Спипаха 24-годишна сводница

Официално била пиар на еротичен балет, но набирала и момичета за секс
31 юли 2014 12:33,
6
Спипаха 24-годишна сводница
Снимка: Булфото, ахрив

Столичанка, занимавала се със сводничество, е задържана при операция на „Криминална полиция”, съобщиха от МВР.

24-годишната С.В. е задържана на 29 юли. Според събраните при разследването първоначални данни младата дама е развивала активна легална дейност като пиар на еротичен балет, организирала и водела различни конкурси за красота в дискотеки в София и по черноморските ни курорти, ревюта на еротично бельо и други публични изяви.

Паралелно с легалната си дейност от около година С.В. започнала да развива и друг доходоносен бизнес – набиране на момичета за проституция. За подбор на „персонала” тя ползвала контактите си в средите на танцьорки, модели и други.

Занаятът се развивал както в страната, така и в чужбина, а цената за предоставяните сексуални услуги варирала в рамките от 600 до 1000 лв.

Първоначално С.В. била задържана в рамките на 24 часа, а по-късно й е наложена мярка за неотклонение “парична гаранция”.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
norges преди 9 години
Хай да прати десетина и към Норвегия, тука няма и една за цяр.
3
2
 
1
 
! Отговори
--- преди 9 години
Продажба на женски тела, сложила ги на открит камион и ги разнася по улиците....
2
2
 
1
 
! Отговори
JIuJIu преди 9 години
TOVA E LAJA
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва да се направи нещо, та конкурсите за красота да не бъдат използвани за целите на проституцията. Тогава ще престанем да пращаме *** на конкурса "Мис Свят" и може би най-после ще вземем някой приз.Сега положението е такова, че повечето от свестните момичета дори не помислят да участват в конкурсите. Изключенията са рядкост и обикновено с в по-малките градове, където кандидат-миските участват в състезанието под надзора на цялата им рода.А сводниците и "жриците" трябва да плащат данъци!