Хотел в Слънчев бряг превърнат в цех за дрога

МВР иззе синтетична дрога, трима са задържани
14 авг 2015 15:35, Анисия Иванова
9
Хотел в Слънчев бряг превърнат в цех за дрога
Част от иззетата дрога в Слънчев бряг. Снимка: МВР

Криминалисти откриха мобилна лаборатория за синтетична дрога в хотел в Слънчев бряг. Задържани са трима младежи, съобщиха от МВР.

Полицейски служители от Бургас и Несебър извършили проверката след сигнал за действаща мобилна лаборатория за производство на метамфетамин или "пико". Според информацията миницехът действал в хотел "Сънсет Бийч 3" в Слънчев бряг. При акцията, в момент на производство на наркотични вещества, криминалистите задържали трима - двама мъже на 21 години от Бургас и един на 27 години от Свети влас.

Намерени и иззети са прекурсори, множество съоръжения и продукти за производство на наркотик - ефедрин, червен фосфор, тулол, йод и др., еднолитрова колба със светлокафеникаво течно вещество, заготовка за производство на метамфетамин, електронна везна, съд от йенско стъклен със светлокафеникаво кристалообразно вещество, реагирало на метамфетамин.

Открити са и полиетиленов плик с около 25 грама амфетамин, множество пликчетата със съдържащи светлокафеникаво кристалообразно вещество - метамфетамин. Според експертите оборудването и съставните елементи за производството са подбрани така, че при необходимост да бъдат бързо комплектовани и преместени. Тримата са задържани за срок от 24 часа.

В рамките на проведените действия е задържан и 39-годишен криминално проявен от Несебър. При претърсване на жилището му в к-с "Стария възел” в Слънчев бряг са намерени и иззети 18 полиетиленови пликчета с около 20 гр бяло прахообразно вещество, реагирало на метамфетамин, сума от 850 лв., метален бокс и газов пистолет. Мъжът е задържан за срок от 24 часа. Работата по двата случая продължават криминалисти от ОДМВР - Бургас и РУ – Несебър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Думооо преди 8 години
Тия от слънчев бряг няма ли дасе спрат мафйа ,убййства почти всеки ден наркотици сводничество. Никой ли нима да обърне внимание къде сте полициа къде е държавата ни която да ни пази къде президента къде Бойко народното събрание.как така ще ги хванат за 24 часа айде на вън нимаме ли по строги закони
4
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 8 години
Oh MItio Mitio pak te adariha losho tigre
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спрете с тия предубедености и прибързани реакции от липса на знания и направете нещо разумно, декриминализирайте канабиса и го изкарайте от групата със супер опасните наркотични вещества, защото не е :D Пробуждайте се преди да е станало късно :D
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Декриминализирайте канабиса, с тия отрови правете каквото искате, ама спрете да унищожавате лекуваща билка и направете така, че който иска, да си отглежда някакво минимално количество вкъщи за лична употреба и това да не е престъпление, който иска да си я пуши, който иска да си прави масло или олио и да се лекува, спрете да правите глупост, преследвайки растение, от което никой никога не е умрял в цялата история на човечеството до сега, само алкохола и цигарите правят милиони трупа годишно.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ei, aman ot tia nashi pomijari, maina, deto vse lesni pari tarsjat....prostazi gadni