Трети ден полицията във Велико Търново издирва 23-годишна жена

В издирването се включиха и трима водолази
3 мар 2015 13:21, Елка Василева
32
Трети ден полицията във Велико Търново издирва 23-годишна жена
Снимка: архив, Булфото

Трети ден полицията във Велико Търново издирва 23-годишната Вероника Здравкова, видяна за последно на 28 февруари в района на жп гарата във Велико Търново. Това потвърдиха за БТА от пресцентъра на ОД на  МВР.

Сигналът за изчезването на жената е подаден на 1 март от родителите й.

Днес в издирването са се включили трима водолази, които ще претърсят трикилометров участък от река Янтра в района между жп гара Велико Търново и пречиствателната станция в посока село Самоводене.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На всеки може да се случи-виновни няма престъпници "фууу
14
0
 
21
 
! Отговори
Вероника е открита! преди 9 години
>Тялото на изчезналата 23-годишна Вероника Здравкова току-що бе намерено в река Янтра близо до гарата, където тя е била видяна за последен път.70-годишен рибар отишъл да хвърля въдици и забелязал в реката нещо, което първоначално помислил за кукла. После видял, че това е трупът на момичето.Полицията е отцепила района и извършва следствени действия. По първоначални данни момичето е било побельо, което води до предположението, че е била изнасилена.
13
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как може бе? Кои са тези, че ще се разправят с животите на другите хора? Как може да се случва това и то на такива деца, учещи, работещи, от скромни работливи и честни семейства??? Айде пак сега лепвайте по 5-10 години присъди! За убиване са всичките във властта!
12
1
 
28
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Колко още пребити и ограбени пенсионери ,изнасилени и убити момичета и жени ,пребити момчета и мъже трябва да има за да случи нещо в тази територия която днес чества освобождението си .Тези *** в парламента докога ще се правят на разсеяни и няма да предприемат крути мерки или трябва най-после да се вдигнем и да им покажем любовта на избирателите защото ние за тях сме само средство за узаконяване на властта която придобиват.
11
0
 
26
 
! Отговори
асд преди 9 години
точно там е пълно с чернокожи в колиби.
10
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
лоша работа
9
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Районът на гарата е един от най-западналите в Търново.Винаги ми е било неприятно,когато ми се е налагало да се прибирам с влак.Жалко за прекрасното момиче,съболезнования на семейството.Дано полицията намери бързо социопата и наистина бъде осъден подобаващо.
8
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До кога, българи ?
7
0
 
37
 
! Отговори
Къркорий преди 9 години
За такова деяние не затвор, а мъчителна смърт! Хванете урода и го дайте на близките! Горките родители...
6
1
 
49
 
! Отговори
не4о преди 9 години
ако наистина е убита и изнасилена,дано по дяволите не съм прав...ако е така нека на секундата да се върне смъртното наказание,за такива *** няма прошка...на мен ми е гадно а пък за родителите не ми се приказва ,трагедия
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DA V ***.BG PICHE CE MOMICETO E OTKRITO MARTVO I MOGE BI UZNASILENO. DANO GO HVANAT TOZI *** I V ZATVORA VSEKI DEN DA MU SE SLUCVA SACHTOTO. TAKAV E MALKO DORI DA GP OBESEIAT, S KAMANI E NAI- DOBRE DA E PREBIT.
4
1
 
27
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Що за същество трябва да си за да направиш нещо подобно ? Що за *** или дявол ли не знам трябва да си за да сториш това :( Вярно че липсата на закони и тежестта им позволяват на подобни *** да вършат такива ужасни неща , но вътре в самия човек какво трябва да има за да посегне така жестоко на човешко създание и то без причина ?
3
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
neeeeeeeeee,tova ne se tarpi ve4e . smartno nakazanie!
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
в един сайт ,пише че са я открили мъртва до реката ...и че е била изнасилена ,дано не е истина 24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4632045
1
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
mnogo zakasniahte: ribar nameri trupa po belio do reka iantra a policiata ne si gleda rabotata!jalko......................................... .