Полицаи откриха блъснат мъртъв мъж

Тялото е намерено в района на Пазарджик
Обновена: 16 юли 2015 15:38 | 16 юли 2015 14:35,
0
Полицаи откриха блъснат мъртъв мъж
Снимка: Булфото, ахрив

Две тежки пътно-транспортни произшествия са станали на територията на региона през изминалото денонощие, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР- Пазарджик за "Фокус".

Снощи малко след 23.00ч. в Районно управление "Полиция" в Пазарджик бил получен сигнал за намерен мъж в безпомощно състояние в района на пътя от пътен възел "Гелеменово" по посока за Пазарджик.

Незабавно към мястото са насочени екипи на полицейското управление и "Спешна помощ". На място те установили, че тялото е на 60-годишен мъж от областния град, който е починал на място. Според данните от първоначалния оглед мъжът е бил ударен от неизвестно превозно средство.

Тялото е транспортирано за аутопсия, а служители на полицията са извършили оглед. Предприети са действия за установяване на автомобила, блъснал починалия мъж, както и неговия водач.

Няколко часа по-рано на пътя Велинград-Якоруда е регистрирана другата катастрофа. 56-годишен водач от велинградското село Бутрева навлязъл с "Ауди"-то си в лентата за насрещно движение. Там последвал сблъсък с "БМВ", управлявано от 30-годишен жител на габровското село Яворец.

Няма сериозно пострадали хора, но са нанесени материални щети по возилата. Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол и пробите им са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари