Наглост с пистолет в ръка: Мъж и жена обраха магазин

Собственикът на столичния магазин пусна видео от нападението
Обновена: 28 май 2015 16:26 | 28 май 2015 16:00, Красимир Ангелов
107
Наглост с пистолет в ръка: Мъж и жена обраха магазин
Снимка: Facebook

Брутални кадри на въоръжен грабеж взривиха социалните мрежи у нас за броени часове. Видеото бе разпространено от собственик на столичен магазин за алкохол и цигари и е заснето от охранителните камери на обекта.

"Това се случи снощи в нашия магазин. Ако познавате някой от извършителите на грабежа, моля сигнализирайте в най-близкото РПУ или се обадете на 0887030007", се чете в призива на Михаил Русинов, разпространен в личния му профил във Facebook.

На кадрите се вижда, че обирът е извършен от млад мъж и момиче, като нападателят използва пистолет. Двамата обирджии взимат няколко кутии с цигари и правят опит да отворят касата.

По записа от камерата се вижда, че наглото нападение е извършено на 26 май около 21.30 часа и продължава почти 2 минути, преди обирджиите да се изнижат от магазина. Те все още се издирват.

Само преди няколко дни в друг магазин в столицата крадец открадна 800 лева от дамската чанта на продавачката, докато обслужвала друг мъж. "Клиентът" й задавал въпроси, за да й отвлече вниманието, докато другият правил оглед на терена.

 

 

Това се случи снощи в нашият магазин. Ако познавате някой от извършителите на грабежа, моля сигнализирайте в най-близкото РПУ или се обадете на 0887030007.Предварително благодаря!

Posted by Mihail Rusinov on Wednesday, 27 May 2015

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
26
 
! Отговори
Има решение преди 8 години
Граждански отпор срещу ромските безчинства. Безкомпромисно респектиране на роми и бежанци и постепенното им изтласкване извън пределите на държавата.
54
1
 
7
 
! Отговори
Хм.. преди 8 години
До 59 АнонименНе, не са комунисти, а има и бг демократи! Общо взето: Учи мамо да не работиш! - мислене на хора със селяндурско безимотно произход /може и 5то поколение гражданчета/! пп. що ли в немко пращат децата от 15т год възраст да се учат на труд, м? Всъшност е обичайно и за малка част от бълг., но родословието не е беден от село!
53
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички на бунт да спрем *а престъпност полицията не може но ние можем
52
3
 
4
 
! Отговори
14756 преди 8 години
Поне в кой град става това?
51
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА НО ХАЙР ДАНЕ ВИДЯТ С ТЕЗИ ПАРИ , МРЪСНИ *** , А ЖЕНАТА СИГОРНО ЩЕ ИМА ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ , ПОЛИЦИЯТА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА
50
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Таз женица за 30 лева сигурно цял ден на крак стои и накрая двама безмозъчни крайно агресивни натискат дулото към главата й. Тук има голяма доза садизъм, която е предпоставка за по-тежки престъпления. Двете безмозъчни ще ги хванат бързо и лесно. Възможно е този ненужен генетичен материал да е от наркозависимите.
49
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тия са талибани от Сирия
48
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са деца на комунисти свикнали цял живот да крадат!
47
3
 
7
 
! Отговори
Хм.. преди 8 години
работникът е стока-------------------Ти си истински Ку-Ку! Човекът в 21-ви век не е стока и за такова изказване в цивилизована държава / а да не говорим ако е поведение/ ти никога неможеш да си работодател! А в БГ скорой все ще си намериш майсторът и нeма да си дълго търговец на хора / освен ако пишеш за нехора, а за ***/! Повирвай! :)))
46
0
 
54
 
! Отговори
тТт преди 8 години
***! Майна му на оборота и парите, гледайте реакцията на клетата женица! Такъв стрес преживява, горката... Че с цялата си наглост накрая и нейните пари взеха. Леле, полудавам като гледам такива ***!!! Такъв *** като този със шапката, ако успея да реагирам в такава ситуация, му чупя 2-та крака и 2-те ръце преди да дойде полицията!!!
45
36
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе по добре да свикваме с такива обири и да не се оплакваме за да не се върне пак комунизма. Защото при комунизма преди 89та година беше много по-зле и имаше много по голяма престъпност и мизерия, затова се срути коминизма.
44
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не са римляни, а българите са почтени хора, младежите всички работят, не крадат българите. Значи тия са шведи! Трябва да забраним на шведите да влизат в България, само тогава ще се оправим, да се въведат визи за Швеция.
43
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българите трябва да разберат, че при демокрацията и пазарната икономика трудът е стока, и работникът е стока. Когато си нископлатена стока, като не можеш да правиш бизнес значи трябва да работиш по 10, по 12, по 14 и дори по 24 часа и да свикваш на бедността, а не да тръгнеш да обираш магазините на хората които имат пари и могат да правят бизнес.
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До azпо скоро турци,виж ги какви са кривоглави и трътлести
41
0
 
13
 
! Отговори
Хм.. преди 8 години
НО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГЛАСУВА ЗА НЕГО А ТЕЗИ КОИТО НЕ ГЛАСУВАХА ПОМОГНАХА НА НЕГО И НА ДПС ОСНОВНО!!!!! ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ ДОКАЗАНО!-------------------------------Това е мантра на управляващите да внушат вина в народа! Да ама не! Нима в ЕС и САЩ нямат доказателства за престъпленията на управляващите, м? Нима парите не са в чужди банкови сметки, м? Народа дефакто няма /налични/доказателства, а и неможе да докаже, но усеща / по джоба си/! Само с приказки пред съда нестава!
40
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за продавачката!Жената е отишла да изкара някой лев, а сега ще има кошмари с месеци.
39
0
 
33
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 8 години
ПИСТОЛЕТА МОЖЕ ДА Е ИГРАЧКА. НО НА СТРАХА ОЧИТЕ СА ГОЛЕМИ. И ТАКА КАТО ГИ ГЛЕДАМ МНОГО МИ ПРИЛИЧАТ НА БРАТЯТА ИНДИАНЦИ. ЕДВА ЛИ СА БЪЛГАРИ.
38
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1 милион *** гласуваха за най-големия финансов разсипник на държавата изхарчил целия фискален резерв и взел 4 милиарда нови външни заеми да лъже, че е оставил нещо! това беше миналия му мандат!!През този взе 4 милиарда в началото после още 16 милиарда и засега е само половин година от управлението му !!!! НО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГЛАСУВА ЗА НЕГО А ТЕЗИ КОИТО НЕ ГЛАСУВАХА ПОМОГНАХА НА НЕГО И НА ДПС ОСНОВНО!!!!! ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ ДОКАЗАНО!
37
0
 
54
 
! Отговори
Хм.. преди 8 години
Още! Собствениците на магазинчето са пуснали кадрите в нета тъй като нямат доверие на полицията! Това е истината!Опитват се да се борят сами с престъпността! Неприятна за някои, но е Истина! пп. къде са тез у парламента и шефовете на институциите?
36
0
 
13
 
! Отговори
123 преди 8 години
На мен не ми приличат на тукашни !?