81-годишен дядо загина в катастрофа край Враца

Възрастният мъж не спрял на знак "Стоп"
28 юли 2015 12:31,
4
81-годишен дядо загина в катастрофа край Враца
Снимка: Булфото, ахрив

Възрастен мъж е загинал тази сутрин при катастрофа на кръстовище на обходния път на Враца и пътя от града за Криводол, съобщиха от МВР.

По първоначални данни автомобил "Опел" Корса, управляван от 81-годишен жител на Враца, не е спрял на знак "Стоп" на кръстовището и е бил ударен от автомобил "БМВ" с монтанска регистрация.

От удара водачът на врачанския автомобил е загинал на място. Пътуващите в другия автомобил не са пострадали. Движението по обходния път бе затруднено временно заради извършените на място процесуално-следствени действия, но вече е възстановено, уточниха от полицията.

Пет тежки катастрофи са станали през последното денонощие в област Враца. Младеж на 17 години е загинал снощи в Селановци при катастрофа, станало около 22,50 ч. Той е бил ударен, докато седял на спряния си мотопед, от автомобил "Мерцедес", управляван с висока скорост от негов млад съселянин.

Проверката с дрегер е установила, че шофьорът на автомобила е употребил алкохол. Младеж и спътничките му пострадаха тежко в катастрофа, станала в центъра на Враца, при която автомобил "Ауди" се ударил с висока скорост в електрически стълб и го пречупи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
в сащ карат коли до последния ден от живота си там няма гр транспорттаксито е скъпо и карат кадилаци по 5 метра дължина така че 81 годе млад човек ами то и 20 год не спира на стоп който оцелее
3
5
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
На 81 год. кара кола? Това е пълна малоумщина. И на всичкото отгоре не спрял на СТОП. От къде тая увереност?
2
7
 
5
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Този па на. 81 год.ша кара опел?!Аз мисля като стана на 163 год. да карам пистов мотор!
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вчера,следобед ,на 40 градуса, на магистралата край Стара Загора гледам една млада шуробадженакорушветчийска спяща красавица в опел. Спряла на една отбивка ,колата обърната срещу движението ,пуснала си климатичето и спинка, а камерата снима нарушители . И да попитам ,с какво този спящ ,ревящ за ранно пенсиониране стресиран лентяй допринесе за безопасността на движението? С нищо. А вечерта ще се прибере убит от работа. И много стресиран. Със същия успех камерата може да е на гърба на едно магаре.