Шофьор млати с бухалка служител на "Синя зона"

Побоят е станал в близост до "Женския пазар"
23 мар 2015 15:06,
108
Шофьор млати с бухалка служител на "Синя зона"
Снимка: Булфото, ахрив

Служител на "Синя зона" в столицата е бил пребит от шофьор днес, съобщават от МВР.

Мелето е станало в близост до "Женския пазар", на улица "Цар Симеон" около 12.10 часа.

Според очевидци, разгневения шофьор извадил бухалка от багажника си и тръгнал заплашително към служителя.

След побоя мъжът е откаран в "Пирогов", но няма информация за състоянието му.

От СДВР не съобщават дали е установена самоличността на нападателя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
Филип преди 9 години
Боят настава, тупкат сърца ни -ето ги близо наште душмани.
79
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тепайте братя общинската отврат без да подбирате. Който и да е от тях има защо.
78
1
 
3
 
! Отговори
Некой си преди 9 години
Аман от пишман бабаити, в България не може да си вършиш работата както пише в Дл.характеристика правилата се определят от бухалки.
77
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно си го е заслужил. Поне до колкото прочетох подробности в други медии. Преди години паркирах пред офиса и пуснах СМС. Връщам се след 1 час и гледам как един *** стои със скобата до колата ми и си гледа часовника за да изтече СМС-а и да я сложи. Развиках му се от далеч но кретена я сложи показвайки ми как съм пресрочил 1 минута. Избора беше да се бия или да му дам 10 лева. Май съм сгрешикл, че ги дадох.
76
2
 
8
 
! Отговори
bb преди 9 години
Подкрепям да ги бият в събота (за синята зона) и в понеделник сутринта (за всички зони).
75
8
 
2
 
! Отговори
69 преди 9 години
Каква му е била колата ? Що не казвате ? Ако е бил с голф - Работата е ясна някой ядосан перничанин е бил :D
74
7
 
12
 
! Отговори
Berlin преди 9 години
Гледам, че доста от коментиращите се възхищават на мутра, която бие общински служител. Искам само да им кажа, че тази мутра утре и тях ще ги набие. И с право.
73
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наличието на такива зони в 21 век е пълен абсурд. Ако това продължи в близко бъдеше ще трябва да плащаме за преминаване по определена улица или мост. Както е било през Средновековието. В крайна сметка улиците са на гражданите, а не на фирми и олигарси. Какво насрещна услуга получаваме срещу платената такса? Така е най-лесно. Без да си мръднеш пръста получаваш едни пари. Друг е въпроса, че същите мутри от преди 15-20 години които крадя коли и рекетираха, днес слагат скоби и вдигат коли с паяци.
72
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ударвай братко ама влез в общината и започвай от кметицата. Здраво ударвай и не повтаряй, те си знаят защо.
71
3
 
5
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
от този окръг в столицата трябва да се правят сапуни и ще идват от цял свят заради качеството на мелезите направени на препарат за миене!!!докога тези арабели там ще превземат и ще строят техни си градове!!!
70
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво построиха управляващите за улеснение на паркирането в центровете на градовете, та сега си измислят синя зона, зелена зона и ти пак плащаш това което са платили баба ти и дядо ти или *** и баща ти. Непрекъснато ни обират, но пък не е нормално да пребиват човек който си върши работата и нищо не зависи от него.
69
0
 
15
 
! Отговори
Дали? преди 9 години
До МнениеНаскоро социалните мрежи бяха възбудени от служители на паяка, които си тръгнаха с 20 лева рушвет. Някой ги беше заснел от покрива на съседна сграда. Що за мотив може да има той или тя? Явно не е било за пръв път...
68
2
 
10
 
! Отговори
Дали? преди 9 години
Прави ми впечатление, ме при такива инциденти винаги има неразбираемо криене на една от страните. Ще припомня някои случаи.Борислава Латинова се оплаква от срамен обиск. Проверилата я *** Върбанова се крие една седмица и след това е принудена от тогавашния шеф на СДВР да даде своята версия.Добринка Божилова се оплаква от побой в столичното метро от полицай. Извършителят е още неизвестен.Сега пък биячът обясни пред БТВ, че не е бил никого. Но пък битият липсва!? Само свидетели, но анонимни
67
3
 
5
 
! Отговори
AZ преди 9 години
shte MLATI zashtoto vsichki shofiori znaiat che SINIA ZONA ZA DARJAVEN BIUDJET NIAMA,vsichkite pari otivat v djoba na .........malko im e dagi mlatiat
66
3
 
18
 
! Отговори
Бой неговата мамица преди 9 години
Винаги съм се чудил на какво основание се събират такси без да инвестиции без активи и без да се решава какъвто и да е проблем. Ако не достигат местата, нека се направят паркинги подземни ако трябва и тогава да се събират, но да си заградиш уличка, кяото е на висчки нас, да си напръскаш 1 линийка и да събираш таксички от притежателите на тези площи си е чиста проба рекет. При това не виждам това с какво допринася за решаването на проблема с паркирането. Че и да ти се правят на голяма работа. Бой
65
0
 
14
 
! Отговори
Мнение преди 9 години
Някои служители са само за бой. те са роботизирани и гледат като кученца за хапка, да им дадеш рушвет.За да провериш дори за минутка някоя потребност в някой магазин закопчават ти колата. Виждал съм как за пет лева чакат някоя минута. Абе българска работа. Работят като, че ли за рекорди, дори не чакат да пишеш СМС са. Бой да има и за проверяващите в градския транспорт, за щяло и нещяло за малко кашонче се организират да малтретират някойнещастен пенсионер за глоба.Малко човешщина бе хора.
64
1
 
12
 
! Отговори
Възмутен преди 9 години
След като е очевиден номерът на колата и той се знае от полицията, тази мутра трябва да бъде заловена в рамките на няколко часа. Или пак корумпираните ченгета не закачат хора с джипове с четири еднакви цифри в номера?
63
8
 
19
 
! Отговори
Сот преди 9 години
Браво на младежа тия са само за бой сложили по едно *** елече а се мислят за генерал майор от запаса...
62
5
 
6
 
! Отговори
Do Moskow преди 9 години
"Ако вие се ударите с безкрайно скъпата си кола и това изисква един месец лечение в болница - лечение за около 50 000, 100 000 или 200 000 лева - вие няма как да възстановите правата си с 500 лева за последните три години. Ще бъдете така добър да заплатите всичко, което дължите от началото на здравноосигурителния модел, както го правят повечето от нас", Министър Москов тия с безкрайно скъпите коли не стъпват в държавна болница от години за тях има Токуда и Ацибадем,шефа ви също си оперира връзките на коляното в Токуда.За 2015 година парите за болници са по- малко с десетки милиони .А за да м
61
6
 
9
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
в началото бях на страната на бития, ама като прочетох малко коментари , си мисля, че малко го е бил.