Борисов от Варна: Задържат едни, да видим какво ще излезе

ГДБОП провежда спецакция в морската ни столица
Обновена: 3 апр 2015 15:13 | 3 апр 2015 15:02, Анисия Иванова
26
Борисов от Варна: Задържат едни, да видим какво ще излезе
Бойко Борисов във Варна. Снимка: Булфото

Специализирана полицейска акция се провежда във Варна от сутринта. За нея потвърди и премиерът Бойко Борисов при посещението си в морската ни столица.

"Вършат една работа днес, задържат едни хора, да видим дали ще излезе това, за което работят. Надяваме се следобед да имам повече информация, защото трябва да намерят едни неща“, обясни Борисов, цитиран от информационна агенция "Черно море". До момента не е известна целта на акцията и дали има задържани.

Масираната акция е започнала рано сутринта. Служители от Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" претърсили офис на застрахователна компания в района на ЖП гарата, откъдето според очевидци са изнесли компютри. Там се подвизава известното лице на варненския ъндърграунд Иво Иванов-Гела.

По неофициална информация във варненския квартал "Владиславово" пък е претърсен и апартамент на Николай Иванов – Шванца, който не е бил там по време на обиска.

Цяла Варна е завардена от жандармерия. Полиция има на входовете и изходите на града, на Аспаруховия мост,  на пътя за "Виница". В морската столица се намира и директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
31
 
! Отговори
ico kanadeca преди 9 години
E (TAPOTO) mnogo + iskam da ti picha ama ot demokratichna gledna tochka mi pozvoliavat samo po 1 na 24 chasa nichto ce ot utre vece nikoii niama da go ceta az chte ti slagam po 1 + na vsicki
12
2
 
38
 
! Отговори
смешко преди 9 години
""Борисов от Варна: Задържат едни, да видим какво ще излезе""....... и тоя ни е лицето пред Европа и света..........хахаххаа, навреме се махнах от България !!!
11
0
 
36
 
! Отговори
конформист преди 9 години
Научете го да се изразява нормално. има ли тоя имиджмейкер?
10
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ПетърАми, те затова така я карат - за да не излезе нищо.
9
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тва обеснение дето даде Бойко. ако ме спрат за проверка и се изкажа така - веднага влизам в ареста
8
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как какво ще излезе всички ще излезат.
7
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Яко го пазят.
6
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ми фърли един боб да видиш,какво,ще излезе
5
1
 
45
 
! Отговори
възмутен преди 9 години
Излезе Танов в отпуск и потока от тирове тръгна Умен полицай знае кога да изчезне.Къде са били граничните полицаи.Смяната от трима ли е нямат ли началник смянаМВР и МФчрез Агенция митници и ГРАНИЧНА полиция ГКППса се превърнали в министерства на контрабандата.Контрабанда в такива големи размери без вътрешно и финансово министерство и без Агенция митници е изключено.
4
1
 
53
 
! Отговори
май преди 9 години
Е хубаво, тя полицията нека си върши работата. Дано им е успешна операцията. Само дето не знам кога ще се разшетат из София
3
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Иво Гела? Ахахаха няма да го откриете, само ще направите задръствания по Аспаруховия мост.
2
5
 
77
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Завардили Варна,а пък та границата...разградена.По думите на турски тираджия,карал нелегалните цигари;не бил виждал по...лесни за преминаване КПП-та от българските.Де го антимафиота Ваньо Танов,че напускаха десетки тирове с нелегални цигари.Боко,Бокоо,само военно положение трябва на България и забрана на всички партии.За 2-3 месеца,ще станем най...дисциплинираната държава на Балканите,в Европа,на Земята и на всичи Земни...кълбета.
1
4
 
70
 
! Отговори
Петър преди 9 години
"Задържат едни, да видим какво ще излезе." - а ми ако така сте я подкарали - нищо.