Майката на "Голф"-ъра: Беше на амфетамини!

Гинка разказва, че синът й лежал в психиатрия и преди
24 апр 2015 09:12,
14
Майката на "Голф"-ъра: Беше на амфетамини!
Снимка: Нова тв

Гинка Сиракова, майката на Павлин Деспотов – майката на младежа, който се опита да избута моторист от пътя, разказа пред Нова телевизия за проблемите на сина си, откъде идва агресията у него и дали я е проявявал към друг.

Гинка благодари на Господ, че от инцидента няма жертви. "Това е най-големият ми кошмар", казва отчаяната жена.

Още по темата

Когато заедно с дъщеря си отива да види Павлин в психиатрията, той изглеждал разстроен и искал да се прибира в къщи. Бил и доста уплашен. Но за инцидента не обелил и дума.

Това не е първият престой в психиатрия за Павлин. Лежал е една седмица на Четвърти километър, за да се изчисти от зависимост от наркотици. Взимал най-вече амфетамини, но майката предполага, че е взимал и други неща.

В злополучния ден Павлин отново е бил друсан – медиците му правят тест и откриват наличие на амфетамини в кръвта. Имало и нещо друго – кокаин или хероин, но майката не можа да си спомни.

Има и моменти в които Павлин съжалява. Опитвал се да се справи със зависимостта си, която го карала да бъде агресивен и неадекватен. Първият път когато се оказва в психиатрия благодари на майки си, че го е спасила от тази зависимост. Но после се закача пак.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
9
 
! Отговори
До Мо преди 8 години
и да има и да нЕма книжка... тя кола не кара. Колата я кара лудият зад волана. При това са много по родните ни пътища. И да им вземат книжките те ПАК ще седнат зад волана. Няма оправия от този омагьосан кръг... Всъщност има един начин...но е много драстичен и няма кой да се намери да го прилага. А и д асе намери ще скочат разни "природозащитници" и всякакви техни роднини да защитават "съгрешилите"...Лично мое мнение си е , че в нашата изстардала държавица трябва да се върнат Крумовските закони.
8
0
 
30
 
! Отговори
Мо преди 8 години
След като му "тропат клапаните", защо има право да управлява МПС??????? Поредното даказателство за безхаберието и безполезността на институциите в България!
7
1
 
19
 
! Отговори
аз преди 8 години
Не за всичко са виновни родителите.Респект към майката,че е намерила сила да се изправи пред толкова хора и се държи адекватно.
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 1: Махай се колкото се може по-бързо. Аз се радвам, че го направих и съжалявам, че е токлкова късно.
5
15
 
13
 
! Отговори
Един преди 8 години
А майката не желае да разбере, че за 90% от наркоманите са виновни родителите им. Малко е късно да се отчайва.
4
1
 
39
 
! Отговори
Gabara преди 8 години
Кой измисли това заглавие? Голфър е играч на голф, а не шофьор на Голф. Аман от неграмотници!
3
6
 
18
 
! Отговори
HOG преди 8 години
Тоя *** е улучил на справедливи мотористи.Ха- де късмет да се беше паднал на нашата група, щеше да бъде самоубит
2
1
 
35
 
! Отговори
optimist преди 8 години
Добре де, по каква административна или медицинска логика психично болен човек притежава и свидетелство за управление на МПС, и автомобил?!
1
7
 
4
 
! Отговори
4epa преди 8 години
KOI MOJE DA SE ZANIMAVA S NARKOTICI, KOI MOJE DA SE ZANIMAVA S KONTRABANDA, KOI MOJE S PROSTITUCIA, S AJIEOR, DA FALIRA BANKI,.....i.t.nk. KOI, KOI KOI