Двама пострадаха при сбиване между скинари и сводници в София

Те са били удряни с железни тръби
16
Двама пострадаха при сбиване между скинари и сводници в София
Снимка: Impact Press Group, архив

Двама младежи на 19 и 21 години са пострадали при масово сбиване между скинари и сводници в София. За инцидента няма подаден сигнал в полицията.

Сбиването е станало на улица "Алдомировска“ във вторник срещу сряда, съобщи БНР.

Девет момчета, част от които скинари, нападнали няколко мъже в близост до известно заведение в "Зона" Б18. Момчетата потърсили саморазправа след размяна на обиди и гневни реплики. При инцидента обаче мъжете, които по разкази на хора, живеещи в района, се занимават със сводничество, успели да отблъснат нападателите.

Две от момчетата са пострадали. Те са били удряни с железни тръби. Пострадалите са били откарани в Трета градска болница, а оттам в "Пирогов". Те са с леки телесни повреди по тялото.

Източници от МВР обяснили, че нападателите са част от улична банда, която се занимава с нападения и саморазправа с различни представители на малцинства у нас. Досега няма задържани по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Софиямасово сбиване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Jurnalqta sa si kazali mnenieto po vuprosa , interesno koi shte pita policiata koi prav i koi kriv ...malkite fashistcheta ili man...lite svodnici s metalni trubi ??? 0_o
7
2
 
13
 
! Отговори
2 преди 9 години
Браво бе ...момчетата били банда .А защо не кажете нещо за *** които са в основата на всички пороци и престъпност.Мамка му на *** и сбъркан свят.
6
0
 
15
 
! Отговори
ПредиОколоТриМесеца, преди 9 години
посред бял ден, в парка, който се намира в центъра на Пловдив, *** беше нападнала с нож студентка, крещейки "Само аз мога да минавам по тази пътека!" и я беше наранила по ръката. "Пътеката" е една от алеите, по които непрекъснато минават хора, но *** не желае там да минават млади жени1 Тоест, нарушава едно от правата на човека - правото на придвижване! Бяха арестували нахалницата, но после не знам какво стана.Направете си изводите. *** се е чувствала в правото си да постъпи така
5
0
 
25
 
! Отговори
Н се прави на наивен преди 9 години
АБВ,Със сводничество се занимават главно ***. Другите видове сводници не "работят" по улиците.Не виждам нищо лошо в това, че група момчета са се опитали да напердашат няколко наглеци.Минавал ли си през този район късно вечер? Откъде накъде улиците на София ще стават "работно място" на подобни сводници и техните парцалеси? Известно ли ти е, че някои от тези проституиращи *** са толкова нагли, че се опитват да забраняват на млади жени да минават през "техните райони" дори денем?
4
7
 
26
 
! Отговори
sergestands преди 9 години
Защо наричате хората с патриотични възгледи "скинари"?Какво от това че прическите им са такива? По тази логика,основателите на тази държава - прабългарите с бръснатите глави,трябва да ги наричаме и тях скинари!
3
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквато държавата такива и скинарите!
2
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбира се, че няма задържани, що ли пък да има - нека си джиткат свободно по улиците сводници и скинари, няма проблеми
1
6
 
35
 
! Отговори
някой преди 9 години
от кога сводниците са "малцинства"?