Шофьор с фиш за 1100 лв., камера го засече със 192 км/час

Ограничението на скоростта край Шумен било 60 км/час, но той... летял
17 юли 2015 17:26, Анисия Иванова
34
Шофьор с фиш за 1100 лв., камера го засече със 192 км/час
Снимка: архив Булфото

Електронен фиш на стойност 1100 лева е съставен на водач, преминал покрай стационарна камера край Шумен със 192 км/час, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Ограничението на скоростта там е било 60 км/час. Водачът е управлявал "Ауди" А6 с шуменска регистрация.

Още по темата

7934 нарушения са установили служителите на "Пътен контрол" при МВР- Шумен за първите шест месеца на тази година.

Нарушенията на водачите на моторни и пътни превозни средства са 7533, като значителна част от тях са за скорост - малко над 2300.

При извършените проверки 753-ма са установени и санкционирани за неправилно спиране или паркиране.

632-ма от водачите са глобени за неизползване на обезопасителен колан или каска. За неспазване на предимство, знаци и сигнали са санкционирани 377 водачи.

От справка на "Пътна полиция" - Шумен става ясно, че са установени 122-ма, седнали зад волана след употреба на алкохол.

Вчера СДВР направи и на територията на столицата спецакция срещу нелегалните автогонки. Проверени са 52 автомобила, 31 мотоциклета и 89 души. Столичните полицаи са отнели книжките на четирима водачи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даниел от "Такси"? Ако е бил Даниел, пак бавно е карал.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
душичка заял му е *** за газта и тоя автоматик почнал да ускорява и той кво да прави може само да се моли да не дойде завой или кръстовище:)))))
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До възмутен 6Ами ако е на бензиностанция или друг изход/вход на пътя, представи си да излизаш лекинко с мигач, като гледаш в далечината някой да кара (предполагаемо с 60-70 защото има такова ограничение), а той с 200 идва и ... си на небето! Както в доста от нещастните случаи се получава в момента ...
21
0
 
0
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
60 км/ч на колело.
20
0
 
0
 
! Отговори
Тео преди 8 години
КРАЙ Шумен, стационарна камера, 60 км/ч? Че и с шуменска регистрация. Предполагам, че става въпрос за камерата на ШЕЛ-а, дето и гаргите в района вече я научиха, а човека като обяснение може да каже, че просто се е засилил да вземе баира. Сега, ако си плати веднага, глобата му пада с 30% надолу, но и 750 лв. да даде пак е нещо :).
19
0
 
2
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
според мен въпросният е спорил в някой бар : "Оня ден вдигнах 200 " -"Ти ли ве ,с тоя котурник и сто няма да вдигнеш" . И за да разрешат спора е отишъл да се пробва на радара , защото ако сте забелязали километража в колите винаги показва с 3-5км/ч в повече - 196+5=201 и човека радостен се е прибрал мислейки че е вдигнал 200.....
18
1
 
7
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 8 години
Когато държавата му вземе и последната стотинка от тези 1100 лева на този убиец тогава напишете статия като изложите факти!! Тогава ще повярвам че има Държава РБ !!
17
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 20Аз живея там където съм роден и където ми е собсвеният дом, селянино!!
16
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 18а теб кога ще те изселват към родното място?
15
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По провинцията е така.Лошото е че прииждат в София и там правят същите неща.Да се върне жителството и без добра квалификация и договор за работа плюс жилище НИКАКВИ СЕЛЯНИ ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ в столицата.
14
16
 
1
 
! Отговори
Ама преди 8 години
Ама ас също претпочитам да карам бързо но това трябва да става на безопасни очастъци а не кадето им хрумне на тези бих казъл гамени. Браво за глобата и за полицайските камери че са го хванали на местопрестаплението този нехрайнимайко
13
0
 
32
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Тръгни да пътуваш от Ябланица до Шумен да видиш какво става. Тук 60км/ч, там 60км/ч... Да караш ли, спирачки ли да биеш. Да не споменавам и през колко селца и градчета минава пътя.Нормалните страни правят тези пътища около населените места, а ние баш през центъра им.
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Луд с МотикаВижте прескочете написаното от мен относно частта че съм присъствал, (макар че съм допуснал правописна грешка едва ли това е причината да ми кажете че само "грамотни " присъствали) и коментирайте мнението ми относно събираемостта на глобите налагането им с еднаква тежест към всеки участник в движението. Иначе ако Ви интересува наистина съм инженер проектант и се занимавам точно с пътища...
11
7
 
3
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
До мдаПрисъствал си моркови. Кой *** ще пуснат да присъства. ***. Пише се ДАИ а не ДАЙ - ДАИ Държавна Автомобилна Инспекция. Още след първото ти изречение спрях да чета. Аман от присътвали някъде си някакви ***. Аре у лево
10
15
 
4
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
С над 160 km/h камерата не ви засича. Виж, радара е друго нещо вече и може да ви засече и с 400 km/h. Камерата - няма начин, така че информацията е невярна и не е съставен подобен фиш за толкова пари. Журналята пак не са в час...
9
1
 
16
 
! Отговори
мда преди 8 години
Присъствах на среща за промените в закона за движение по пътищата... Депутати шефове на КАТ ДАЙ и тн. Всички казаха трябва да се намали скоростта още и да се увеличат глобите. Тогава казах следното : макар и кощунствено да ви прозвучи това аз смятам че трябва просто да започнете да ги събирате сегашните и да няма прошка, за който и да е независимо какъв е и какво работи и тн... Иначе каквото и инженерно решение да ви дадем за намаляване на ПТПтата никога няма да се справим с жертвите по пътя...
8
2
 
8
 
! Отговори
селяндур с беимве преди 8 години
Щом е аюди или беимве можи да лети, ако е друго мпесе да спазва ограниченийто
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо много объркано има в цялата система,не може да има толкова много пияни зад волана,глобите не ги плашат,трябва да се промени закона и да се отнема автомобила,няма друг начин за пияните.Инак така взимат ти книжката,не плащаш глобата и на другия ден пак жулиш пиян и не ти дреме с книжка ли си,без ли си..
6
16
 
24
 
! Отговори
възмутен преди 8 години
А имало ли е реална нужда от такова ограничение?КАТ са си сложили тук - там касички на пътя и събират глоби.Такива ограничения трябва да са малко и на места където има нужда.
5
2
 
21
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Наказанията за скорост трябва да са no mercy!