Хванаха шофьора-беглец, убил дете на пътя

Мъжът е на 23 години от Бургас, карал БМВ
2 май 2015 19:33,
99
Хванаха шофьора-беглец, убил дете на пътя
Снимка: архив Булфото

Шофьорът, който блъсна и уби на място 8-годишно дете в Бургас днес, а след това избяга, бе заловен от полицията.
Мъжът е 23-годишен от Бургас. Шофирал е „БМВ 320 I”, с бургаска регистрация. Задържан е около 18 часа близо до Карнобат, докато се придвижвал с колата си.

Още по темата

Както Dnes.bg писа по-рано 8-годишно дете загина, блъснато от автомобил по околовръстния път за Созопол. Детето е пресичало неправилно шестлентовия булевард „Тодор Александров” от езерото „Вая” в посока кв. „Акациите”. Момченцето е от ромски произход.

След предизвикване на тежката катастрофа шофьорът вместо да спре и да окаже помощ, продължил, нарушавайки задълженията си, като участник в пътния трафик.

Мъжът е задържан за 24 часа.

Работата по случая продължава от служители на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
4
 
! Отговори
Димитър преди 8 години
До ДимитърА шофьора, че е избягал въобще не го виня. Ако прочетете новината ще видите, че за 5 минути са се събрали 40 рома там. Този младеж не знам дали щеше да остане жив ако не беше избягал. Да не говорим, че след това ще те съдят и ще лежиш 10 години заради глупавата правна система и някой жаден за пари адвокат. Живея в Англия от 10 години и тук ако блъснеш някого на път, където не му е мястото можеш да го съдиш за психическата вреда, която ти е нанесъл от това, че си блъснал човек.
33
0
 
3
 
! Отговори
Димитър преди 8 години
За съдене са родителите на детето не шофьора. Избягал факт, но не всеки може да реагира веднага на толкова стресираща ситуация и единственото, за което трябва да го съдят е неправилната му реакция. Да тръгнеш да пресичаш този път като възрастен е самоубийство, а какво остава като дете. Това е 6 лентов околовръстен път, а не пешеходна пътека пред училище. Расата няма значение ама друг път... Аз не съм чул българчета да се разхождат по околовръсните пътища и да чакат някоя кола да ги блъсне.
32
2
 
6
 
! Отговори
dominici преди 8 години
Човешкия живот не прави разлика между расите. Майката и бащата на това *е може да са добри хора, да работят и да си плащат данъците. Ние не го знаем това и не може да съдим без да знаем фактите.
31
0
 
1
 
! Отговори
Bb преди 8 години
Kak dete ptidi4a tosi Pat kade e maikata a schofiora e trabvalo da spre abe v bG ima mnogo ubiistva Mutri kradzi i kakvo ot Tova jestokosta ubiistvata mutreskite krajba si prodaljavat nama red disziplina nischto nama Mamo prasni prikaski. Nc resila b tv7 ba4varova da si hodi moskov dranka a negovi priateli ot Okrajna Bolniza Dr neschkov isto4va kasata
30
5
 
25
 
! Отговори
читател преди 8 години
Пълно с *** и безмозъчни същества в този форум.Нима не е ясно, че той така би блъснал ВСЯКО дете, без разлика, и така би избягал,защото е същия като разни тук "учудени", "анонимни" и др., същата чалго-мутренска закваска.
29
4
 
28
 
! Отговори
Предлагам преди 8 години
медал "За гражданска заслуга" и предметна награда - джипка "УАЗ".
28
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми то като чета коментарите - и тая убита държава ни е много... Че то вашата логика и ние не сме хора за западноевропейците, и те като идват да ни чупят главите по курортите - трябва да ги пускаме по живо по здраво. Не Бойко Борисов - и бат Сали да си изберете - заслужавате си го!
27
6
 
