Софиянец преби съседите си, ядосан от шума им

След побоя е починала жена, мъжът й е ранен
119
Софиянец преби съседите си, ядосан от шума им
Снимка: Булфото, архив

Мъж на 32 години преби свои съседи заради вдигане на шум през нощта в столичния ж.к. "Красно село".

След побоя, станал на 8 април час след полунощ, е починала жена на 52 години, а мъж на 49 години е ранен, съобщиха от полицията.

Скандалът между съседите е избухнал заради шума, които са вдигали пребитите мъж и жена, които са живеели заедно, но кавгата е прераснала във физическа разправа. 

Жената, която била с по-сериозни наранявания, е откарана в болнично заведение.

Там по спешност била настанена в шокова зала, но въпреки усилията на лекарите е починала.

Извършителят е задържан и му е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на умишлено нанесена телесна повреда.

По искане на прокуратурата, съдът е наложил на извършителя постоянна мярка "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
по добре повече не пиши нищо че хабер си нямаш за какво иде реч
84
2
 
2
 
! Отговори
кщш преди 7 години
напълно оправдавам човека. до мен и над мен живеят животни които ако ги видя на пътя да ритат пред умирачка ще ги подмина с кеф.
83
2
 
3
 
! Отговори
аожо преди 9 години
Надявам се да се окаже, че тъпата *** е убил жена си, а съседът всъщност му е плеснал само един шамар.
82
2
 
4
 
! Отговори
12 преди 9 години
До 1Ще го гръмна при първа възможност. Моите *** отгоре не ми отварят, иначе досега да сме приключили безславно по телевизията.
81
2
 
2
 
! Отговори
тш преди 9 години
До АнонименНе си прав, не винаги идват и често нищо не се случва. Иначе за това, че никой не иска да се гледа на кръв със сеседите си е наистина овчедушие, но това ще се ромени с времето. По правило при сигнал полицията за да не създаде излишно усложняване трябва да запази в тайна подалия сигнала от извършителя, но често те казват: Айде моля ти се намали, че ония лудите ти съседи ме разкарват посред нощ да си върша работата. И на другия ден я колата ти, я друго.
80
2
 
5
 
! Отговори
тг преди 9 години
До АнонименНапълно те разбирам, аз живея под такива ***, които се държат по същия начин. Единият от тях даже редовно не помни какво е правил. Пълни ***. Двама братя ергени. Няма оправия. Полицията не идва, не желае да се занимава с честни проблеми, а по наредба на общината те трябва първия път да предупредят, а втория да глобяват. Само боя явно може да оправя.
79
2
 
5
 
! Отговори
Екзарсист преди 9 години
Та мисълта ми е следната, не твърдя, че насилието е метода за решаване на подобни казуси. Просто понякога на човек му избиват бушоните, и действа първоинстинктивно, тоест стабилно количество пердах, и нещата се получават.... За някои гамени само това е начина... Лека и пръст на починалата жена....
78
2
 
8
 
! Отговори
Екзорсист преди 9 години
Не оправдавам убийството, но всеки човек има праг на търпимост. Имах случка, при която пияна компания младежи квичаха цяла нощ като ***. Бяхме на къмпинг, и никой покрай тези *** не можеше да спи. Предупреждаваха ги съседи, оправдаваха се с децата си, само и само да намалят музиката и да спрат да викат.... Е, бушона ми изгоря, отидох и аз да ги помоля, но с дебел клон, който скрих наблизо. Тръгнаха да ме бият, счупих дръвцето в главата на първия, след което си плюх на петите. Тишина..
77
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Постоянни крясъци, ден и нощ, купони през вечер, тропане с токчета по паркета, блъскане на врати, гоненица през нощите из целия апартамент придружено с кикотене (?!) прибиране с огромна компания в 3ч. явно от дискотека, а да и много пиратки през терасата...Някой имал ли е удоволствието да живее под студенти? И то такива, които явно си общуват с крясъци. Купните спират за някое време след полицията, но останалите нечовешки шумове продължават. Искам просто да пукнат...
76
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Продължение от 103 И недейте прехвърля овчедушието си на полицията. Полицията идва при всеки сигнал, но вас ви е страх да извикате полиция, за да не си развалите собствения рахатлък. Затова спите по цяла година с памук в ушите. А и защото и вие понякога правите ремонти или надувате уредбата.
75
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повечето сте шушумиги, кооито си завирате главите под възглавницата, слагате тапи и псувате под сурдинка, но не искате да си разваляте отношенията със съседите. Колко пъти написахте оплакване или се обадихте в полицията, за да се вземат мерки? Чакате някой да се сети, че не ви е комфортно. Е, няма кой да се сети. После изкрейзвате и убивате някого като стресирани роби. Излез като мъж и му кажи - така и така, ако не спреш, викам полиция и толкова. Ама ви е шубе.
74
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уви ! Бездеиствието на полицията ,наложено и, от законите ,приети от законотворците, спомагат за такива неприятности . Основната рола на МВР е превантивната дейност, с помоща на законите .За съжаление дейноста на МВР е констативна ,а не превантивна.Просто човека не е издържал,за негово съжаление .А може би и полицията не си е свършила работата или не е пожелала да я свърши . ..като на *** сватби.
73
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз спах година с тапи за уши. От обикновените 50 ст. Махат към 30 децибела. То не бяха ремонти, чудеса. Другото ми най-любимо е като извадят скари на терасите и почнат да се пекат едни меса и риби. Забрави да отвориш да проветриш. Човек не бива да забравя, че не живее в гората.
72
2
 
23
 
! Отговори
1 преди 9 години
Какво ще кажете за следното: в 04,00 Ви събуждат/разтрисат с песни на Сашо Роман?!? И то през два дни, щото така работи дришльото два етажа отгоре????ВИЕ КАК ЩЕ РЕАГИРАТЕ НА ТОЗИ ТОРМОЗ?????
71
2
 
17
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
При непрекъснат шум от съседите мога да разбера как на човек може да му причернее и да претрепе някой. В нашата мила Родина има закони, но никой не ги спазва. Това е защото наказания или няма или виновните се измъкват с приятели и подкупи. Докато положението е такова, няма да се учудя ако има повече убити.
70
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като гледам на къде вървят нещата очаквам още убити. В София шум невъобразим и то нарочно, на вилата отидеш да си починеш и там някакви *** решили да се "забавляват". Колко ли са измъчени тия хора, щом в един часа посред нощ са реагирали така? Вие не знаете скъпи сънародници колко е трудно в България на възпитаните, културните и нормални хора!
69
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХХХИли както казваше талпата - ако беше в затвора сега щеше да е жив!
68
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Праве 76.И аз съм звънял 2 пъти на полиция,идват веднага и всичко спира...вединия случай бяха 10тина друсаняка
67
6
 
18
 
! Отговори
realen преди 9 години
ХХХ е дал най-точният коментар. Нека съдят държавата и институциите, които не си вършат работата.
66
2
 
15
 
! Отговори
ДА преди 9 години
Знам какво е да имаш съседи *** над главата си!Целия апартамент в плочки-каква е тая вода ,не знам,като в амбулатория!И като се обуят едни чехлички или токчета-ела да видиш!Разбирам го човека!А сега,да го пуснат ,както пускат цитаните,които убимат и грабят.Да е с висящо дело!Това разбирам аз -справедливост!