Моторист загина при катастрофа във Варна

Загубил е контрол над мотоциклета си, паднал е и се е ударил в бордюр
Обновена: 19 фев 2015 20:58 | 19 фев 2015 20:56, Елка Василева
47
Моторист загина при катастрофа във Варна
Снимка: архив, Булфото

Моторист е загинал при катастрофа тази вечер във Варна, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в крайморския град.

Инцидентът е станал около 18.40 часа на ул. "Девня" в града в посока Аспарухов мост. Водачът на мотор "Хонда" губи контрол над мотоциклета си, пада на пътното платно и се блъска в бордюр.

Вследствие на инцидента мъжът е починал на място.

Извършват се процесуално-следствени дейности за установяване на причините и обстоятелствата довели до инцидента. Самоличността на водача на мотоциклета се установява, допълват от МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Варнакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
или преди 8 години
До "АНОНИМНИЯ" Малко си живял
29
0
 
0
 
! Отговори
ivanov преди 9 години
До Наказателят 200 не прави ли !?Трябва да се забранят Учебните курсове от частници , и да се вдигне курса за водачи на минимум 6 месеца , за да може не само да седят на тръни пред волана ами да знаят какво става на пътя и да следят и трафика и прочие и прочие !!!
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз по-голяма сбирщина на жалки типчета и комплексари не бях виждал през живота си....
27
0
 
3
 
! Отговори
Наказателят преди 9 години
Отново без думи ! Чета коментарите и във всеки намирам по малко истина ! Вярно е, че тези момчета сами си слагат главата в торбата, вярно е, че карат самонадеяно и безразсъдно, вярно е, че често пречат и на останалите участници в движението и на обикновените хора, почиващи си в къщи след тежкия работен ден ! Всичко това е така, но е приключил нелепо един човешки живот !Аз мисля, че пистови мотори над 400 куб. трябва да се забранят изобщо за каране по пътищата. На 1-ва прави 170км/ч !!!
26
0
 
3
 
! Отговори
Miro преди 9 години
има хора които карат бързо и такива, които обичат пътя и карането... не слагайте всички под една категория... а и не можете да кажете как е карал.. винагхи може да се случи да поднесеш.. дори и на сухо...
25
6
 
4
 
! Отговори
! преди 9 години
Дано да няма много щети по бордюра
24
2
 
9
 
! Отговори
оптимист преди 9 години
тъжна новина!Съболезнование за близките му.Жалко за момчето.Дано да не си е отишло напразно а случката да е обица на ухото за останалите негови приятели мотористи които аз много уважавам.Нека карат нормално,ако са пили нека оставят моторите , нека уважават другите водачи.Мощните им мотори не ги правят велики .Може да са добри водачи ,но да не забравят и огромните дупки по пътищата.Жалко за момчето.Нека почива в мир.
23
10
 
9
 
! Отговори
Льоьло преди 9 години
К'во плюете мотористите бре? Вие малко ли се избивате всеки ден с 25 годишните си кошници дето наричате коли, а? Ние поне не сме толкова пропаднали като вас. Пиете и карате. Вие сте по зле. Аре у лево. Да почива в мир момчето.
22
4
 
7
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 9 години
"Самоличността на водача на мотоциклета се установява, допълват от МВР."ТОВА ОЗНАЧАВА САМО, ЧЕ МОТОРИСТА Е БИЛ БЕЗ СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРАВОУПРАВЛЕНИЕ... И НАРУШИТЕЛИТЕ СА ОСТАНАЛИ С ЕДИН ПО-МАЛКО.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен - ако беше..., ако не беше...Гадателю, то си има правила. Да е станал състезател, а не по шосетата. За това има един хубав стих:Странна болест глупостта е,весели са болните,тъжни са околните.
20
1
 
16
 
! Отговори
Варна преди 9 години
преди два дни гледах един, може да е същия, караше по средата на пътя, в интензивно двупосочно движение, прав, само на задно колело. Помислих, ако се подхлъзне срещу мен... Спомних си, имаше преди няколко години един друг такъв, с бял мотор, караше като бесен и стресираше движението. После, до Евксиноград, подобна гледка, разхвърляни мотоциклетни части по шосето, а след това букетчета с цветя от време на време.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мотористът е без каска, ох малелей ох малелей малелейй
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
катастрофирал и умрял. нещата нямаше да се развият по този начин, ако не беше участник в моторизирания трафик (който се състои от 99% ***, повечето от които злобни ***). ако беше качествен шофер, не би се блъснал. ако не беше карък, не би паднал по точно този начин. ето това е причината да гинат хора на пътя: идиотизъм в комбинация с лош късмет. ако сте пичове и аурата ви е добра, просто поддържайте! никой не е станал по-добър човек от това, че има шоферска книжка! дгд, *** шофри
17
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквото търсил, намерил!
16
9
 
5
 
! Отговори
Донор преди 9 години
Грую много ама много искам да ти сменя ауспуха и ти го искаш усещам та дай лична и да започнем ремонта
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местя! Добре, че не е убил невинни хора!
14
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
21 кои хора , ние мотористите ли?Та на нас ни се живее повече от на вас и ценим живота в пъти повече от такаива сухари като теб независимо нашия или чуждия .Обаче има едно обаче Вие господа автомобилисти страдате от комплекси , там е проблема а и огледалста са за ..... кажи ми ти67604
13
6
 
8
 
! Отговори
potresen преди 9 години
Dori se chudq ne vi li omruzna ne se li ymorixte ot zloba ,ejednevno naprejenie ...ta raztuxata v kraq na denq vi e da xylite po edin zaguben mlad choveshki jivot ....sujalqvam vi nai -iskreno
12
14
 
23
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Ех, че много злоба...един живот си е отишъл, как не ви е срам ?!?!
11
5
 
12
 
! Отговори
potresen преди 9 години
Chudq se s kakvi xora veche jiveq v tazi strana....mai veche ne ste xora a dolni ytrepki...da I na mene ne mi e priqtno da razdava gaz nqkoi po noshtite da se oglejdam po pet puti na magistrali I bulevardi da ne krivna leko I da butna nqkoi...no tova e chovek...vseki greshi...nqmate surca ,dushi ili ste bezdushni bogatashi ili ste ostanali bezdushni zaradi mizeriq ....no opitaite da budete xora znam che vi e trudno...napunete se I se zasramete ot komentarite si I to dulboko