Задържаха 30-годишен за побоя в Борисовата

Красимир Иванов разпознал бияча си днес в Първо РПУ
Обновена: 27 юли 2015 16:42 | 27 юли 2015 16:38,
38
Задържаха 30-годишен за побоя в Борисовата
Снимка: bTV

Задържан е извършителят на нападението над 67-годишния Красимир Иванов в Борисовата градина на 17 юли тази година, съобщиха от Прокуратурата.

Срещу 30-годишния Борис Петров прокуратурата е повдигнала обвинение за хулиганство по чл. 325, ал.2 НК /извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и отличаващи се с изключителна дързост/.

Обвиняемият Петров, който тази сутрин е бил разпознат в Първо РПУ от пострадалия свидетел Красимир Иванов, е задържан за 72-часа.

Още по темата

Възрастния мъж бе пребит посред бял ден в Борисовата градина пред очите на двете си внучета. Всичко започнало, след като дядото забелязал петима младежи да се навъртат около внука му и да го тормозят.

Те го наричали "циганче" и настоявали да си свали превръзката от ръката. Смятали, че си я е сложило, за да проси в парка.

Красимир веднага отишъл, за да изгони младежите, но бил блъснат и съборен на земята. Последвали удари и ритници.

В болницата лекарите повече от два часа се бориха да спасят окото на Красимир, в което са се врязали очилата. По думите на лекарите то е било изместено от орбитата му.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя го задържаха , без да има камера , щото ги мислел за *** , макар че това сигурно е само повод за боя . Убийството на 16- годишното момче в Борисовата градина , още не е разкрито , при условие , че се вижда лицето на заподозрено лице . Може би , ако бе убито *** , до сега щяха , да го разкрият . Пълни *** , пък после се чудим , защо от дупедавци и чуждопоклонници , държавата ние е на това дередже. Днес.бг , какво става , от много ваша цензура вече нямате читатели и коментари.
21
0
 
4
 
! Отговори
До Сиднито преди 8 години
да те излапа там в Австралия някоя рифова акула дано, че да миряса форума от тебе
20
18
 
2
 
! Отговори
лднфксмсксбс преди 8 години
Четете и вярвайте на версията на медиите, смешници. Беззащитния дядо който кара внучетата да просят това никъде не го пише накрая колите бесите и пребивате всички по интернет форумни плъхове.
19
13
 
4
 
! Отговори
Видях дядката лъжец преди 8 години
До Анонимен,Е как да видиш, като няма такова нещо. Дядката лъже. Даже след "побоя" седя 15 минути на паркинга пред стадиона с дечицата и говореше по телефона, след което си тръгнаха. Той беше в кондиция, И понеже казаха, че бил след като клане, то да знаете, че при 15 минутния му престой на паркинга и след сато си тръгна, НЯМАШЕ НИТО ЕДНА КАПКА КРЪВ ПО ЗЕМЯТА.
18
15
 
2
 
! Отговори
Видях дядката лъжец преди 8 години
До БеленеДа, да го отворят, ама да натикат вътре лъжците, като дъртака, който кара внуците си да просят и припечелват пари вместо него и баща им. Тоя дъртия днес го видях и ама хич не изглеждаше като след жесток побой. Нищо му няма и на окото.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
прокуратурата е повдигнала обвинение за хулиганство по чл. 325, ал.2 НК /извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и отличаващи се с изключителна дързост/. =>> Choveka za malko da izgubi okoto si, tiq mu povdigat obvinenie za huliganstvo
16
10
 
4
 
! Отговори
predi vsi4ko bulgari преди 8 години
a tozi bezobiden dado koito e hodil v borisova go znae kak kara decata da prodavat grivni4ki.Q malko da se oburne na tezi ne6ta osinoveni na vsi4ko otgore.
15
4
 
8
 
! Отговори
Suzi преди 8 години
Очевидно това е престъпление от омраза, а не хулиганство.Тоест по член 162: lex.bg/bg/laws/ldoc/1589654529
14
2
 
19
 
! Отговори
:-D преди 8 години
72 ч завързан прегърнал стълб във Факултето със свалени ***! Пък после нека го пуснат по живо по здраво!:-D:-D:-D
13
4
 
24
 
! Отговори
Белене преди 8 години
Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там бияча.
12
5
 
5
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 8 години
Да ви покажа фалоса си? Искате ли?
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Насилието поражда насилие!Но...лошото е че за нас няма закони и защита!ѝ*** или скин хед има ли разлика?НИКАКВА!Ами ако съм се върнал от морето?*** доказвай че брат ти не е от Гана!
10
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как ми липсват годинити от комунизма и камионетките в които товареха такава *** и право в панделата или Бойчиновци.
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Окото е изместено от орбитата"??Това е средна телесна повреда!никъде в обвинението не се вижда подобно определение?
8
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Красимир Иванов го видяха всички, дайте сега да видим и Борис Петров
7
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След катопоказахте на снимка бития старец, покажете на снимка и биячите му. В противен случай това е дискриминация и може да бъдете подведени под отговорност за личностна дискриминация като за морален иск няма сложена горна граница съгласно действащите параграфи. Къде е тук Българския Хелзински Комитет. Моля дайте му адреса за да заведа оплакване и потърся от там адвокат за завеждане на иск към всяка медия публикувала само снимката на потърпевшия.
6
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-смешното в цялата работа е, че именно въпросните наркоманизирани скинари и ултраси са най-големите АНТИ-българи в държавата. Защо му е на един българин да носи свастика който си e абсолютно чужд символ?
5
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никаква полза от безработните гологлави по цял ден пият и се друсат и джобят учениците за стотинки за бира тва скинарството е такава отживелица и трябва да си МНОГО *** за да движиш с такива безмозачни смръдльовци
4
1
 
53
 
! Отговори
gun преди 8 години
дайте снимка на бияча да го видим тоя УБАВЕЦ
3
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пратете го тоя смел скинар да лае срещу етноса у Факултето. Що не ходят там като са толкова смели? По-лесно да си ултрас и да биеш пенсионери и деца, нали. Даже в случая жертвите са си чисти българи (за разлика от ултраса - наркоманизирано шимпанзе)