Младеж загина на място в катастрофа в столицата

Неговата приятелка е с наранявания в "Пирогов"
Обновена: 12 яну 2015 11:06 | 12 яну 2015 08:41, Александър Попов
95

Снимка: Булфото


Млад мъж загина при катастрофа снощи в столичния квартал "Захарна фабрика".  С него е пътувала и приятелката му, която е била откарана в "Пирогов" с наранявания и шоково състояние.

Младежът е пътувал с BMW, като стигайки до района на моста, той е излетял с колата си през него и е паднал на земята. Загинал е на място, съобщава Булфото.

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 23 тежки катастрофи, съобщава СБА. Освен загиналият в София са били ранени 26 души, като четирима от тях са с опасност за живота.

В района на София са станали 101 леки и шест тежки катастрофи.

Пътищата в страната са проходими при зимни условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: МВРкатастрофазагинал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
.... преди 9 години
Не ви ли е срам да пишете такива коментари нито е бил пиян нито надрусан нитое мамино синче беше чудесно момче сам си купи колата и мога да ви кажа на всички че беше добродушен и сърдечен млад мъж който даваше мило и драго за приятелите и роднините си а относно моста от години минавам по него и дупките не са запалвани както и мантинелата не е сменяна плащаме данаци а никой нищо неправи
60
0
 
2
 
! Отговори
Боклуци сте! преди 9 години
Хора, защо говорите какво е момчето след като не сте го познавали? Бил мамино синче? Защото кара БМВ ли? Недейте да злобеете така!
59
0
 
2
 
! Отговори
....... преди 9 години
a momcheto ot kade eeee nqkoi moje li da mi kaje
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой оставил в неделя гравитацията включена!!!Е,кви са тия работи сега!Съд!
57
9
 
10
 
! Отговори
ГРОб преди 9 години
Благодаря ти Фандъкова, и на този мост няма мантинели. Поредната жертва на ГРОБ. На Цариградско колко пъти помитат хората от спирките, ти сложи няколко анти паркинг колчета и това беше.
56
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още преди да отворя да прочета новината от заглавието ми стана ясно каква марка е колата тези БМВта не стават за нашите пътища
55
5
 
44
 
! Отговори
Олег преди 9 години
Как така е излетял? Верно, че БМВ са произвеждали двигатели на самолети, но с такива слабоумни пилоти като младеж няма как да кацне успешно.
54
21
 
18
 
! Отговори
Един преди 9 години
замърсител на въздуха в София по-малко. Не е никаква загуба а точно обратно. Оффф
53
8
 
19
 
! Отговори
СЕЛЯНДУР преди 9 години
ЗА КАКВА ГЪЗАРИЯ МИ ГОВОРИТЕ ТОВА Е КОЛА НА НАЙ-МАЛКО 20 ГОДИНИ
52
2
 
2
 
! Отговори
Lan преди 9 години
63На платното е имало и други части, журналистите не са ни снимали всичко. Имай предвид, че тази кола е доста стара, т. е. не е задължително да си прав.
51
0
 
22
 
! Отговори
Lan преди 9 години
57Никой не е застрахован, ДА. Младежите обаче ако четат нещо, то е в нета, не си падат по учебниците. Не искам да мислят, че видиш ли така било писано, НЕ не е! НЕ си велик като караш която и да марка автомобил, това е само машина! НЕ си велик като караш с 120 при зимни условия, на мост и в града - *** си! В случая мъртъв, но ако някой му го беше казал, можеше и да НЕ е!
50
0
 
10
 
! Отговори
до 58-ми преди 9 години
Ако мотора е минал под купето щеше да е комплект със скоростната кутия.
49
1
 
17
 
! Отговори
Турбомания преди 9 години
Ужасна трагедия! Реално погледнато едно 80% от тези стари коли се карат със супер стари зимни гуми, от които отново на 80% са само с две зимни гуми ... започвайки от тука, всяка маневра му е била като за последно, а и този мост си е познат със заледяванията, така че .... Няма закони, няма пътища, а най-лошото е, че и шофьорските книжки не се взимат, а се КУПУВАТ (дано ми разберете правилно мисълта). Отделно не съм виждал на изпити да се набляга на това как се кара кола със предно и със задно...
48
0
 
6
 
! Отговори
Lan преди 9 години
54Отваряш си учебник по безопасност (раздел пасивна :) на автомобила и четеш. Формата за коментари не позволява таблици, чертежи и графики, пък и има ограничение на брой символи, за да взема да ти обясня по-подробно.
47
1
 
33
 
! Отговори
живущ... преди 9 години
значи живея съвсем наблизо до моста. пътуващите от и за Люлин, дали живеят в Люлин не знам, в голямата си част ОБИЧАТ да го взимат моста с 80-120км/ч. ако се движиш с 50км/ч.,колкото е максималната скорост по принцип, не можеш да се хлъзгаш, пързаляш и прочие неща водещи до излитане от моста. най-много да счупиш фар или стоп. дори бих казал че бордюра на тротоара ще те спре. гума да спукаш пак няма да се завъртиш и хвръкнеш. смятайте какво е станало. лека му пръст на момчето.
46
2
 
12
 
! Отговори
Lan преди 9 години
Колите с добра пасивна безопасност се конструират специално така, че при определена сила на удър (челен или странично челен) двигателят пада под колата. Това се прави с цел - да не премаже пътниците на предните седалки. Имало е челен удър на моста преди да падне колата от него. Вече писах - колата се е "държала" перфектно. Задкормилното устройство обаче едва ли.
45
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоз мотор за да е на тва място значи е прелетял над колата.Тва няма как да стане с 30 км.
44
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Младеж+ БМВ... сещате се, че това в 99,9% значи превишена скорост и безразсъдно шофиране. Все пак жалко, платил е твърде скъпо за гъзарията си. Дано поне момичето се оправи.
43
36
 
7
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
Защо не пишете, че мостът е бил заледен, бе?Сигурно за да не ви се разсърди Кметицата, а покрай нея - Вождът и Учителят на целия български народ.То бива слагачество, бива, ама чак пък толкоз!
42
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
клоун е маикати бе *** .