Трима загинаха в тежка катастрофа на "Тракия"

Други двама са тежко ранени в снощен инцидент
21 фев 2015 12:57, Александър Попов
57
Трима загинаха в тежка катастрофа на "Тракия"
Снимка: Булфото, архив

Трима души са загинали, а други двама са ранени в катастрофа на автомагистрала "Тракия", съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал около 22 часа снощи в района на 151-ви километър до село Белозем в лентата от Бургас към София.

Лек автомобил "Мерцедес" теглил лек автомобил "Фолксваген" в насрещното движение и двете коли били блъснати от пътуващ към столицата лек автомобил BMW. В резултат на удара трите коли са били смачкани, което наложило намесата на спасителни екипи от пожарната.

С BMW-то се придвижвали четирима жители на Чирпан - 55-годишният водач и жена на същата възраст са загинали на
място, а спътниците им, на 24 и 27 години, са с в критично състояние и с опасност за живота. На път за болницата е издъхнал 23-годишен младеж от хасковското село Синапово, който управлявал "Мерцедес"-а.

За наблюдение са приети трима жители на село Шишманци - 18-годишен, който пътувал в "Мерцедес"-а, 21-годишният шофьор на "Фолксваген"-а и 27-годишен, който пътувал с него.

Работата по случая продължават служители от сектор "Пътна полиция" - Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: загиналикатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма никакво значение дали са били просто в насрещното, или в "аварийната лента", или в "третия лъч" на мерцедеса. По закон тегленето на аварирал автомобил на магистрала е забранен. За тази цел се ползва "Пътна помощ".
28
2
 
5
 
! Отговори
богнострокулум преди 9 години
Преди 20-ина години ми се случи подобно нещо. И тогава някакви тарикати решили да спестят някой и друг километър караха в насрещното, към едно място където мантинелата е прекъсната, за да могат да си минат в тяхната лента. Тъжното е, че ченгетата явно знаят за тоя пряк път и вардеха на това място, вместо да застанат там, откъдето се включваха тия в насрещното. Добре, че тогава се разминахме без сериозно пострадали.
27
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде видяхте, че са карали в аварийната лента. Аз поне не го виждам в текста.
26
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен с баща му с москвичаИ какво като е можел да разглобява москвича на 15 а мечтата му е била да изгори в някоя руска колиба с крила?Сегашните пубери дето си бият *** в порно сайтовете играят компютърни игри и пушат трева правят така защото това им е приятно.Определено по приятно отколкото да разглобяваш мръсен мазен двигател за без пари дето утре пак е за ремонт или геройски да сваляш пътнически боинги.Май с тва се изчерпват подвизите на военните пилоти от комунистическия блок за 50г
25
23
 
3
 
! Отговори
Анчо преди 9 години
Бойко Борисов им разреши да карат със 140 и те се оляха!
24
3
 
13
 
! Отговори
адъ преди 9 години
Доста се чудих, какво е това "настрещно" на магистралата. Напишете, че се е движел обратно на посоката на движение в аварийната лента.
23
2
 
9
 
! Отговори
лудия луд преди 9 години
Днес са загинали те! Утре сме ние!
22
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес край Бордо,Франция,зареждам на бензиностанция,няма персонал..мушкаш картата и си ок.при нас на 2ри я ден,маркуча е откраднат!!нещо е объркано в НРБ,ОТ 1944...В НАСРЕЩНОТО ЩЕ МИ ДЪРПАШ КОЛА!! Та това си е за затвор бе бате.Лека им пръс на хорицата!
21
0
 
9
 
! Отговори
Ст. сержант Николов преди 9 години
Мда! В мирно време даваме огромно количество жертви.. А във военно сигурно ще са стотици да не кажа хиляди..
20
8
 
5
 
! Отговори
до 19 преди 9 години
Ами той, баща ти като е бил такъв пенкилер, тебе сигурно те е правил на 9 години ;). То ти и личи , де - по изказването, без да се замислиш
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
19-ти в смисъл не вярваш баща ми на 15 години да разглоби двигателя на москвич и да му направи ремонт?Много ясно, че няма да повярваш. Баща ми е стругар, професионален шофьор е бил- карал е тирове, дърводелец, електричар, заварчик, строител, архитектура е завършил, а мечтата му беше да стане боен пилот, но не го приеха, защото имал високо кръвно.....сега е уморен и си почива на 57 години. Та кое е изумителното за теб?
18
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, не!!! Това са безмозъчни или т.н. роми. Описанието на катастрофата е объркващо но в насрещното, на магистрала да се теглят е уникална идиотщина!!!!!!!
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 17 Посмали малко..... Не само баща ти е имал москвич.
16
0
 
23
 
! Отговори
Шублер преди 9 години
Те хубаво са се теглили в насрещното, но поне в аварийната лента ли са били или в най- лявата, която на тях им се е падала отдясно?
15
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 14Абе брат, баща ми е 58 ми набор и 8 ми клас като е бил е правил основен ремонт на москвича. За един ден е разглобявал двигателя, шлайвал му е цилиндрите и го е сглобявал. 8-ми клас е бил 15 годишен. Сега 15 годишните пубери само знаят да пушат трева, да играят на CS и да си бият *** в порно сайтовете .
14
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименА на тебе кой ти даде? За останалото си прав
13
2
 
21
 
! Отговори
деноминация преди 9 години
То само като видиш годините им и разбираш колко акъл са имали. Днешните 30 са като предишните 20. Нещо много късно идва съзряването вече при младежта, а съответно и трезвото мислене и преценка. До 30 години ич не разбират за какво става дума, сами не могат да се гледат, а някои и семейства даже създават...
12
0
 
42
 
! Отговори
edin преди 9 години
Ама то по тьмно е забранено вообще тегленето!***!
11
0
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да теглиш кола по магистрала в насрещното!? Може ли да има такива идиотиИма такива ***. Даже са и от онези младите пенсионери, униформените. Редовно засичам патрулки да карат в насрещното. Особено около Чирпан, Стара Загора и Нова Загора. Явно кътат бензинеца, да има да си ходят на село и да чакат пенсията на тиферич.
10
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за няколко кила бензин икономия са решили в насрещното да карат