52
 
! Отговори
удриииии преди 8 години
За съжаление има и друга истина. Жалка ! Има едни адвокати, които се занимават с автопроизшествия. Специализирани са толкова добре , знаят врати в закона и ...съдят застрахователни компании. Тези адвокати докарват към 50 000 -100 000 лева, от които взимат поне 40 процента. Или към 40 000 лв. Това обаче кара * да бутат деца под колите, за да вземат после пари. Истината е такава ! Няна спиране - газ и ако можеш вкарай задна мини 4-5 пъти още, или излез и го наритай. Това ако са хора, нещаса
26
40
 
21
 
! Отговори
Веско преди 8 години
Детето си е дете без значение расата!
25
2
 
41
 
! Отговори
Сд преди 8 години
Погледнете за секунда над нещата- без значение кой е виновен, какво е нещастен случай, дали е инсценирано или не, българите ще се изядем тук във форума, а ромите те са заедно! Е хайде дадох ви нова тема за раЗмисъл
24
3
 
16
 
! Отговори
бубс преди 8 години
Абе рибата не е ли забранено сега да се лови ???
23
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди години една позната ми разправяше че покрай едно село покрай или в Попово изведнъж едно се хвърлило срещу колата. Добре че са карали с 40-50км, та не са го убили а леко потрошили. И най-интересното - веднага от нищото наизкочили 10-20 и наобиколили колата...абе кошмарна история...после съдилища, но само 1000-2000лв ги осъдиха, въпреки че сам скочи !
22
0
 
20
 
! Отговори
Grigor преди 8 години
Какви скъпи автомобили бе.... БМВ3 за 5000 лева с тунинга...
21
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 12468Два въпроса към теб:Знаеш ли какво показва алкохолната проба на шофьора, както и пробата за наличие на упойващи вещества в кръвта му?Знаеш ли с каква скорост е карал в момента на произшествието?Извинявай, ама без тези "подробности" няма как едно убийство на пътя да го определяш като нещастен случай.
20
2
 
44
 
! Отговори
Нема значка преди 8 години
Внимавайте на пътя, колеги! В Пловдив стана редовен "номер" да изскачат пред колите, за да ги блъснат и после почват да ги изнудват за пари. Преди няколко месеца по същата схема едно се метна пред Тримонциум пред един Qashqai, обаче не позна... Не можа да оцелее, за да "бере плодовете на труда си"... Явно и в Бургас случаят е сходен, но явно шофьорът се е спекъл и е офейкал...
19
5
 
19
 
! Отговори
12468 преди 8 години
До да ама неДали оказваш помощ или не- не променя факта дали е нещастен случай, т.е аз ако те гръмна в сърцето, извиня ти се и викна линейка секунда след като сърцето ти е спряло, това нещастен случай ли е или убийство? Помогнал съм...?! Разгледайте случая като нещастен, а реакцията на шофьора като страх, обърканост и т.нНикой не би искал да си провали живота на 23!
18
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Между Май и Юни цялата ромска махала е на езерото, защото рибата тогава си хвърля хайвера и плува полузамаяна близо до брега. Лови се много лесно, постоянно пресичат околовръстното с колички, колела, касетки и какво ли още не.Това е известно на институциите, само че ако ги попитате - КАТ колко хора глобиха там за неправилно пресичане и ИАРА - колко хора глобиха там за незаконен риболов, доста ще се затруднят с отговора. Макар, че ние всички го знаем.
17
38
 
24
 
! Отговори
123 преди 8 години
Стига бе хора*, българче ДЕТЕ е! Защитаващите пикльото взел се за безсмъртен ако беше българче сега щяхте да го кълнете до 9то коляно! ДЕТЕ е, милото ! Бог да го прости!
16
6
 
36
 
! Отговори
да ама не преди 8 години
Нещастен случай е само ако си карал с позволената скорост и след произшествието спреш и окажеш помощ и пълно съдействие.
15
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а кой е бащата на шофьора , ей мутри не купувайте на децата си скъпи автомобили докато не спечелят пари да си купят сами