Две оранжерии за марихуана разбиха във Варна

По случая е работено около 2 месеца
8 авг 2015 17:21, Петя Славова
10
Две оранжерии за марихуана разбиха във Варна
Снимка: архив, Reuters

Две оранжерии за отглеждане на марихуана са установени при специализирана акция на 7 август, съобщи БТА.

От апартамент в квартал "Аспарухово" и помещение в местността "Фичоза" са конфискувани над 180 саксии дрога и повече от 7,6 килограма суха тревна маса.

Полицаите са открили и оборудване за отглеждане на растенията - кварцови лампи, торове, вентилатори. Намерено и е малко количество вещество, производно на амфетамина.

Операцията е продължила близо 2 месеца под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура - Варна. Вчера в квартал "Аспарухово" е задържан А.Ч., на 28 г., от село Старо Оряхово. Помещение, наето от него в местността Фичоза, както и в апартамент в квартала, са били обособени в оранжерии. Намерено е и малко количество вещество, производно на амфетамин.

А.Ч. първоначално е задържан за срок до 24 часа, а с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура и за срок до 72 часа. Предстои внасяне на искане в съда за постановяване на постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража". Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: марихуанаВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
8
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 8 години
ЕТО ВИ НАТО.САЩ ЕС.КАК СЕ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ ДА УБИВАТ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД.НО ГЛАДА КАРА ЧОВЕКА НА ВСИЧКИ БЕЛИ ДА ВЪРШИ.УПРАВАТА НЕ МИСЛИ КАК ЖИВЕЕ НАРОДА.ЕТО РЕЗУЛТАТ
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Родният милиционер направо хърка в някои ситуации :D
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Почти всеки под 30 разглежда идеята да напуска в момента! Просто на младите не им се занимава с глупости повече!
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Родния милиционер не спи!
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато определени хора искат всичко за себе си и продължават със старите методи на управление, с остарял начин на мислене, България ще продължава да затъва.
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека намерената марихуана се даде на болните.изследвания доказват лечебните й своиства
3
1
 
18
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
Как да обясня защо, без да обидя някой? Необразовани хора, нямащи познания за нищо, може да си ги лъжат и манипулират до края на слънчевата ни система, особено ако има думичките "бог", наркотик, дрога, увреждане, зависимост и т.н. На цигарите пише даже, че пушенето убива, ама няма проблем, от канабис никой не е предрусал, от неразумност най-мн да те заболи глава и да си легнеш, после като станеш все едно нищо не е било, и това е супер опасното, ама всички знаем, че мутрите си имат бизнес :D
2
1
 
22
 
! Отговори
нона преди 8 години
не знам защо не разбиват производители на цигари, които са много по-опасни за здравето - както е известно 1 капка никотин убива кон...
1
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Декриминализация! Спрете да ми хабите парите от данъци за глупости, хабите милиони от парите на хората, покрай криминализацията се развива престъпността, преследвате една билка, която е била част от живота на хората с векове, преди да ви промият мозъците онези изповядващи религията капитализъм и така да обслужвате интересите на по-висше зло, което се развива! А заради употребата и няма нито един смъртен случай в историята, къде ви е отишла способността да мислите въобще, а госпожи и господа?