Лекар в кома след жесток побой в Курило

Д-р Илко Иларионов се лекувал там от тежка депресия
24 юли 2015 17:38,
35
Лекар в кома след жесток побой в Курило
Снимка: Reuters, архив

Лекар, който се е лекувал от депресия в психиатричната болница в Курило, е в кома, защото му е нанесен жесток побой от друг пациент.

Д-р Илко Иларионов е кожен лекар, който доскоро е работил в Дерматологичното отделение в Пета градска болница в София.

След като кожното отделение затворя врати, д-р Иларионов изпада в тежка депресия. Приет е за лечение в Психиатрията, разказва негова колежка. Тя добави, че пострадалият лекар е интелигентен човек и в продължение на девет години е работила много добре с него.

Иларионов е настанен по спешност в Централната реанимация на "Пирогов" и е на апаратна вентилация. Той е със счупвания по гръбнака и ребрата, съобщиха за Дарик от лечебното заведение. Оттам добавиха, че пациентът има и контузия на белия дроб.

От Здравното министерство съобщиха, че на пострадалия медик е бил нанесен побой от друг пациент в Психиатрията. От болницата в Курило отказаха да дават информация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
DoctorsAsk преди 6 години
Според Следствения комитет на Русия, пребитият арестант починал малко след побоя. Официална причина за смъртта му е посочена преохлаждане.
19
0
 
0
 
! Отговори
аожо преди 8 години
До художникавсъщност нищо ни споменават за близки - май не е много лесно да те тикнат в психиатрияЖалко за човека! Мир на праха му!Накъде върви светът, без война взехме да се избиваме.
18
0
 
3
 
! Отговори
Това, преди 8 години
което си писала за Доктора не ти прави чест. Ти също не си професионалист, защото ти липсва главното качество за това-ЧОВЕЧНОСТ. От друга страна, на твое място не бих издавал професионални тайни, защото си подписала декларация за дълг за мълчание и поверителност. Може пък някой да те разпознае, знаели се, човек си личи от всички страни, особено работещите в психиатрични заведения.
17
6
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Познавам др,Иларионов много добре и съм работила с него,познавам и др, колеги които са работили с него, човека си е просто болен с диагноза шизофрения няма никаква депресия,човек като работи с него и наблюдава поведението му може да разбере веднага че има психически проблем, има си моменти в които изпада в криза, поведението му говори за психично заболяване.Мога а кажа че като лекар е кръгла нула,пази боже той да те лекува!
16
0
 
4
 
! Отговори
jo преди 8 години
пази боже да попадне човек в "лечебно" заведение у наща оскотяла държава, особенно психиатрично такова
15
0
 
12
 
! Отговори
глупци сте повечето преди 8 години
специално пък до 6:Пич тея технологийки дето си изброил, човек може и сам вкъщи да научи до там, че да си намери работа за максимум 2-3 години ако е усърден, докато лекар специалист се става за около 10 години. Счупи малко кутията в която живееш.
14
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Познавам д-р Иларионов лично, не пишете глупости. Възпитан, интелигентен, винаги усмихнат и супер внимателен. За съжаление явно нервите не са му издържали. Лекар, който те учудва с поведението си и положителното си отношение, без да иска и да очаква насреща нещо. Качества нетипични за дивотията в която живеем. Доктор с голям опит освен дерматолог, преди това е раб. в Бърза помощ. Пожелавам от сърце на д-р Иларионов да се възстанови, да няма последствия и истината да излезе на яве.
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма защо да пишат името на болния човекСамо правата на се спазват
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
23. А вируса те напада , когато нервната ти система е натоварена непосилно и когато имунната ти система е намаляла .имаше една добра невроложка която казваше , ако в такъв момент и настинеш , става съвсем лошо !
11
15
 
4
 
! Отговори
до художника преди 8 години
Херпеса е вирусно заболяване, няма такова нещо като "излезе ми херпес на нервна почва", това все едно да кажеш "получих хранително натравяне на нервна почва".
10
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко е лесно да хванат един нещастно- болен човек че го е бил.Но е бит от няколко медицински кадри с тръба. Толкова е начупен ,че мозъкът му е увреден също !Какво се случва в България ? напълно съм потресен от новините ! Защо няма разследване ! И съдът не гледа сериозно на престъпленията . Човешкият живот какво е ? - ако не се отнася до твоя ??
9
0
 
20
 
! Отговори
kvazi преди 8 години
Ще отказвате да давате информация, когато става въпрос за хемороидите ви. След като сте в тази болница и сами сте решили да се занимавате с проблемите на тези хора, би следвало да уведомите какво се е случило.
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Капитализъм и то либерален!
7
4
 
25
 
! Отговори
художника преди 8 години
Съдейки по минусите, послушното поколение е налазило форума.А сега ме послушайте и мен! Когато ме съкратиха и след месец вложих парите от неустойката се мина повече от 2 г. докато потръгне. През това време от отчаяние получих аритмия и херпес зостер на нервна почва. Като излязох от болницата си казах, майната му, к`вото и да става, повече да не се ядосвам, ако нещата не зависят от мен. Ако търсиш начин, го намираш. Понякога той излиза от нищото. Важното е да вярваш и близките ти да са с тебе.
6
3
 
19
 
! Отговори
T_T преди 8 години
пффф глупости, една от др. медиите вече пусна статия.. не го е пребил пациент, а ЛЕКАРИ!! и се оптиват да потулят всичко, като казват че е друг пациент го е пребил.. пазят ни...
5
14
 
17
 
! Отговори
художника преди 8 години
Превъртат хората, щото ни превърнаха в едно послушно поколение. На всеки му е виновна държавата, чакаме някой друг да свърши нашата работа, чакаме "шефа" да каже к`во да правим и т.н. Няма кой да ни научи как да взимаме самостоятелни решения, освен живота. И аз си обичах работата, но ме съкратиха. Месец и нещо стисках парите от неустойката, докато реша к`во да правя. Накрая ги инвестирах /за късмет/ удачно и сега пак си върша любимата работа, само че без началник. Всеки го може ако не се отчае!
4
1
 
33
 
! Отговори
до 4 ти преди 8 години
като ти чета писанията,разбирам,че ти май никога не си работил.Ти си от групата на ,,ала-бала'' разбирачите,дето имат мнение за всичко,но в реалния живот не са забили и един пирон.Наясно ли си за колко години се става доктор,след това още колко години са нужни за специализация?
3
10
 
32
 
! Отговори
Программиста преди 8 години
Да стане програмист,а?Ми готово бе!Днес е лекар, утре хваща и за един ден учи HTML,CSS,Javascript(+ поне 5 библиотеки),Node.js, MongoDB,AngularJs,PHP, 300 оптимизиращи алгоритъма и Web дизайн.Просто е,що ли не го направи?
2
47
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Времената на комунизма отдавна свършиха, когато всеки лапаше и държават беше длъжна да осигури работа на всички. Сега сме свободни и на всеки е данена свободата сам да решава какво да прави с живота си. След като са затворили кожното отделение този лекар е трябвало да се прекфалифицита или да стане бизнесмен, а не да изпада в депресия. Да види какво се търси на пазара - има много обяви за програмисти - кфалифицира се за програмист и започва с 2 хил заплата, а не да се депресира.
1
2
 
20
 
! Отговори
звезда преди 8 години
просто е трябвало да се лекува при специалист - индивидуално, а не на това забравено от Бога място.Дано се оправи скоро