Бащата на убитата в Гърция Ани: Невинен съм!

Като открият Ники, всичко ще се разбере, заяви той
Обновена: 10 май 2015 19:51 | 10 май 2015 19:51, Александър Попов
25
Бащата на убитата в Гърция Ани: Невинен съм!
Снимка: БТА

Бащата на убитата в Гърция 4-годишна Ани проговори проговори от затвора в Корфу. Той заяви в телефонно интервю пред местна телевизия, че не е убиецът на дъщеря си.

Още по темата

"Не съм убил аз детето", отговори Станислав Бакърджиев на директен въпрос. Той настоя, че може да го докаже, когато полицията открие приятеля му Ники, който е бил в дома, когато е извършено престъплението.

След като журналистът му обясни, че приятелят му е казал пред полицията, че Бакърджиев е убиецът, той избухна и каза, че "когато намерят Ники, ще разберат всичко."

Той допълни, че Николай не е убиецът, но има голяма вина.

27-годишният Станислав Бакърджиев е обвинен в убийството и унищожаването на трупа на 4-годишната си дъщеря Ани Борисова. Той бе настанен в изолирана килия в затвора на остров Корфу от съображения за сигурност.

Майката на Ани, 25-годишната Димитрина Борисова също е в ареста. Срещу нея са повдигнати обвинения в престъпна небрежност, довела до убийството на дъщеря й и за лъжесвидетелстване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
ястребите на супа преди 8 години
То вижда , че ястреба е най-бесполезната твар изсирана някога...да вземе и да зарадва малко хора и да си сложи въжето ...не виждам причини да живее...или да си събира бухчата и да пали към червените фенери но в Истанбул ....да му пълнят бузите с любоффф...
12
2
 
8
 
! Отговори
ястребите на сатурн преди 8 години
Само да добавя, че по-грозни същества от шалварите Не *** ....туркиня и с пръчка не бих докоснал...те затова межете предпочитат мъжката любов ..разбирам ги ...но тебе на разбирам...защо посягаш и на баща си ...братче не можеш да му родиш ;))
11
1
 
17
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 8 години
Другото чудно е защо медиите не уточняват ,че става въпрос не за Българин , а за Български *** !!!!!
10
0
 
13
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 8 години
Сигурно иска и независим Български съд да го съди ! Да го пусне под гаранция и след това мастит Български адвокат да го защитава и да му дадат две години условно или да го оправдаят ! Да де ама едва ли този *** има парите да си плати тази екстра! Така че комай ще си получи правосъдието направо в Гръцкия затвор !
9
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе...ястреб ....ти що не коментираш некви турски серяли или брадато гей порно ми си на всяка манджа меродия....дъртия в къще не ще ли да те работи вече :)) на *** сока си ;)
8
1
 
18
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Не . По-скоро я е продал на масони да я убият в сатанински ритуал и след това я е накълцал да не се разбере никога това .
7
0
 
25
 
! Отговори
... преди 8 години
Ами то няма в какво друго лице и число да говори, граматиката е такава, че така го изисква. Може би имаш предвид, че не я нарича по име, но и да я наричаше "Ани", пак щеше да е 3 л, ед ч.
6
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за собствената си дъщеря говори в 3то л.ед.ч.какво повече да коментираш
5
3
 
38
 
! Отговори
=== преди 8 години
Като се погледне отстрани ситуацията е следната: на никой, на никой истински не му пука за това момиченце. Родителите-родИзроди. Роднините-*** пълни. Публиката- ох, дано не ни се случи, и тем подобни. Сеирът е пълен! В името на това момиченце, което се е родило да изкупи някакво зло, що не го оставите на мира този *** и не го обречете на забрава? Така или иначе някой някъде ще му изреже ташаците точно така както той е кълцал месата на детето си. Няма ненаказано зло.1000%
4
2
 
51
 
! Отговори
ined преди 8 години
Типично ромска драма - всичките до едни лъжат и мажат, после върви разбери нещо от цялата каша.
3
17
 
21
 
! Отговори
Втрещен преди 8 години
***!Откога разправям, че половината българи трябва да се стерилизират.
2
5
 
18
 
! Отговори
=== преди 8 години
Какво точно, конкретно моля, ще се промени след разгласяването и тръбенето по този случай? Или нищо няма да се промени в прекрасния свят, в който живеете? За къв *** ви трябва да пишете, четете, осмисляте подобни ...новини?
1
8
 
33
 
! Отговори
=== преди 8 години
Някой ще обясни ли, на мен, тъпата, каква е целта да се продължава с тръбенето по този случай? Искате да извадите на яве най-висшето проявление на злото? С цел каква? Някой по-умен да ми каже.