След ужаса в мола - втори, пребит до смърт във Варна

Намереният мъртвец в квартал "Чайка" е бил убит
24 мар 2015 11:32,
40
След ужаса в мола - втори, пребит до смърт във Варна
Снимка: архив Булфото

Втори случай на пребит до смърт мъж излезе на бял свят във Варна. Открият вчера мъртвец в квартал "Чайка" е бил бит, съобщиха от ОД на МВР в морската ни столица.

Както Dnes.bg писа вчера, тялото на мъжа е било открито в неделя в изоставено помещение близо до пазара в квартала. Първоначално беше съобщено, че по тялото на мъжа няма следи от насилие.

След извършената аутопсия обаче са открити травматични увреждания, които свидетелстват за побой, съобщиха от полицията.

Още по темата

Това е вторият случай на пребит до смърт мъж във Варна в последните седмици. В средата на март труп на мъж бе открит на паркинг в мол в морската столица. И за него първоначално беше съобщено, че не починал от насилие, но по-късно аутопсията установи, че е пребит. Арестувани бяха трима охранители на мола.

Според полицията мъжът, открит в квартал "Чайка", е починал преди около тридесет дни. Установена е и самоличността на мъжа – 65-годишен, от село Българево, община Каварна.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: молВарнапребит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Златен лъв преди 9 години
Да благодарим на лекарите за доблестта, защото полицията си знае, че има мъртъв, но няма бит.Бог да прости човека.
25
0
 
1
 
! Отговори
ss преди 9 години
Vsichki politici sa bokluci...ne iskat silna dargava ne iskat silna policia govorat populiski i stavat aktivni samo predi izbori..pitam kolko ot obechaniata si izpalbi gerb?dokato ni upravlavat mutrageni..che se chiri bezzakonie..horata mrat kato pilci a tezi na varha ligat i magat pred sorosoidite..davat stranata ni na tepsia a nie malchim sabudi se narode..ne razchitaite na protesna mrega.. ta obslugva gerb...
24
0
 
9
 
! Отговори
reks1 преди 9 години
За кокошка нямам прошка, за милиони НЯМА ЗАКОНИ! това е България днес!
23
3
 
5
 
! Отговори
гецата преди 9 години
До ГЕРБ - ЕООДВсичките са едни и същи! При комунистите никога не е имало такива новини ли?? Харесваше ти да управляват да те управляват турци ли? Не че при герб е чудо. Искам да каже, че всички ни "оправят" през панталоните и изход просто не се вижда...
22
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От 25 години разруха във всичко, рухна семейството, училището, отношенията мъж-жена и между колеги, образованието не е критерий а джипа и дебелия ланец, съдопроизводството е за тези които имат пари, милионер след милионер и бедни с хиляди, переспектива нула за младите ако не си от ГЕРБ, еднолично управление от самозабравил се глиган надумкал милиарди в офшорки и живеещ като плъх обграден от стотици охранители и треперещ от страх, с поведение на ашлак и мозък на канарче.
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако имате възможност взимайте си оръжие дори и да е незаконно.Такива станаха времената.
20
2
 
15
 
! Отговори
drumdrum преди 9 години
"25 години без морал , съдебна система , образование ........ и какво ли още не?"Не драги, не 25, а 70 ГОДИНИ.Откакто от Балкана слезе тая гмеж (на върха на руските щикове), изби де що имаше нещо свестно, въведе морал от съветски тип (на доносничество и предатлство), научи хората да не работят и да крадат и т.н.и т.н.А да не говорим, че поне на два пъти искаше да предаде нещастната ни Родина в ръцете на руската мечка.ТА В ТОВА Е ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ, ДРАГИ.абсолютно си прав, 9
19
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИЗГЛЕЖДА ТОВА ВЪВ ВАРНА НЕ Е МОЛ А НЯКАКВО УЖАСНО МЯСТО ЗА УБИЙСТВА!НИКОГА НЯМА ДА СТЪПЯ ТАМ!
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Живях в тоя квартал близо да пазара, интересно как 30 дни, никой не е усетил нищо.
17
0
 
25
 
! Отговори
1 преди 9 години
Много бият в тая Варна бе, и то до смърт.
16
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
9,Много *** се вихрят тук. Няма смисъл да се пише.
15
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
еми така е във варна, сички са мутри и бият здраво
14
20
 
38
 
! Отговори
ГЕРБ - ЕООД преди 9 години
Все пак да не забравяме кой е на власт. Ще става все по-зле. Къде сте "млади и красиви" ? Къде сте "Протестна мрежа" ? Къде се Ранобудни студенти?Кой ви плати да мълчите и да въртите опашка ?КОЙ? КОЙ? КОЙ?
13
6
 
31
 
! Отговори
Пъзел преди 9 години
Селяния...морска "столица" ...смех
12
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Държава липсва. Всеки си прави каквото му скимне - трепе, краде, убива...и после се разхожда на свобода.Демокрация!
11
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак нямало следи от насилие при първоначалния оглед. На полицията май прикриването на престъпления й е стил на работа. Така и не разбрах какво наказание ще понесат направилите първия оглед в МОЛ-а, за опита да прикрият извършеното престъпление. Това си е съучастие. Много се говори за охранителите извършили побоя, но някак се изсулиха полицаите, които са ги прикривали.
10
2
 
44
 
! Отговори
Тъжно преди 9 години
В Перник бият лошо, а във Варна бият до смърт...
9
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Варна се напълни с *** .
8
2
 
48
 
! Отговори
uu преди 9 години
"Господи, кой ни наказа с толкова дива омраза!!!!" - Недялко ЙордановВижте какъв език се държи в Парламента от "първенците" на държавата...25 г. търсим само това, което ни разделя. И никакъв намек, че повече са нещата, които ни обединяват.Но в момента се управлява на принципа "Разделяй и владей!"
7
39
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1 пише: "25 години без морал , съдебна система , образование ........ и какво ли още не?"Не драги, не 25, а 70 ГОДИНИ.Откакто от Балкана слезе тая гмеж (на върха на руските щикове), изби де що имаше нещо свестно, въведе морал от съветски тип (на доносничество и предатлство), научи хората да не работят и да крадат и т.н.и т.н.А да не говорим, че поне на два пъти искаше да предаде нещастната ни Родина в ръцете на руската мечка.ТА В ТОВА Е ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ, ДРАГИ.