Спипаха двама за грабеж на 15 000 лв

Престъпниците са следили жертвата
30 юни 2015 17:38, Петя Славова
3
Спипаха двама за грабеж на 15 000 лв
Снимка: Булфото

Двама души са задържани в момент на грабеж на 15 000 лева в София, съобщиха от СДВР. Престъплението е било извършено миналия петък около 18.00 часа на бул. "Васил Левски". Задържаните са следили жертвата си и са се възползвали от момента, в който тя била спряла в задръстване на булеварда, пише БТА.

Те са счупили предното стъкло на автомобила, който е шофирала жената с парите, и са издърпали чантата й. От полицията от своя страна са следили арестуваните, защото са имали информация, че подготвят грабеж на златарско ателие в столичен мол. Двамата са с множество криминални прояви, като единият от тях е осъждан 17 пъти.

Парите на жената са представлявали оборот на фирма, който тя е носила в себе си. Заподозрените са се признали за виновни. Срещу тях е образувано досъдебно производство и им е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража".

Относно намерената тази сутрин граната под автомобил в столичния квартал "Обеля" 2, от полицията уточниха, че районът е обезопасен и в момента се проверява дали гранатата е истинска. Установен е собственикът на автомобила - жена без криминални регистрации. Разследва се какъв е поводът за поставянето на гранатата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: полицияграбеж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
готин преди 8 години
еееееееееееееееееее мн кофти
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЯВНО ТОВА, ЧЕ ИМА КРИМИНАЛНО МИНАЛО НИЩО НЕ ИГРАЕ ДА МУ СЕ УВЕЛИЧАВА ПРИСЪДАТА!!!А ИНАЧЕ КОГАТО Е ЧИСТО КРИМИНАЛНО МИНАЛО И УСЛОВНА ПРИСЪДА ДАВАТ!!!ДЪРЖАВА РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ДОКАЗАНО!!!
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО Е ТРУДНО ВЪВ ДЪРЖАВА КАТО НАШАТА НЯКОЙ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН 17 ПЪТИ!!!И ПАК Е НА СВОБОДА!!!!!!!!!ИЗОБЩО НЕ СМЕ НИЕ ДЪРЖА!!!!!!!!!