Убийството в Пазарджик е професионално, жертвата – следена

Версиите за мотивите: от политически и икономически до лични
13 яну 2015 11:18,
38
Убийството в Пазарджик е професионално, жертвата – следена
Снимка: Булфото

Убийството на началника на кабинета на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова е извършено професионално, със заглушител. Според една от версиите застреляната вчера 34-годишна жена е била следена, а покушението над нея е било планирано, съобщи БНР.

Както Dnes.bg писа, Стоянова бе убита с два куршума в тила снощи. Убийството е станало пред дома й, докато е паркирала автомобила си. 34-годишната жена се е прибирала да празнува именния си ден.

Още по темата
В момента се работи по всички версии и не се изключва нито една – от политическо или икономическо убийство, до заплетени лични отношения, предава още кореспондентът на БНР от Пазарджик. Разследващите правят втори оглед на местопрестъплението, ще се направи оглед и в дома на Татяна Стоянова.

Все още няма заподозрян извършител.

Убийството е станало в оживен район, в пиков момент, в близост до магазин, пълен с клиенти. Никой обаче не е видял престъплението и убиеца. Трупът на младата жена е открит по-късно от нейни съседи, които са се обадили на телефон 112.

Татяна Стоянова е шеф на кабинета на кмета от 2007 година, когато Тодор Попов печели първия си мандат. Тя беше и координатор и говорител на всички основни звена в администрацията на община Пазарджик. Хора от общината я сочат като "дясната ръка" на градоначалника.

Убитата дълги година е била журналист. Тя не е семейна и няма деца

Още вчера говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов обяви пред Dnes.bg, че жертвата не е подавала сигнал, че се страхува за живота си или че има някаква опасност за нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За разлика от Европеиският съюз(нищо,че и България е член) кметовете и секретарките им влизат.. в управлението богати и...излизат такива.В Бг е обратвото...те се впускат в политиката...за да излязат...богани
21
0
 
3
 
! Отговори
ц преди 9 години
13 е най-добрия разследващ той позна,СЛЕДВАЩИЯ... случайните работи в 21 век са малко,както е казал шопа он знае що го бият....
20
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не че нещо, но от както хунтата дойде на власт поръчковите убийства се увеличха с около 200%
19
4
 
7
 
! Отговори
Цветанов преди 9 години
Вече няма страх.
18
4
 
22
 
! Отговори
Гневен българин преди 9 години
Нищо професионално няма.Просто службите ни за пореден път се дънят и показват те колко непрофесионални са.В някои страни такива убийства се предотвратяват преди да са се случили,а тук само се констатира и имитира дейност.Каквато и да е била тази жена това си е отнемане на живот.
17
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е убита заради далавери според мен, имала е някакви заплетени любовни похождения - няма да е първата млада жена убита от ревниво бивше гадже - ченге, мутра, прокурорско чедо...
16
1
 
39
 
! Отговори
Х преди 9 години
Кой е *** да даде над 20 -30 000 на професионален убиец по лични мотиви.За толкова пари ще купи цял бардак .Корупция до ента степен-нагласяваш търг например.
15
2
 
2
 
! Отговори
123 преди 9 години
До Анонименami da jalko za maseto,...takova pohabiavane,..strahotna e na snimkite
14
1
 
20
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Какво ли не правят мръсните пари!
13
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОТ МАФИЯТА СЕ ИЗЛИЗА САМО С КРАКАТА НАПРЕД! ПИТАЙТЕ ТИКВУНЯ..ТОЙ Е СПЕЦ В ТОЗИ БИЗНЕС.
12
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАПОЧВА СЕ ПРОЧИСТВАНЕТО. СЕГА НАРЕД СА ОСТАНАЛИТЕ СВЪРЗАНИ С НЕЯ. ТЕЗИ ПРОЧИСТВАНИЯ СА СВЪРЗАНИ С ВЪТРЕШНИ ХОРА КОИТО НЕИСКАТ ТАЙНИТЕ ИМ ДА СЕ РАЗГЛАСЯВАТ. ИЗГЛЕЖДА Е ЗНАЕЛА ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ТРЯБВА. БОГ ДА Я ПРОСТИ ЖЕНАТА.
11
2
 
20
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
причината е ясна - някои и е вдигнал мерника !
10
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пазарджик не е толкова голям град...квото е да е стана всичко се знае,най много в общината им разбира се,смятам че разследването трябва да стане от София
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Понеже тука всеки си пише каквото му падне, защо примерно да не е станало така!Имала е цуни-гуни с кмета, жена му ги надушва и ......версии, колкото щеш!Бог да я прости!Дано открият виновните!
8
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До хахахаМи навремето при нас в една телевизия младшите журналистки бяха първи курс в ФЖМК.Ако е работила докато учи, ето ти едни 4 дълги години стаж като журналистка.
7
23
 
3
 
! Отговори
В.Узунов преди 9 години
Гледях я и е симпатяга.Можеше преди да я гръмне да се възползва.
6
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
стига глупости тая на 25г е стана уж дясна ръка на кмета,без никакъв стаж..:) не е била омъжена,без деца живеела сама , знаете ли по всички общини вече съкращават старички и даже бремените с деца и си назначават младички девойчици.а и повече кметове са станали милионери,нали виждате колко разследвания се правят .
5
0
 
37
 
! Отговори
hhh преди 9 години
Бог да я прости жената. Но за да се стигне до следене и професионално убийство, на всички е ясно, че работите и не са били чисти.
4
6
 
17
 
! Отговори
КОЙ? КОЙ? КОЙ? преди 9 години
Не си ли отидоха лошите комунисти, защо става все по-лошо? Всеки ден нагли убийства и разчистване на сметки.Човек ще си помисли, че ни управлява мутра, а не доктор на науките в сферата на Психология на труда и инженерна психология :) :) :)
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно как кмета се е отървал от другаря Макаров . Да не би той а кво ша каиш .