Шофьор млати с бухалка служител на "Синя зона"

Побоят е станал в близост до "Женския пазар"
23 мар 2015 15:06,
108
Шофьор млати с бухалка служител на "Синя зона"
Снимка: Булфото, ахрив

Служител на "Синя зона" в столицата е бил пребит от шофьор днес, съобщават от МВР.

Мелето е станало в близост до "Женския пазар", на улица "Цар Симеон" около 12.10 часа.

Според очевидци, разгневения шофьор извадил бухалка от багажника си и тръгнал заплашително към служителя.

След побоя мъжът е откаран в "Пирогов", но няма информация за състоянието му.

От СДВР не съобщават дали е установена самоличността на нападателя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки, който служи на мафията е добре да бъде бит, както е станало в случая.
39
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Учудващо е, че има хора, които подкрепят мафията. В случая подкрепят бившата фирма Паркинги и гаражи, свга част от ЦГМ!
38
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както се казва: Това е едно добро начало.
37
6
 
19
 
! Отговори
Шофьор преди 9 години
До Истината 40Ето затова никога няма да се оправиме. Немога да разбера, защо някой като е недоволен от някоя фирма, веднага ще започне да бие, още повече един обикновен служител, на който му е казано прави това и това.Ако си недоволен и си толкова велик, защо не отидеш да биеш шефа на тази фирма или някой в парламента а си го изкарваш върху някой обикновен служител. Който едва ли от добро е излезнал на улицата в студ, сняг и пек при това за мижави пари.
36
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези обслужаващи незаконната Синя зона трябва направо да ги трепят. Жалко, че на този служител в мутренската фирма му се е разминало само с бой.
35
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А, очевидците сеир ли са зяпали доволно потривайки ръце или са помогнали да в пребиването на мутрата от Центъра за градска мобилност?
34
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мале-е-е, общинарите се засегнаха и започнаха да слагат минуси. Утре може да гризнат по некоя бухалка. Да гризнат, това заслужават. Един паркинг няма направен като хората. Само кинти скубят.
33
9
 
13
 
! Отговори
Истината преди 9 години
Всеки, който служи на тази мафиотска фирма Паркинги и гаражи, която сега е основата в Център за градска мобилност, си заслужава боя и даже му е малко. Нахалството е огромно - даже съда определи синята и зелена зано в София като незаконни, но на мафиотите не им пука и продължават да събират такси, да слагат скоби и т.н. - Мафия.
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обичаен следобед в един български град.
31
8
 
6
 
! Отговори
100 преди 9 години
А, очевидците по стар народен обичай - зяпали сеира и доволно потривали ръце (нали не са те в момента). И вместо да се намесят и да пребият мутрата с бухалката, се разкаяли и след като екшъна свършил и бухалката си заминала, сигнализирали органите и си "изчистили" мишата съвест!
30
14
 
7
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Докато има простаци, които с телешки възторг се възхищават на подобни постъпки няма да се оправи тая държава. Друга любима изцепка е когато някой обере клон на банка и ведна почват едни ръкопляскания и викане браво, успял е да прекара държавата. Само дето не стоплят, че прекарването е за хората със спестявания в банката. Когато дойде ден веднага след такава случка полицията да го хване този юнак и по бързото производство да му дадат няколко месеца обществено полезен труд тогава имаме държава
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 22---------Както можеш да видиш по оценката на хората, повечето хора нямат престава къде се намират, те просто си живеят и времето си минава ...
28
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно ми е колко и дали плащат служителите в общините и най-вече на Московска, които си паркират там колите?!
27
11
 
8
 
! Отговори
Ъц преди 9 години
Всяко насилие против Закона и служителите на закона е крачка към безвластие и анархия. Всеки дръзнал да използва насилие, като средство на самоуправство нарушавайки закона и гражданските права и свободи на гражжданина и неговата собственност е престъпник и се наказва от Закона.Бездействието от страна на служителите на Закона или тяхната непрофесионална намеса и подготовка, води до повишаване нивото на престъпност и насилие в обществото.
26
5
 
14
 
! Отговори
Хм преди 9 години
На село има много безплатни места за паркиране.
25
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тепание му е майката!!!
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заради липсата на знаци в столицата стават катастрофи. Защо там не са така старателни? На ул. Меле Попйорданов в Княжево имаше "СТОП" заради близката пожарна. Отдавна го няма !
23
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая ГРАБЕЖАДЖИЙСКА структура това заслужава.Мислят се за недосегаеми.Слагат скоби докато премигнеш. Това чудо го няма никъде в Европа.Скараш ли му веднага се оплаква в полицията която пък е добре "подкована" от далавераджийте които източват "Паркинги и гаражи".Тези точещите са от криминалния контингент.Абе мафия от всякъде.Но на народа вече му причернява.ПРОШКА НЯМА ДА ИМА ЗА НИКОЙ!
22
6
 
13
 
! Отговори
рес еоод преди 9 години
бой по държавните хрантутници
21
10
 
18
 
! Отговори
Чиновник преди 9 години
До Анонимен 24Спазвай правилата и никой няма да ти вдикат колата. Ако нямаш 1-2 лева за паркинг, значи притежаването на автомобил не ти е по джоба. Съответно минаваш на друго средство за придвижване.