Осмомартенски синини в Самоков. За едните 20 лева!

Млада жена беше пребита на улицата брутално от роми
12 мар 2015 10:08,
112
Осмомартенски синини в Самоков. За едните 20 лева!
Снимка: bTV

Такава жестокост просто никога върху мен не съм усещала. Не искам да бъда расистка, но това не мога да го приема, сподели пред bTV Биляна, която на 8 март бе пребита в Самоков от роми заради 20 лева.

Момичето се върна отново на мястото на инцидента заедно с приятелката, с която е била.

В злощастната нощ побойниците ги пресрещат и заговарят, питат ги дали са празнували.

За да избегне конфликти, както никога, по думите й, Биляна им отговаря, за да може уж да ги усмири. Следват обаче удари.

"Аз си помислих най-лошото, тя беше цялата в кръв", разказа приятелката на Биляна.

"Как може да има такива хора? 20 лева имах в чантата. Аз дори куче не бих наритала така", недоумява и битото момиче.

В ромската махала на Самоков обаче категорично отричат да са чували за случая.

От областната дирекция на МВР съобщават, че побойниците са били задържани за 24 часа, а след това освободени с парична гаранция от 200 лева.

"Аз няма да се откажа тези хора да си получат заслуженото", закани се Биляна, която след злощастната вечер почти не излиза.

"Това беше първият ден на жената, който празнувах, но ще бъде и последният", сподели тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
mir преди 9 години
pokaji da vidim sadiata. pokaji da vidim biachite. portretni snimki, molia.
43
0
 
5
 
! Отговори
Едно ченге преди 9 години
Много неприятно за жената, но ще кажа това което и друг път съм казвал, ако закона позволяваше една адекватна неизбежна отбрана и един по либерален режим за притежание и носене на оръжие, хората нямаше да са беззащитни като овце в кланица. Дали тези *** щяха да са толкова смели, ако знаеха, че някоя от двете жени може да е с пистолет на кръстта?
42
0
 
4
 
! Отговори
Случаен преди 9 години
Който остане в БГ, това го чака. Момичето да не очаква справедливост. Да благодари на Бог, че не е съвсем натрошено и е цяло и живо. Трябва да знаем, че *** са защитен вид. Те не подлежат нито на превъзпитание, нито на съд.
41
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БХК къде сте???
40
0
 
22
 
! Отговори
И аз се махам преди 9 години
Триете неоснователно, а в други сайтове не е така.Прави сте да триете, когато някой пише мръсотии и обиди.Но когато се правят обективни обобщения, от тях има само полза. Имате ли представа колко социологически агенции и отделни изследователи правят проучвания на коментарите по сайтовете? Така се правят изводи относно общественото мнение и настроенията сред населението, а на тази база в нормалните държави се взимат управленски решения.Нали всички ние искаме една по-добра за живеене България?
39
0
 
29
 
! Отговори
АМАН преди 9 години
до кога ще сме РОБИ в собствената си Държава ... кой НАС ни Защитава КОЙ КОЙ КОЙ???На КОЙ да се Оплачеме на Кой... ако Аз размажа Някоя... веднага ще има Правосъдия и Бунт
38
11
 
12
 
! Отговори
27, не лъжи! преди 9 години
Точно по Татово време тези бяха докарани тук от съседни държави.точно по Татово време на българския мъж му бе забранено да има собствено оръжие и сам да се справя с безобразниците - защото това било работа на милицията. Когато някой се провини, думата има и местната партийна организация с нейния вечен аргумент: Човекът е неук и беден, това което е направил е остатък от проклетото капиталистическо минало, но сега той ще се поправи под крилото на Партията.Сега сърбаме попарата на Татовото време!
37
0
 
36
 
! Отговори
В статията пропускат преди 9 години
една подробност. Девойката е била съборена на земята и РИТАНА В ГЛАВАТА.В главата беше ритан и мъжът, убит по този начин от подрастващи роми в Правец.Неотдавна в София, в автобус, по същия начин бе "наказан" от малолетни роми младеж, който им направил забележка да не блъскат останалите пътници. На него пък му бяха скачали върху главата.Изглежда, това е културна особеност на етноса.Друга тяхна културна особеност- групово крият престъпниците, групово нападат полицай, който си върши работата.
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1212В случая полицията си е свършила работата! Извършителите са установени и задържани за 24 часа-точно толкова са нейните правомощия! От тук на татък дума има прокуратурата,а дай боже за вбъдеще и съда!А ти като си много ербап,вземай сопата и тръгвай да се саморазправяш!
35
0
 
27
 
! Отговори
666 преди 9 години
Отново Местанчо, ако обичаш, сподели нещо за "езика на омразата'?!!
34
1
 
7
 
! Отговори
BRIGADA SECRETA преди 9 години
Самите булгареску, сме си, такива т.н.***! Дори дамите ни, които иначе акъл раздават, из зад рамо с охота. Нямат нищо общо, с Жана Дарк, или онази разгърдената от парижката комуна! Четете си И. Хаджийски. От къде,ще дойде, всенародният импулс?
33
1
 
13
 
! Отговори
?! преди 9 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
32
1
 
34
 
! Отговори
СъдебниРеформи преди 9 години
Тия корумпирани лицемери наречени депутати няма ли най- накрая да се размърдат със съдебните реформи. Какво е това наказание от 200 лв? Дано момичето се окаже упорита и ги съди до дупка! Явно ще трябват публични протести с искания за промени в законодателството!
31
19
 
4
 
! Отговори
bez преди 9 години
Аз дори куче не бих наритала така", недоумява и битото момиче.Tova e dosta tupo izkazvane.
30
1
 
36
 
! Отговори
акуд преди 9 години
не намесвайтв ромите щото това накърнява достойнството на дпс
29
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз ако разкрася така някой съдия ще ме пуснат ли срещу 200лв? Заслужава си отвсякъде парите!
28
2
 
48
 
! Отговори
емо преди 9 години
Ромите си правят каквото искат защото знаят, че ако ги хванат, ще ги пуснат. Прокуроротие са всичките кадри на ДПС, съдиите повечето също... в полицейските управления е пълно с хора на ДПС... хващат ги и ги пускат, за да е мирно в махалата и да се знае после за кого да се гласува...
27
0
 
26
 
! Отговори
Бо преди 9 години
Можем само да си помечтаем да си ги пообрулили в полицията - а дано, ама надали!
26
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, тази гаранция те ще си я избият от следващи жертви. Това е неработещо и ненужно правосъдие в този му вид. Спешно са им нужни качествени хора.
25
1
 
59
 
! Отговори
Въпрос преди 9 години
До Местан ефенди, защитника на ***! Нещо ще кажеш ли по темата?!От цялата работа излиза, че ако искаш да си направиш кефа да пребиеш някого, удоволствието струва 200 лева! ИСКАМЕ ДЪРЖАВА, ЗАКОНИ, СПРАВЕДЛИВОСТ И РЕД!