Заподозрян за убийството на малкия Никита: Невинен съм!

Герман Костин се намирал в Истанбул, бил в София пред февруари
48
Заподозрян за убийството на малкия Никита: Невинен съм!
Снимка: МВР

Главният заподозрян за убийството на 5-годишното дете, намерено мъртво в куфар край Пасарел, както и на неговата майка, проговори пред руския вестник „Кoмсомолская правда”.

Пред изданието 50-годишният Герман Костин заяви, че няма нищо общо с двете убийства, шокирали страната, съобщава Нова телевизия.

Още по темата
В момента Костин се намирал в Истанбул и обяви, че не се укрива. Заподозреният мъж е отбелязал пред изданието, че живее в Кипър заедно със съпругата си и двете си дъщери, а откритата разчленена край Приморско Ана била негова съседка и съпруга на негов приятел.

Според разказа на Костин, младата жена се влюбила в младеж от Турция, а после дошла у нас. В началото на февруари в София Костин видял Ана за последно.

Според информацията на руснака, Ана се качила в скъпа кола с турска регистрация заедно с мъж  от кавказка националност. От там нататък той не знаел нищо за нея.

Както Dnes.bg съобщи, според руските медии палачът на 5-годишния Никита и майка му Анна може да не е само един. Едно от основните подозрения за разчленяването на 35-годишната Анна и сина й са финансови отношения.

Жената или съпругът й били взели голяма сума назаем, която не върнали. Смята се, че първо е била убита жената, а около 18 дни по-късно, след като парите не са били преведени, същата съдба е сполетяла и Никита.

Предполага се, че през това време детето е държано в плен. За това свидетелствали и намерените в един от обискираните апартаменти детски играчки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.