минало
4
1
 
26
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Вече даже и инициали не изписвате, като стане въпрос за ***! Бравус! Лижете, лижете кайсиите на работодателите си, защото техен електорат са същите тия опушени ***, нали драги ***?
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хмм, когато е нормален бял човек, веднага се пишат инициали, имена, роднини, семейна история, работа, местоживеене, хобита и т.н., но когато е с природен загар, и липса на образование, дори и инициали не слагате. Фейл днес.бг, много фейл, защото всички знаем, за какво става на въпрос.
2
0
 
6
 
! Отговори
---- преди 9 години
Едва ли ще е последно нападение за медици, без да се разбира проблема направо насилие.
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малко им се чудя на акъла на тея лекари. След толкова много побои, продължават да ходят в *** махли и да спасяват ***, тези тъй полезни членове на обществото. Малко на лудост ми прилича тая работа.