Софиянец преби съседите си, ядосан от шума им

След побоя е починала жена, мъжът й е ранен
119
Софиянец преби съседите си, ядосан от шума им
Снимка: Булфото, архив

Мъж на 32 години преби свои съседи заради вдигане на шум през нощта в столичния ж.к. "Красно село".

След побоя, станал на 8 април час след полунощ, е починала жена на 52 години, а мъж на 49 години е ранен, съобщиха от полицията.

Скандалът между съседите е избухнал заради шума, които са вдигали пребитите мъж и жена, които са живеели заедно, но кавгата е прераснала във физическа разправа. 

Жената, която била с по-сериозни наранявания, е откарана в болнично заведение.

Там по спешност била настанена в шокова зала, но въпреки усилията на лекарите е починала.

Извършителят е задържан и му е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на умишлено нанесена телесна повреда.

По искане на прокуратурата, съдът е наложил на извършителя постоянна мярка "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
5
 
32
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
За мен единствения виновник е държавата и законите и ....ако беше бяла страна да му изтряскат едни актове едно чудо заради шума че дори и да го арестуват при повтаряне на гиролтията нямаше да се стигне до тук момчето да полудява !
64
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия дето много жалят *** явно не са имали проблеми с ненормални комшии. И нас едни *** ни тормозиха доста време. То не бяха 3 години ремонти до 12 часа, редовни запивания, тупане и хвърляне на всичкия *** през терасата ... Напълно го разбирам човека, когато няма държава саморазправата е единствения вариант!
63
7
 
30
 
! Отговори
мунчо преди 9 години
Браво на човека.Шумни съседи могат да те накарат да откачиш.Вече имам високо кръвно от такива ***.Над мен живеят едни ***, до полунощ правят ремонти от две години.Само дрелки, прахосмукачки, тътрене на мебели и суркане на столове и маси.В събота и неделя стават от 6 часа да чистят и да вдигат шум.Колко клетви съм им клел, НЕ УМИРАТ, ***.Няма ли да се основе професия "убиец на шумни съседи" аз пръв ще си платя двойна цена.
62
4
 
27
 
! Отговори
До Кирил Софийски преди 9 години
На 52 г. още не е баба. Има жени,които и на тази възраст хващат око и са доста палави.Вероятно е била от тази порода. Кой знае какви са ги вършили с нейния човек и на комшията му е дошло до гуша. Той сигурно става рано, за да иде на работа, а онези сигурно всяка нощ си правят купон.При това положение всеки може да изкрейзи.Проблемът е там, че у нас днес много хора идват да живеят в градски апартаменти, а се държат така, като че ли са си на село в махали от по 2-3 роднински къщи.
61
10
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Десятка одмах и да ходи да се оплаква на арменския поп. Ако не може да живее в общество със закони, да се изнася говедар по горите.
60
25
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Очевидно става въпрос за човек, който смята, че може да извлече някого посред нощ от жилището му и да му шибне главата в радиатора.
59
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tоя ще го отнесе
58
24
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Колко се дава за "смърт по непредпазливост", при положение, че това е здраво 32-годишно ***, нападащо 52 годишна ЖЕНА? Според мене всичко под 10 години е нонсенс.
57
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е вярно, че няма полиция. Много пъти сме звънели на полицията, защото под нас в съседния блок има заведение, в което са решили, че могат да надуват музиката след 22 часа. Идват и музиката спира на момента.
56
3
 
3
 
! Отговори
bluesky1 преди 9 години
До 66Да, допуснал съм грешка и приемам забележката, но не съм ***...всеки може да сгреши "умнико"!!!!
55
7
 
28
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 9 години
Човекът просто се е качил да прекрати пиянската изцепка. Бил е сам а агресивните пияндурници двама. След като са го нападнали се е отбранявал. А бабата при аутопсията какво се е установило - от препиване или от старост е дала фира ? Браво на доблестния човек ! Не трябва да носи отговорност! Бил е афектиран и не е превишил неизбежната самоотбрана.Получил е удари, нанесъл е ответни . Е нека и други сега да му правят пиянски купони !!!!
54
3
 
5
 
! Отговори
а преди 9 години
Да, в случая аз изтрещях. Всъщност ме дразни как масово се пише италиЯнски. Мерси за корекцията 71Това за софиЯнците си остава
53
19
 
1
 
! Отговори
66 преди 9 години
Пише се софиЯнец, италиЯнец, италиЯнски.....Аман от неграмотност
52
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 10 комшийката над мен обича да блъска някакво техно, понякога от сутрин до вечер, имам чувството, че е наркоманка и изпада в унес, та техното не и е увредило мозъка окончателно...та такива са софианци, поне в моите очи.....
51
8
 
12
 
! Отговори
bluesky1 преди 9 години
До До 10 Глупости на търкалета.... Е, аз съм от село и живея в София, и не съм като софианците в блока. По какво се различаваме: казвам "добро утро", "добър ден" и "добър вечер", не съм си препикал място пред блока за паркиране и не правя скандали, когато паркират на "моето" място, не отглеждам кучета, котки, хамстери в жилището, (нашия блок е един непоносим кучкарник - има поне десет кучета), не вдигам шум - комшиите по етажите обаче редовно се дърлят, не слущам силна музика, но
50
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Кирил СофийскиТи добре ли си? Това, че са вдигали шум дари и да са били пияни не е повод да УБИЕШ някого! Да извика полиция, явно не са му били вързани ръцете. Как може да пребиеш един човек до СМЪРТ за подобно нещо? Нямам думи, озверя народа, а лудите го защитават...
49
13
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
това със шума е сложно. аз също не понасям купони и музика от съседи, но си давам сметка че ако тръгнем по тоя път ще станем като ония държави, дето нямат перални в апартаментите щото били шумни и само в мазата има общо перално помещение, не си измислям. в българия е общо взето добре - има часове на свобода, има и забрана за шум след 22. аз лично нарочно не пазя тишина когато децата ми спят, и те са си свикнали и шума не им пречи.
48
6
 
3
 
! Отговори
pif преди 9 години
До Кирил Софийски - Не си добре, прегледай се докато е време!
47
7
 
20
 
! Отговори
някой преди 9 години
Скандалът е станал час след полунощ, това трябва да е достатъчно. Вдигали са шум, човекът е отишъл да им направи забележка, кой знае какви пиянки е напипал, защото не виждам как иначе ще налетиш да биеш жена. Не е виновен, че тая от два шамара си е заминала. Възможно е и те първи да са му посегнали.
46
2
 
3
 
! Отговори
до 55 преди 9 години
Ти май си чел само Конституцията. Пробвай с нея да се явиш в съд и да твърдиш, че няма нужда от други закони. И всъщност това е целта на разследването и на наказателния процес, да се докаже, до колкото е възможно, какво в действителност се е случило.