Убийство и опит за самоубийство във Виево

Извършителят е задържан от полицията
8 фев 2015 07:58,
18
Убийство и опит за самоубийство във Виево
Снимка: архив, Булфото

50-годишният Мариян уби по жесток начин приятелката си – 45-годишната Соня Димитрова, научи Dnes.bg.

Мъжът е наръгал няколко пъти с нож жената от смолянското село Виево.

Тя е починала заради голямата кръвозагуба. След това Мариян, който е родом от Чепеларе, тръгнал да бяга.

Малко по-късно решил да сложи край на живота си, като използва оръжието на убийството, но опитът му бил безуспешен. След това опитал да се обеси с връзките на обувките си, но и това несработило. Тогава бил задържан от полицията.

Село Виево е шокирано от случката. „Редовно се караха, миналата година Мариян я наръга с нож отново, тя беше с опасност за живота, но по-късно се оправи. Сега обаче стана най-лошото”, разказа пред Dnes.bg съседка на убитата.

Най-вероятно в момента на убийството мъжът е бил пиян. Районът около къщата е отцепен, а полицията разследва инцидента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: убийствоВиево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Цветанка преди 9 години
Няма нищо!? БГ има нужда от такива..... в затвора за 30г.и в бригади за строене и подръжка на пътища. Ето как ще се спестят милиони и милиарди за строене на пътища и др. неща!
7
2
 
6
 
! Отговори
Информация преди 9 години
Така ще се избегнат много от тези трагедии.Не може когато банка ти отпуска кредит да ти изисква информация до девето коляно, за да избегне евентуален риск, а когато някой се събира да живее с някого да е в пълно неведение: той също залага имоти, материални ценности, деца и накрая и самия себе си и живота си с човек, за когото не знае нищо.Не може нещата да са оставени на принципа "една жена каза", особено при сключване на граждански брак-държавата да си поеме отговорността: да предостави инфо.
6
0
 
9
 
! Отговори
Информация преди 9 години
Дали се е върнала доброволно или е била принудена и преследвана от него? Знае се че много жени не могат да се оттърват от такива мъже. Ами ако той е живеел при нея? Тя къде да отиде? Преди сключване на граждански брак държавата да предостави информация, която в момента е засекретена-има ли предишни бракове, деца, необслужвани кредити към банки, съден ли е, обвинен ли в престъпление.Тогава да се подпише декларация, че е уведомен относно тези неща касаещи бъдещия съпруг/а. Така ще се избегнат...
5
1
 
15
 
! Отговори
До 3 преди 9 години
Прав(а) си.Ще допълня само едно нещо - ако имаш стабилен човек до себе си, който те обича и уважава, не е редно да го напуснеш само защото временно е останал без работа. Това може да се случи на всекиго.Предполагам, че ти имаш предвид онези "трайно безработни", които нямат никакво намерение да започнат работа, а само шикалкавят, че уж търсят, но не попадат на нищо, подходящо на техните "изключителни" способности и талант. Всъщност, целта им е да живеят на чужд гръб.
4
1
 
23
 
! Отговори
агне-багне преди 9 години
И чий го дири извън затвора след първия опит за убийство тогава???????
3
7
 
28
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
алкохола е виновен в 99% от битовите скандали и убийства както и пред дискотека Соло и в Студентски град ето и този случай!!!Алкохола трябва да бъзе забранен като наркотиците !!!
2
5
 
48
 
! Отговори
жени преди 9 години
Внимавайте, ЖЕНИ! По-добре САМИ, отколкото с изверги, пияници, безработни! НИКОЙ досега не е умрял от липса на секс.Иначе "СИ го плащате секса!"
1
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко е за пари!Винаги е за пари,колкото и други причини да има!