Малкият Христо излезе от комата

3-годишното момченце вече диша самостоятелно
23 юли 2015 15:22,
56
Малкият Христо излезе от комата
Снимка: Булфото, ахрив

Битият 3-годишен Христо излезе от комата и вече диша самостоятелно, каза пред БНР д-р Стоян Сопотенски, завеждащ медицинската дейност в "Пирогов".

Засега детето не в медикаментозна кома, но все още не е извън опасност.

Още по темата

18-годишните Александър Донов и Патрик Първев, които пребиха 3-годишния Христо, твърдят, че с побоя възпитавали детето, което смятали за палаво и разглезено. 

Разследващи случая коментираха, че подбудите на двете момчета за жестокия побой не са от хулигански характер. 

Патрик и Александър смятали, че като издевателстват над Христо ще го превъзпитат и научат на ред. Не е ясно обаче защо двамата са заснели с мобилен телефон част от действията си. 

Хора в полицията, които са гледали клиповете, ги определиха като "брутални". Разпитите по случая продължават вече трети ден. Разпитани са близки на двете момчета, както и съседи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заснемали са ги с надеждата да спечелят "лайкове" или гледания в YouTube. Това се превърна в най-важното за доста хора напоследък.
33
0
 
17
 
! Отговори
Божил преди 8 години
Дано извади късмет горкото детенце и да оцелее,а след години да си спомня за този случай като за лош сън,от който се е разбудило и се е отървало! Господ да помага!...
32
6
 
7
 
! Отговори
Мимоза преди 8 години
До 40 Ще си го взема с мен или няма да замина. Ако става дума да замина примерно за трансплантация на някой орган, тогава мога да го дам единствено в семейството на приятелка, която има две дечица и би гледала моето като своите. Тя също знае, че при подобни ситиуции може напълно да разчита на мен!!!Явно тази жена - майката, освен музиката няма нищо друго. Което говори за нея негативно.
31
1
 
20
 
! Отговори
една майка преди 8 години
Миличък, мъничък Христо, щом си се събудил, вече всичко е наред, животът е пред теб! Дано не си спомняш нищо, дано не го виждаш и в кошмарите си! Дано *** загърби таланта си и вече не се отдели от теб! Има справедливост, мъничък, за теб хубавата част от живота започва сега.
30
9
 
8
 
! Отговори
До мимоза преди 8 години
А ако ти се наложи да отидеш за няколко месеца на работа извън България, а детето ти не може да е с теб и нямаш роднини, на които да го оставиш, както е в случая, какво ще направиш? Ще пишеш по форумите ли?
29
12
 
8
 
! Отговори
мимоза преди 8 години
Добре де, Пепе, кажи ми, КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК БИ СЕ ДОВЕРИЛ НА 18 ГОДИШНО МОМЧЕ????КОЯ МАЙКА???
28
0
 
10
 
! Отговори
пепе преди 8 години
До мимозаСъжалявам, не прочетох... Това обаче не ми променя мнението и всеки човек има право на мнение. Както добре знаеш, не всички имат късмет с градините...Както казах и аз плащам да доверен (уж) човек понякога за да гледа малкия. И въпросната майка си е милила че тези (под)човеци са доверени, докато не е станала тази невероятно голяма простотия.Сори още веднъж и нищо лично.
27
0
 
17
 
! Отговори
До mimoza преди 8 години
Аз също съм самотна майка, детето ми е с проблеми и отглеждането му е сравнително трудно. Баща му не го е виждал от 3 години. Аз съм от тези майки, които искат децата да имат контакт с баща си, но не зависи само от мен. За мой късмет неговият баща, дядото на детето, се интересува от внучето и понякога го наглежда, за да мога да изкарам някой лев почасово. Ако не беше той, не зная как щеше да живеем.
26
5
 
10
 
! Отговори
мимоза преди 8 години
Пепе, ти четеш ли? Нямам здрави и неработещи родители. Имам УМРЯЛИ родители. Детето ми ходи на градина и плащам на женичка, която живее в съседния блок и й имам доверие за времето, в което гледа детето.Има ли желание- ВИНАГИ ИМА НАЧИН!!!
25
5
 
