Арест за двама младежи, извършили множество кражби

Те са крали от коли в Бургас
16 юни 2015 14:27, Красимир Ангелов
2
Арест за двама младежи, извършили множество кражби
Снимка: Булфото, архив

Полицията в Бургас задържа двама младежи за множество кражби, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление – Бургас са задържани криминално проявените и осъждани две момчета на 18 и 17 години, и двамата от Бургас.

Установено е, че същите са извършители кражба на авто CD Player, осъществена на 29 май от лек автомобил “Опел” - Корса, с бургаска регистрация, паркиран в района до бл. 57 в ж.к. “Меден Рудник”. След това на 8 юни дватама са откраднали от лек автомобил “Сеат” - Кордоба, паркиран в ж.к. “Меден Рудник”. инструменти, три рибарски въдици и авто CD Player, като  вещите са продадени на няколко лица от ж.к. “Меден Рудник”.

Освен това двамата са извършили и кражба на авто CD Player, осъществена от лек автомобил “Опел” - Астра, с бургаска регистрация, паркиран до бл. 94 в ж.к. “Меден Рудник”, собственост на 20-годишна бургазлийка , кражба на CD Player, осъществена от лек автомобил “Мерцедес” с бургаска регистрация.

От допълнителните полицейските действия на служители от Второ Районно управление – Бургас е констатирано, че 17-годишния младеж е извършител и грабежа спрямо 35-годишна бургазлийка, осъществен на 13 юни около 18.00 часа в парк “Изгрев” край к-с “Славейков”, при който й е отнет златен синджир с тегло около 8 гр.

Установен е и трето лице – 19-годишен мъж, който е бил негов съучастник.

Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление-Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: бургаскражба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
питащ преди 8 години
Бургас в квартала меден рудник от кой етнос бяха предполагам,че не са еврей не им пишете имената и етноса интересно какви може да бъдат та са толкова крадливи.