Таксиджия и пътничките му – ранени при катастрофа

Колата му била пометена от водач с изтекла книжка в Пловдив
12 май 2015 13:00, Анисия Иванова
5
Таксиджия и пътничките му – ранени при катастрофа
Снимка: архив Булфото

Водач на такси и четирите му пътнички са ранени при катастрофа късно снощи в Пловдив. Инцидентът е станал около 23,30 часа на ул. "Георги Бенев", съобщи полицията в града.

55-годишен пловдивчанин със "Сеат" при движение с несъобразена скорост загубил контрол над колата, навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал таксиметровия автомобил.

Шофьорът на "Сеат"-а е настанен в болница за наблюдение, назначена му е кръвна проба за алкохол.

Установено е, че той е седнал зад волана с шофьорска книжка с изтекъл през юни миналата година срок. Леко ранени са 54-годишният водач на таксито и четири жени на възраст между 31 и 49 години, които са пътували в таксиметровия автомобил, допълват от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ПловдивМВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
5
 
! Отговори
Истината преди 8 години
Манипулативно поднесена информация.Несъобразена скорост няма, това е измислица на КАТ, за да не търси истинската причина за произшествията и да ни изкарва винаги виновни. Никой никога не може да определи с каква скорост се движи в момента - с съобразена или с несъобразена скорост. Това, че е бил с изтекла книжка си е нарушение, но това не е причина за катастрофата. Причината никога няма да я научим, защото КАТ ги мързи да разследват.
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом е на 55 г. онзи, който е виновен, почти сигурно е, че има основно образование. Друг е въпросът дали дипломата му има покритие.Когато той е бил в пубертета, в България основното образование е било задължително. Било е забранено до осми клас да се повтаря класа - та онези, които не учат, да могат и те да са с основно образование и в социалистическа България да няма хора без дипломи. Много рядко сее случвало властите да не успеят да хванат дирите на някое дете и то да остане извън системата.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Инфото ви е непълнотова е днес."бг"
1
1
 
10
 
! Отговори
Инфото ви е непълно преди 8 години
Само че в други сайтове пише, че виновника е бил пиян, участвал е в незаконна гонка и е от проблемния етнос. Това поставя инцидента в съвсем друга светлина.За някои няма закони - напива се, после лети като бесен в някакво измислено надбягване и на всичко отгоре и книжката му е с изтекъл срок.По другите сайтове коментиращите масово поставят въпроса дали виновният има поне основно образование. Защото, ако няма, как тогава изобщо се е сдобил с книжка?