Каналджии прегазиха граничар край Елхово

Двама трафиканти са арестувани, както и седем нелегални мигранти
Обновена: 3 апр 2015 18:41 | 3 апр 2015 18:10, Камелия Цветанова
48
Каналджии прегазиха граничар край Елхово
Снимка: Булфото, архив

Трафиканти, транспортирали с два автомобила група нелегални мигранти, прегазиха служител на гранична полиция, който се опитал да ги спре, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал тази сутрин около 7 часа, когато полицейски автопатрул от Гранична полиция - Елхово забелязал край село Сладун два автомобила, в които се качват нелегални мигранти.

Граничарите тръгнали към спрелите коли, но в същия момент те потеглили.

Едната от колите ударила старши полицай Александър Райков, след което шофьорите им ги подкарали бързо.

Раненият е транспортиран с линейка до болницата в  Пловдив.

Оперирана е дясната му ръка, няма опасност за живота му.

По-късно са намерени и двете коли на калалджийте, които са били изоставени.

Задържани са и двама български граждани, за които има данни, че са съпричастни към нелегалното превеждане на група нелегални имигранти през границата.

Задържани са и 7 незаконни мигранти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
Ако тези които са се изказали тук ги намеат като граничари и пиле няма да хвръкне. Калашници, валяци, мерник "чистачка", мале, мила....
21
0
 
0
 
! Отговори
100 преди 9 години
До onz."На Панама служба няма".А сега като си толкова отворен и разбирач кажи какво означава това,и къде се намира?Тогава ела да ми драскаш.Най обичам такива "разбирачи"където си мислят че много знаят.
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
34Това беше в ония времена когато имахме държава ,национална гордости суверенитет . Сега станахме роби в собствената си страна ,която реалноот 2007-*** е територия на брюксел за събиране и съхранение на всякаквиотпадъци.
19
0
 
21
 
! Отговори
Бивш граничар преди 9 години
От старата школа.При не спазване на подаден сигнал за спиране,се използва АК 7,62 в автоматичен режим,докато автомобила стане кабрио.Ако има оцелели се прилага изстрел от упор в главата,или пускате дежурното стражево куче да обядва.По преценка на патрула.
18
1
 
35
 
! Отговори
Бачо преди 9 години
Ако това се беше случило по времето на бай Тошо - тези щяха да ги разтрелят на място,а ако някои случайно отцелееше щеше да *** камъни в Белене до живот.Отделно всички налични войски в Елхово,Грудово и Звездец щяха да са на границата за всеки случаи....
17
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Големи стрелци сте се събрали тук...
16
0
 
30
 
! Отговори
акуд преди 9 години
Българския полицай ще остане инвалид а имигрантите ще бъдт подпомогнати от бех и дпс да остант в България да и да бъдат "съдени" а през това време ще се издържат от данъците на Българите
15
3
 
15
 
! Отговори
езичник преди 9 години
трафиканти на хора се спират само и единствено с оръжие! стреляй в гумите и ако ще и да мрът а така следващият път може и да не се отърве толкова леко пазителя.
14
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно 25мм вулкан оръдие, монтирано върху джип би свършило работата за около 2 секунди и около 200 дупки по пришалциет по късно.
13
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докога ще сме такава държава? Вместо директно да започнат да стрелят по престъпниците, ние ще ги приемем, ще ги храним, подслон ще им дадем и ще чакаме да убият още някой който се опита да приложи закон срещу тях!
12
1
 
38
 
! Отговори
БХК и ХРУ преди 9 години
Осигурена ли е адвокатска защита на задържаните български граждани, изпълняващи хуманитарна европейска мисия по посрещането и настаняването на пострадали от конфликти мили бежанци? Не ги наричайте каналджии, а им отдайте необходимото уважение и поклон.На първо време Прецедента да ги награди със ,,Стара планина'', а след това да бъдат номинирани за Доктори хонорис кауза. Като Стоичков!
11
3
 
14
 
! Отговори
Сбръч преди 9 години
Присъствието на граничари по границата служи преди всичко за поскъпване на каналджийските ,,услуги''. Властта също има полза от контролиран брой скъпи екзотични гости. Казано накратко - усвояват се пари. А граничара само трябва да се издухва, да не сгреши, че да започне да действа нормално и да му даде Бог сили да я докара до пенсия!
10
2
 
22
 
! Отговори
ДС преди 9 години
А ве тия пистолети за какво са ви бе ?!
9
0
 
27
 
! Отговори
Слава Магистратска! преди 9 години
Ако властта пожелае да спре наплива от стада пришълци, ще го направи. Сега някой е казал на заека да бяга, а на кучето да го гони без да го хваща и изяде. Ако го настигне, трябва да се грижи за него като анималистична педуинска фондация. Каналджиите пък са привилегировани. Ако не бе така, първо щяха да им конфискуват возилата, не след 24 часа, а след 24 години нямаше да излязат. Сега има едни и същи юнаци задържани няколко пъти, понякога със същите автомобили. Турски бус - 2 пъти за седмица.
8
3
 
28
 
! Отговори
ъх преди 9 години
Ще ги газят ами. Като не им дава закона да използват оръжие. В Сащ 100 пъти да са ги застреляли
7
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А как ли щеше да изглежда статията, ако граничаря беше стрелял при самозащита и ранил някого. Щеше да бъде обявен за анти - човек, мразещ демократичните ценности, етническото и национално многообразие и т. н.
6
1
 
24
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
А защо не са им взривили таратайките с базука или от сорта? До кога куцо и сакато ще влиза тук сякаш им е бащиния?
5
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора, стреляйте на месо, майната им на Кристалина Георгиева, Амнести, БХК, Сорос, ЕС...
4
3
 
28
 
! Отговори
Малко се Увличам! преди 9 години
Едно време Когато бяхме Велика Народна Република България на Границите 'и пиле не можеше да прелети!!! Тел Кльон Бразда и Войници!!! Това е правилната комбинация другото е кич като камери топлинни сензори и безпилотни апарати... То е за богати държави.. Но по ефективност са почти еднакви но второто не изисква толкова човешка сила.... но пък на войниците не се плаща така че... Може ли полицаи да пази граница с палка белезници и лютив спрей? По един Ак-47 и на Месо!!!
3
0
 
44
 
! Отговори
сър Пичук преди 9 години
Такива се спират с калашник, на автоматичен...Дано се оправи човекът!