Унищожиха дрехи и аксесоари, ментета на известни марки

Митничари задържали стоката на Капитан Андреево
16 фев 2015 11:57, Анисия Иванова
7
Унищожиха дрехи и аксесоари, ментета на известни марки
Снимка: Агенция "Митници"

Дрехи, обувки и аксесоари с лого на световноизвестни марки бяха унищожени при две процедури под контрола на Митница Свиленград, съобщиха от Агенция "Митници".

При първата процедура бяха унищожени 5300 кожени колана с лого на световноизвестните марки „Dolce & Gabana", „Gucci" и „Louis Vuitton".

При втората процедура бяха нарязани 843  фалшификати на текстилни изделия, сред които 408 тениски и блузи, 240 спортни екипи, 111 пуловери и 84 чифта както и 73 чифта спортни обувки. Стоките са фалшификати на световноизвестната марка „Armani" и са били предназначени за реализация както на българския пазар, така и в други страни членки на Европейския съюз.

Имитациите са задържани от митническите инспектори на МП "Капитан Андреево" при опити да бъдат пренесени незаконно през пункта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
ФАКТ преди 9 години
Добра работа са свършили, браво! Иначе 'ястребите' си продават миризливата стока онлайн или по магазини/молове и прочие. Пък и вече почват да мислят за летния сезон...Съни Бийч и т.н. Много ми е чудно защо не се конфискува всичко, което се продава по тези сергии на Черноморието. Сигурен съм, че над 80 % от ястребите, които продават 'Армани'-тата, нямат дори документи за тях, и са и МЕНТЕ ( дъъ ). Честен ястреб няма, това е ФАКТ! Набутайте ги в затворите или ги избийте до крак..и да се свършва!!!
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***(доколкото може да е *** имитацията на световноизвестни марки) за едни е злато за други. България не е толкова богата, че спокойно да унищожава нещо което е произведено независимо къде когато самата тя не произвежда или няма качествени заместители на същото това нещо. Сигурно същите тези известни марки са задължили митниците да унищожават намереното но помислете първо за нуждаещите се (тези известните хич не са такива) Ценете труда не го унищожавайте.
3
2
 
2
 
! Отговори
Ретро преди 9 години
едно време конфискувани цигари се раздаваха (продаваха на символични цени) на войниците в казармите :)
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, наистина трябваше да ги проверят да не са вредни и да ги раздадат на нуждащи се.
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДО унищожителите. При толкова бездомни хора и деца в домовете, които държавата не може да поддържа кой знае колко, на КОЙ *** му е дошла гениалната идея да вземе да гори, реже и каквото там са ги правили тези неща. Значи хората могат да събират помощи за наводнените селища а държавата може да унищожава вместо да им даде на хората нещичко(че няма да им оправи къщите няма) Знаете ли колко би се зарадвало дете на нова тениска( а не амнайста употреба)? "Богати" сме щом унищожаваме без да мислим!