Студент се блъсна с мотора си в автомобил

24-годишното момче се отървало само със счупен крак
20 юли 2015 16:07,
15

Снимка: Булфото

24-годишен студент се натресе с мотора си в лек автомобил. Инцидентът стана тази сутрин на ул. "Магистрална" във Велико Търново, съобщава Булфото.

Мотоциклетистът е пострадал и е откаран в ортопедичното отделение на местната болница със счупен крак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
8
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Тази новина я има и в друг сайт: там пише, че е бил засечен от чичко с Рено, който (както повечето от многознайковците) е правел обратен завой на забранено място.Но това няма значение, нали? Щом е на мотор, значи е виновен!Как от 3 реда статия ви става ясно всичко и плюете веднага?
12
0
 
3
 
! Отговори
Хмм преди 8 години
До c0ld3rБраво мъжки. Много си смел. Евала ти бичим. Май тука сте само с големи мотори поради липсата на други неща.
11
1
 
2
 
! Отговори
c0ld3r преди 8 години
До 8абе смехоран, като си направил простотията щото си мислиш че си цар на пътя и всеможещ и всезнаещ, даже и да съм сам не само че ще спра ами и някой друг шамар ще изядеш, ако не и някоя каска, като си такъв отворен. Ако си особено нагъл пък най-много и някое парче олово да отнесеш. 10000% съм сигурен че си се правил на мъж на мотористи тъпо ***...
10
0
 
0
 
! Отговори
Хмм преди 8 години
До пак азМоже би си ти! Аз проблеми нямам пич. Ти показа, че най-вероятно се казваш Култура ми Янко и като гледам го потвърждаваш. :) Леко, и спазвай правилата на пътя.
9
0
 
2
 
! Отговори
пак аз преди 8 години
До Хммбрей продължава да бабониже нашия... Сигурен съм че и мен ме познаваш и ми светиш всеки ден как си карам превозните средства. Я сега сподели кога моторист ти е направил "беля", та да стигнем до корена на проблемите ти.
8
1
 
5
 
! Отговори
Хмм преди 8 години
До 7Не ама като гледам, само ореола ти липсва над каската, толкова си съвестен. 80% от мотористите са като всички малцинствени групи. Като са сами и направят някоя беля не спират, и не слизат от моторите ама като са група и направят някоя простотия и ги напсуваш или успееш да ги настигнеш, спират, слизат и се правят на мъже.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Хмма ти беше там и им светеше нали...? Не със 70, направо с първа светлинна е летял...
6
3
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
za motoristite ne vajat pravilata za dvijenie,mnogo ot tqx karat s 200 i to v naseleno mqsto,prosto raz4itat 4e nqma koi da gi xvane,ne slu4aino im kazvat donorite,kato se ubiqt darqvat organi blizkite im
5
1
 
7
 
! Отговори
Хмм преди 8 години
До 3Браво пич, културата ти е на 100%. То ако щеш и с мотопед карай, ама и с каквото и да си като караш със 70 км/ч, и засичаш, не спазваш правилата и изпреварваш в насрещното пак ще стане същото.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пазете мотористите! не излизайте с кола на улицата!
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Хммтъпако това е чопър и така като гледам е малък, няма никакъв шанс да се движи бързо
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми така става като караш мотор. Обикновено повечето с мотори са пълни ***
1
1
 
6
 
! Отговори
Хмм преди 8 години
Най-вероятно е спазил всички ограничения на пътя и не е засякъл никой. То така стават нещата, караш си мотора и изведнъж.... я гледай кола пред мен. За щастие поне се е разминал само със счупен крак.