Трима загинаха в адска катастрофа край Тръстеник

Непозволен обратен завой е вероятна причина за инцидента
Обновена: 13 апр 2015 17:10 | 13 апр 2015 13:34, Красимир Ангелов
41
Трима загинаха в адска катастрофа край Тръстеник
Снимка: БТА

Трима души загинаха при тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла, съобщиха от полицията в Русе. Инцидентът е станал около 11.20 часа край разклона за Тръстеник. Пострадали са още двама души, сред които дете на 3 години.

По първоначална информация "Рено" с пловдивска регистрация, в което е пътувал сам шофьор, е направило непозволен обратен завой, при което е било блъснато от "Шкода" със софийска регистация, в която пътували трима възрастни и дете.

От удара шкодата се възпламенила, а пътниците в нея били затиснати, като шофьорът е загинал. В болницата са починали една жена и другият водач.

Директорът на областната дирекция на МВР в Русе Георги Великов обясни, че се е наложило екип на противопожарната служба да се намеси, за да бъдат извадени хората от превозното средство.

По-късно бе изяснена самоличността на тримата загинали и на двамата пострадали при тежката катастрофа. В "Шкода"-та са пътували семейство с дете и тъщата.

Загиналият на място шофьор на превозното средство е 41-годишният А.А. от София. Починалите в болницата от тежки травми са 61-годишната Р.С. от Русе и шофьорът на "Рено"-то - 64-годишният И.Ч. от Пловдив.

От полицията обясниха, че състоянието на тригодишното момченце и на 36-годишната му майка - С.А. от София, които също са в болницата в Русе, остава тежко.

Трафикът бе отклоняван по обходен маршрут повече от 4 часа, движението вече е възстановено.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: АПИзагиналкатастофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Шопите в провинцията *** като мухи по пътя, мислят си че карат в София и всичко ще им се размине както в столицата....
23
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как може толкова малко жертви на пътя ??? ЩЕ ИЗОСТАНЕМ С ГОДИШНИЯТ ПЛАН....
22
0
 
8
 
! Отговори
9784 преди 9 години
Като ще правиш непозволен обратен завой, па поне се огледай!
21
8
 
8
 
! Отговори
До Салахадин преди 9 години
Какъв сити бе с тоя турски никнейм какво на всяка статия пишеш за фаровете толкова ли си скъсан да нямаш пари за една крушка а ти си баш от тия селяни къде правят катастрофите и не трябва да ти се обръща внимание
20
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На това място има ограничение 60 километра в час. *** в "Шкода"-та май е летяло прекалено ниско и се е блъснало в пловдивското *** с "Рено"-то. Жалко за невинните жертви.
19
0
 
15
 
! Отговори
дедухй преди 9 години
От Плевен до Бяла пък с каква скорост се кара!!! Караш с 140км/ч и те изпреварват все едно си спрял.
18
1
 
21
 
! Отговори
опела преди 9 години
"Русе -Гурково пътя си плаче за ремонт на места дупки по 20 см"Ама всеки бичи с по 100-120 км/ч и въобще не се съобразява с това. Държавата е виновна - да, вярно е, държавата е виновна. Ако имаше държава шофьорите щяха да се съобразяват с правилата за движение, а не всеки да се прави на Шумахер по пътища с дупки на всеки 20 санта.
17
0
 
37
 
! Отговори
Гената преди 9 години
Страх да те е се качиш на кола вече. Все ще се намери някой който да кара като *** и да застрашава живота на останалите участници в движението.
16
2
 
29
 
! Отговори
kkk преди 9 години
най-лесно е да обвиняваме държавата за всичко... ама държавата сме ние! Ние сме си виновни за положението, в което сме... Ние сме си виновни за хилядите жертви на пътя, защото по пътищата е пълно със самонадеяни *** с 20-годишни трошки! По какъвто път карам аз, по такъв карат и другите! Защо аз никога не съм поставял нечий живот в опасност и спазвам правилата за движение? В крайна сметка стигаме до сивото вещество и манталитета на всеки от нас... качеството на пътищата е отделен въпрос!
15
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ба си държавата сме.Ама то каквото,където,както... и да погледнеш-всичко е осрано от синовете и дъщерите на бившите партийни величия
14
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гарантирано от Лили Срутището и Московеца!
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами тези забрани някой трябва да ги спазва за няма трупове !!!
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русе -Гурково пътя си плаче за ремонт на места дупки по 20 см Боаза по бива но нататък Килифарево - Русе ако го мина още веднъж и съм за сервиза
11
27
 
25
 
! Отговори
фар по икиндия преди 9 години
Във всяка държава в света, в която е било въведено денонощно каране на фарове, се отчита увеличаване на броя на загиналите в катастрофи. И това безумие веднага бива отменено, но тук не, защото лапкат много маймуни, като на първо място е правешкия приятел на интелигента.
10
3
 
2
 
! Отговори
eva преди 9 години
maje sa? imat daje shofiorski knijki?
9
2
 
22
 
! Отговори
Дани преди 9 години
Крайно време е този участък от републиканската пътна мрежа да стане най-приоритен и да се на прави възможно най-скоро.
8
4
 
21
 
! Отговори
Трудовакъ, до № 11 преди 9 години
По - опасен е водачът, получил СУМПС по втория начин, с неистински документ за завършен 8 клас, функционално неграмотен (да ме прости проф. Михаил Константинов, че го плагиатствам). По мои сметки такива са към 250 000 водачи на МПС. Вместо да плещят глупости, управляващите спешно да изработят и приемат методика за установяване на въпросните пишман - водачи на МПС и последващото изземване на недействителните СУМПС. Сега си представете ефекта - близо 250 000 опасни лица по - малко на пътя! Това е!
7
4
 
16
 
! Отговори
маймуна с гаубица преди 9 години
или българин с кола? Кой е по-опасен?
6
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЯКОИ ВСЕ ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ ВЪПРЕКИ ЧЕ ИЗМИНАХА 25 ГОДИНИ ЧЕ ПЪТЕЧКИТЕ В БГ НАРЕЧЕНИ ПЪТИЩА СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ПО ТЯХ ДА СЕ ДВИЖАТ САМО МОСКВИЧИ С 80 КМ. ЕДНО ВРЕМЕ С ТАКАВА СКОРСТ СЕ ДВИЖЕХА ВСИЧКИ МПС-та В БГ. В 9 МИЛИОННА БГ ИМАШЕ ЕДВА 100 000 МОСКВЕТА ЖИГУЛЕТА ЛАДЕТА И ТУК ТАМЕ ПО НЯКОЯ ВОЛГА. А СЕГА ПРИ 3 МИЛИОНА ЛЕТЯЩЕ КОВЧЕЗИ НА ПО 20 ГОДИНИ НЯМА КАК ДА НЯМА КАТАСТРОФИ. И НАЙ ЛОШОТО КОЕТО Е ЧЕ КУЦО КЬОРАВО И СЪКАТО ВЗЕХА КНИЖКИ КОИТО НИКОГА НЯМАШЕ ДА ВЗЕМАТ ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ.
5
2
 
19
 
! Отговори
Momo преди 9 години
В никакъв случай не оправдавам *** в Реното, но дали Шкодата се е движила с позволемния максимум от 90км/ч?Гледах видео и снимки от мястото.Без спирачен път, без нищо. Не знам, оня в Шкодата или е летял ниско, за да не го види и реагира или самоубиеца в Реното е излязъл от трънака с *** газ.Язък за хората и дано *** виновно за изцидента оживее, за да може да получи възмездие от почернените роднини!