Наглост с пистолет в ръка: Мъж и жена обраха магазин

Собственикът на столичния магазин пусна видео от нападението
Обновена: 28 май 2015 16:26 | 28 май 2015 16:00, Красимир Ангелов
107
Наглост с пистолет в ръка: Мъж и жена обраха магазин
Снимка: Facebook

Брутални кадри на въоръжен грабеж взривиха социалните мрежи у нас за броени часове. Видеото бе разпространено от собственик на столичен магазин за алкохол и цигари и е заснето от охранителните камери на обекта.

"Това се случи снощи в нашия магазин. Ако познавате някой от извършителите на грабежа, моля сигнализирайте в най-близкото РПУ или се обадете на 0887030007", се чете в призива на Михаил Русинов, разпространен в личния му профил във Facebook.

На кадрите се вижда, че обирът е извършен от млад мъж и момиче, като нападателят използва пистолет. Двамата обирджии взимат няколко кутии с цигари и правят опит да отворят касата.

По записа от камерата се вижда, че наглото нападение е извършено на 26 май около 21.30 часа и продължава почти 2 минути, преди обирджиите да се изнижат от магазина. Те все още се издирват.

Само преди няколко дни в друг магазин в столицата крадец открадна 800 лева от дамската чанта на продавачката, докато обслужвала друг мъж. "Клиентът" й задавал въпроси, за да й отвлече вниманието, докато другият правил оглед на терена.

 

 

Това се случи снощи в нашият магазин. Ако познавате някой от извършителите на грабежа, моля сигнализирайте в най-близкото РПУ или се обадете на 0887030007.Предварително благодаря!

Posted by Mihail Rusinov on Wednesday, 27 May 2015

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
9
 
23
 
! Отговори
Демокрация преди 8 години
Гласувайте за ГЕРБ и това ще е ЕЖЕМИНУТНО. Искаме насилие-Искаме обири-Искаме убийства -------ИСКАМЕ АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ. И тук и тук и ...........
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо камерете са скрити горе на тавана, а не зад продавачите да се виждат лидцата на хората които вършат това. Влизаш и си с гръб към камерата, на всикото отгоре ако си със шапка от такъв висок ъгъл на гледане е много трудно да се види лицето ти.
13
0
 
15
 
! Отговори
11 преди 8 години
Е то такива кадри дават почти всеки ден по Канал 1. Викат му "На живо от парламента"
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въоръжен грабеж - за подобни изпълнения в нормална държава, тея 2-та щяха много време да преседят в затвора. Даже и при чисто съдебно минало.Да видим какво ще стане, ще ги хванат ли милиционерите.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
явно са от някои село дето незнаят че вече във всички търговски обекти има камери / или са тотално прости или са смели като за последно , и колко пари ще и вземат на жената я има 1 000лв я няма . сега с тия пари за цигари в затвора
10
0
 
16
 
! Отговори
Хм.. преди 8 години
И като го хванете, крадците ще се обърнат и ще /ви / кажат : И Кво ще ми направите, м?пп. ненаказуемостта до там води! Продукта е резултат от 25-т год. преход и "мъдрото" държавно управление ! Пратиите се правят, че са различни и разединени, а на практика разединяват народа и го принуждават да се разслоява, разединява и самоизбива! ппп. мутрите вече не обират магазините, а обикновенни граждани вследствие на вече реалната бедност в БГ!
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пълни аматиори , поне можеха един чорап да сложат , маи за обир беше от 3г нагоре мисля
8
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До DiscoveryАко простотията имаше криле ти щеше да си изстребител
7
0
 
37
 
! Отговори
Картографиста преди 8 години
Това е нашата държава: Лечение се организира чрез събиране на дарения по фейсбук, престъпници се ловят ако някой ги разпознае по форумите...
6
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Идват времената на саморазправа и ще има все повече изпълнени присъди на място! ***! Такива ги хващаш и директно от упор в главата, цял пълнител!
5
0
 
59
 
! Отговори
койчо преди 8 години
Ей заради такива уруди трябва да се върне смъртното наказание!! Горката продавачка!!
4
1
 
47
 
! Отговори
batman преди 8 години
Честно дано да ги намери човека и с една желязна тръба да им начупи ръцете!!!!!!!!!! И това за едни цигари......
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
римляни
2
12
 
20
 
! Отговори
политолог преди 8 години
Нямам нищо против различните мнения по политическите въпроси . Имам обаче против злобата на червените *** , без никаква аргументация , а само изпълняване на указанията от сайтове като Днес или Блиц . В Днес работят някакви *** хора , които си мислят , че сме 1945 г. и трият и плюят всяко различно мнение . Добре и какво постигнахте, ГЕРБ бие БСП с двойно и вече тройно повече гласове. Това го пиша за да разберат нормалните хора , че от такива сайтове няма нужда .
1
27
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
браво