Ножовете – хобито на гардовете убийци от мола

Тримата не се свенили в работно време да огласят мола с чалга
Обновена: 20 мар 2015 19:04 | 20 мар 2015 17:12,
185
Ножовете – хобито на гардовете убийци от мола
Снимка: YouTube

Охранителите от мола във Варна, които убиха брутално мъж се забавлявали в работно време с мятане на ножове и слушане на чалга, показват профилите им във Facebook.

Вчера Варненския окръжен съд определи на Ангел Николов (24 г.), Красимир Димитров (22 г.) и Цветан Маринов (19 г.) най-тежката мярка „задържане под стража”, след като прокурорът Милен Славов съобщи, че тримата и друг път са участвали в побои над клиенти на мола.

Още по темата

"Имаме свидетелски показания и от други потърпевши, бити от гардовете точно в тази смяна", подчерта преди ден Славов, но отказа да уточни колко са жертвите на агресивните охранители.

Ясно е обаче, че страдащият от шизофрения 52-годишен Нягол Петров е издъхнал от тежка гръдна травма и перфорация на белия дроб, причинена му от побоя.

Днес стана ясно, че единият от гардовете - 22-годишният Красимир Димитров е публикувал на стената си мятане на ножове в коридорите на търговския център.

От профила му личи, че е бил любител на чалгата и имал агресивно отношение към жените. Освен псувните и обидните коментари, той демонстрира неуважение към нежния пол и чрез снимки, качени на стената му във Facebook, пише "24 часа".

Преди две години охранителят бил на бригада в Ричмънд, Вирджиния където работил като спасител. Там той рядко спазвал правилата за движение по пътищата, за което сам си признава. С колата, с която се фука в социалната мрежа по време на престоя си в САЩ, редовно огласял американските улици с чалга до дупка.

24-годишният Ангел Николов, който също е обвинен за убиството в мола, пък е имал страст към моторите, докато третият от  групичката - 19-годишният Цветан Маринов, е любител на водните спортове и също смело позира в профила си във Facebook с хладни оръжия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
4
 
0
 
! Отговори
Гацко преди 9 години
Типичните ***!
112
3
 
2
 
! Отговори
Мен преди 9 години
Не им трябва смъртна присъда- трябват им 30-ина години затвор. Иначе до жвот е са на топло и нахранени там.Нека поседят 30 одини в затвора и да стант н по 50, тогава да излязат и да разберът какво е да си погубиш живота е ддна глупост. е излязат и няма да имат и еди приятел или роднина, който да е с тях, ще трябва да градят някакъв жиивот, но няма да успеят, защото ще са забравени от всички. Като се опитат да си намерят работа, работодателят няма да ги вземе... това неща ще осъзнаят.....
111
2
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
И моето хоби са ножове, но не коля хора с тях.Ножа не убива, а човека!
110
3
 
9
 
! Отговори
тих великан 681 преди 9 години
Пълно е във Варна и цялата страна с халюцинатори като тия нещастни ***. Само боя ги лекува,но здрав бой в бъбреците,докато се напикаят,после в болница и като излязат пак бой!! И тй до 2 години ще се нормализира средата в охранителния бизнес с такива като тия паляци!!!Жалко,че си е отишъл един човек....По дискотеките са не по малко *** и тарашат,докато пребиват клиентите си...
109
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
22-годишният Красимир Димитров на снимката - изглежда на 40 години, сега в затвора ще му опънат бръчките :)
108
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да ги вкарват и да станат главни герой в затворническата пиеса "Петдесет нюанса в сиво"
107
2
 
18
 
! Отговори
аожо преди 9 години
*** разсипа Варна - този прекрасен град.Уволнение на целия отдел в Полицията, където са подавани жалби и от други потърпевши. Къде спят корумпираните туфлеци - а ми се пенсионират на 40г. с егати пенсиите.
106
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбира се ръководството на мола и полицията са знаели за издевателствата на тези красавци, но на всички ни е известно ,че собственика на охранителната фирма не е случаен човек.Той е в тесни връзки и контакти с шефовете на полицията, прокуратурата, съда и мафията в града.Как ще му трошат хатъра на човека?
105
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде сега гледайте съдебната ни система.Пълен т....к.
104
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До живот! Без вазелин!
103
2
 
20
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Мол + Чалга.Това става като ги събереш.Простотия.
102
3
 
11
 
! Отговори
Ван преди 9 години
Тоя като нищо, баща му го е бил по главата за забавление.
101
4
 
12
 
! Отговори
Николина преди 9 години
Боже мили, дай ми сили да изтърпя тази гнусотия.Днес да си красива....змия е на мода.Пъстра окраска, нула сиво вещество и злоба и бесове на макс.
100
3
 
25
 
! Отговори
a преди 9 години
Празни души , публичен линч вързани на центъра и хората да ги накажат ! Няма да стигнат до затвора .....
99
2
 
40
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Големи мутри, големи файтъри, голяма охрана!!!! Трима човека били два часа възрастен болен човек, но то цялото ни народче за нищо не става вече....За тези трябва разстрел и утре просто да сме ги изтрили от съзнанието си
98
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко е до човека ,неговото възпитание ,средата в която живее и пр. лично аз съм любител на ножове и познавам сума ти ножари и нито един от тях не е агресивен и потенциален убиец -така че заглавието до някъде е подвеждащо -да не кажа глупашко!!!!
97
5
 
16
 
! Отговори
Мечо Пух преди 9 години
Само се мислят за ножари. Не всеки, който е хванал нож, знае как да си служи с него. Уверен съм, че ако ги срещна тия 3-та с ножове, ще ги просна един до друг и ще изчезна в тъмнината, преди някой да е разбрал какво става.
96
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вмирисаният *** на снимката що не вземе тоя нож да си врътне едно харакири. Така поне едно смислено нещо да е вършил през скапания си анаболо-комплексарски живот.
95
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както тобелязах и другаде - шефовете на мола не може да не са знаели какво става от месеци, а може би и от години. Има камери, а има и много хора снасят на началството всичко (винаги, абсолютно винаги има и такива). После някъде прочетох, че собствениците на мола и на охранителната фирма са едни и същи. И те са за затвор като съучастници - знаели, а нищо не направили и държали на работа тези катили. Работите са щяли да свършат по единствения възможен начин - както и свършиха.
94
3
 
15
 
! Отговори
до 124 преди 9 години
До Мечо ПухКак ще ги убият, бе? Не видя ли какви кротушковци бяха роднините на убития - какъвто сигурно е бил и той. За такива хора трябва да има полиция, прокуратура, свестни наказателни съдии и затвор - да защитават точно такива кротки, беззащитни хора от разни ***.