2
 
! Отговори
пепе преди 8 години
До mimozaТова че работиш много е похвално.. а на кого го оставяш след като работиш по 12 часа? Имаш късмет, че очевидно имаш живи, здрави и неработещи родители (роднини). Явно жената няма твоя късмет? Нашето момче също понякога се налага да го гледа детегледачка и аз не знам какво се случва в тези моменти, но това е ситуацията. Човек е притиснат от живота и обстоятелствата и невинаги може да се случва така както му се иска.Женска злоба
24
6
 
6
 
! Отговори
mimoza преди 8 години
До pepeХубаво ти е пожеланието за детенцето. Но ти е крива преценката за това кой тип жени не харесват майката. И аз съм на нейните години, и аз съм с починали родители, и аз имам малко детенце (моето е на 4), НО РАБОТЯ ПО 12 часа, включително и събота, и НЕ СЪМ СИ ОСТАВИЛА ДЕТЕТО НА НЯКВИ НЕПОЗНАТИ МЪЖЕ!!!ТАЗИ ЖЕНА ИМА ВИНА!!!!
23
2
 
29
 
! Отговори
pepe преди 8 години
От все сърце желая на детенцето да се оправи и да няма никакви психически травми (мъж съм имам син на същата възраст и никога не съм му посягал) Недоумявам какви са тези малки изверги? Недоумявам също, каква е тази злоба която се сипе към майката? Жената е самотна и трябва да работи (квалифицирана работа) за да издържа малкото си дете. Дано тези, които я плюят не изпадат в нейното положение (дълбоко съм убеден, че плюещите предимно жени, не са хващали работа през живот си). Успех на детенце!!!
22
2
 
0
 
! Отговори
мерки трябват,меркии преди 8 години
Напр. родителите,оставящи деца за няколко дни да изготвят на гледачите обикновени пълномощни без заверка, като копие предоставят на социалните. Не е нужно да отварят случай и предприемат нещо, само да се регистрира, че временно детето е без родит; Друго-парите, които се плащат за подобни услуги да се освободят напълно от данъци и др.; Трето-да се върнат юрисконсултите в Закрила на детето по места (ако няма пари да се откажат от годишни бонуси чиновниците) и те да защитават децата при нужда;Четв
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как може да се казва, че боя не бил с хулигански характер за първи път чувам такова нещо. Боят винаги си е бил хулиганство. *** трябва да се накажат с цялата строгост на закона. Ако тях ги възпитаваха по този начин дали щяха да са живи. Дано детенцето да се възстанови и да забрави този кошмар.
20
0
 
22
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
Може да звучи примитивно, но тези заслужават да бъдат пребити публично сред центъра на София. Това да бъде заснето и да им бъде пускано абсолютно всеки един ден от техния жалък нищожен животец, докато гният в затвора.
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От 2 дни се тръби за това клипче, но не изтича в медиите. Чудя се как изтече клипът с акушерката, която би бебето Никол... случай, за който много се писа, много се говори- не видяхме родители и не сме чули нищо от много време.. Дано Христо да се оправи
18
1
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
аматьорскаработа, затва в училище трябва да се учи теория и практика на възпитателниеот с бой, отделно теория и практика на уличния бой. а те физика ше ми учат. станахте ли физици после бе? закона на максуел за черното тяло сигурно се счупвате да го ползвате?
17
6
 
3
 
! Отговори
иха преди 8 години
нещо за майката да кажете , има сякаш нещо нередно в погледа , точно като тези дето я защитават ,че е видите ли,била чудесна майка , те всичките тия са изтрещели до един .
16
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"с побоя възпитавали детето, което смятали за палаво и разглезено. Разследващи случая коментираха, че подбудите на двете момчета за жестокия побой не са от хулигански характер."Те направо ще ги изкарат 94 народни будители.Дано детето да се възстанови!
15
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затвор за двамата *** които имат 18 години!!!