Шофьор млати с бухалка служител на "Синя зона"

Побоят е станал в близост до "Женския пазар"
23 мар 2015 15:06,
108
Шофьор млати с бухалка служител на "Синя зона"
Снимка: Булфото, ахрив

Служител на "Синя зона" в столицата е бил пребит от шофьор днес, съобщават от МВР.

Мелето е станало в близост до "Женския пазар", на улица "Цар Симеон" около 12.10 часа.

Според очевидци, разгневения шофьор извадил бухалка от багажника си и тръгнал заплашително към служителя.

След побоя мъжът е откаран в "Пирогов", но няма информация за състоянието му.

От СДВР не съобщават дали е установена самоличността на нападателя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
7
 
! Отговори
дядката преди 9 години
До Конкакво ти пречат старите коли в София бе наглец? Колкото и да е стара една кола по-вече от сигурно е ,че може да вдигне скорост до допустимата в града. А за каруците съм абсолютно съгласен.
59
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Причина за агресията в обшеството е лошият пример, който дава Бойко Борисов с мутренското си поведение и поглед на селски бияч. Какво може да се очаква от народ, който се управлява от такова просто и грубо същество.
58
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на шофьора! Само така!
57
5
 
13
 
! Отговори
Стамат преди 9 години
Бай стамат одобрява :-)
56
0
 
17
 
! Отговори
bluesky1 преди 9 години
Аз лично съм недоволен от това, че прибирайки се всяка вечер по Дондуков, където през 50 м. има пешеходна пътека, а освен това спирки на тамваи и тролеи, винаги пред и зад пешеходните пътеки има автомобили, още по-лошо бусове, от които не е възможно да се види тръгнал ли е някой пешеходец да пресича. От друга страна, за да избегнеш опасността да блъснеш някого, при тези условия, е необходимо да караш с 10 - 20 км.ч, което е ОК, само че при такава скорост има много недоволни, които искат да летят
55
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не Е нормално глоба 90лв при средна заплата от 500 лв *** народ
54
3
 
9
 
! Отговори
bluesky1 преди 9 години
За две - три години са ми слагали два пъти скоби. Вината си беше моя и си платих. Мисля, че след като има правила, то те трябва да се спазват от всички. Иначе трафикът в София, състоянието на улиците, неправилното паркиране и нагло шофиране, създават един ужасен хаос. Въобще ако спазваш правилата и караш внимателно, т.е. съобразено с пътната обстановка, както е по закон, то веднага ставаш виновен на някой ненормалник, който ще те обибитка, напсува, пресвятка и залепи за бронята...
53
0
 
13
 
! Отговори
SS преди 9 години
ама и понякога нахалството пък на служителите на т.нар. Зелена и Синя Зона е безгранично. И се правят на бързаци и тарикати
52
11
 
5
 
! Отговори
Кон преди 9 години
По-добра идея е, да се забрани карането на таратайки в София с двигател с обем по-малък от 1.98 литра. Защо да се карат таратайки и каруца в София??
51
1
 
9
 
! Отговори
96 преди 9 години
Не се казва ,,шофьор с бухалка'',а бухалова мутра !!
50
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много често служители на синя зона си превишават правата и се държат като отрядници от Живково време.Незаконно изземат функциите на полицията и накрая си получават заслуженото.Лошото е че вкарват невинен човек в беля.
49
2
 
13
 
! Отговори
До 58 и 59 преди 9 години
Правилно - най-добре е цяла София да стане пешеходна зона и даже линейките и пожарниоте да се монтират на велорикши. Какви са тези работи - коли ще ми карат.
48
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който построи паркинг,ще му плащам с удоволствие.Улици и площади са обществени.
47
6
 
7
 
! Отговори
Един Българин преди 9 години
До Анонимен 58Без дизелови за зареждане не се сещам как ще стане, но може и ТРЯБВА да зараждат само през НОЩТА. В идеалният център не трябва да се допускат никакви автомобили с изключение на пожарни и линейки.За сметка на това трябва да има вело и пешеходни зони.
46
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОВА С ПАРКИРАНЕТО В СОФИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В ПЪЛЕН АБСУРД! МИСЛЯ, ЩЕ Е РАЗУМНО ДА СЕ ОГРАНИЧИ ДОСТЪПА НА МПС С ОБЕМ НАД 1.1 КУБ.СМ НА ДВИГАТЕЛЯ И С ЕМИСИИ НАД ОПРЕДЕЛЕНА НОРМА. ТАКА ХЕМ ЩЕ СЕ ПЕСТИ МЯСТО (ДЖИПОВЕ И ПОДОБНИ НЯМА ДА МОГАТ ДА СЕ ДВИЖАТ) ХЕМ ЩЕ СЕ НАМАЛЯТ ОТРОВИТЕ В ЦЕНТЪРА. МОЖЕ ДА СЕ ДОПУСНЕ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЗА КОЛИТЕ, КОИТО СНАБДЯВАТ МАГАЗИНИТЕ, НО ДО 1.6 И БЕЗ ДИЗЕЛОВИ АВТОМОБИЛИ.
45
2
 
6
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Ха ха. Шегиваш се нали. Кое друго освен запада да дам за пример, като там са градовете класирани на първите места в света по стандарт на живот. Там отидоха повечето емигранти от България и другите страни. Сирийците и останалите мюсюлмани от Африка защо искат в Германия и Швейцария, а не в съседните на тях държави или ОАЕ? Сигурно смърди ама ще е на нещо като рози. А нашата държава с матряла, които си мисли че е над всички и всичко не я ли бяха показали като клозет?
44
9
 
7
 
! Отговори
alka преди 9 години
Не ми давай за пример "запада " щото всичко смърди там
43
2
 
15
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До Асдф 49.На първо място трябва да се отчаеш от себе си. Слабата държава формира слаб народ и оттам обратното. Да не мислиш, че германците или японците или която и да друга нация на запад са станали много дисциплинирани, защото така са се родили? Такива са, защото знаят че няма да им се размине. Същите у нас правят каквото си искат а нашите скотове у тях не смеят да шукнат. У нас убиици се разхождат на свобода, мутри пребиват с бухалка и им ръкопляскат. Докато това е така никаква държава няма.
42
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес този, утре и всички останали.А дано, ама едва ли.
41
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малко са го били. Няма изпълнявал каквото му наредят. Има си закони, а съда определи Синята и Зелената зона като незаконни. Мутрите обаче продължават да ни дерат и да слагат скоби. Този не е просто служител някъде си, а служител на мутрите, така че бой по тъпата кратуна.